Hvala, ja ću sigurno koristit ovih 45
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sretan Dan žena🌸💋
Novim curama čestitke i da sve bude u najboljem redu🤞
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
stvarno sam se sad iznenadila koliko je mala naknada u komplikacijama. uh! ja sam planirala ići tipa od 6 .mj ako Bog da da sve bide u redu (prije toga bi iskoristila cijeli godišnji), i to sam mislila zato jer mi je loša atmosfera u firmi i šef je isto govno, pa se poštediti toga iako mi posao kao posao nije naporan, uredski je. da imam normalnog šefa, mogla bi bez problema raditi od doma ali ne, kod nas se to ne možea sad kad vidim koliko će mi biti manja plaća…nije mi baš svejedno i uopće nisam pametna. govorim u kontekstu da naravno sa trudnoćom bude sve u redu, a da moram ići na komplikacije radi rizične trudnoće odmah bi išla, tu nema govora.
I ja sam planirala otić ranije, prvenstveno jer nisam zadovoljna s poslom i zapravo sam na ovom poslu samo zbog porodiljnog…nisam htjela ić na novi posao pa nakon par mjeseci otić na bolovanje ili na porodiljni. Sad kad znam koliki je iznos komplikacija, mislim da ću jest govanca do kraja, osim ako ne budem morala ić na bolovanje.
Tako je i kod mene, ostala sam ovdje iz istih razloga..sada nisam proucavala nove zakone o komplikacijama i porodiljnom,ali prije je bilo 45 dana prije poroda pravo na "puni" iznos place,pa sam mislila prije toga iskoristiti GO,a ostalo raditi jer je naknada bas mizerna ☹️
Zakonski je 28 dana minimum, a 45 dana je najranije što možeš ići na porodiljni tj. rodiljni.
“Rodiljni dopust zaposlena ili samozaposlena trudnica, odnosno majka obavezno koristi od 28., a može ga koristiti od (najranije) 45. dana prije dana očekivanog poroda“
O super znaci nije se nista mijenjalo,nisam stigla proučiti jos to...znaci 45 dana + GO :) brzo ce i to :)
I ja da se javim konacno, nije me bilo dugo, imala sam mucnine i povracanja plus umor i posao... Kad stignem udjem i sve procitam sta ste pisale tako da sam u toku😊
Bila sam danas na pregledu, doktor mi je radio 4D ultrazvuk, merio je sve. Uglavnom sve je u redu, beba lepo napreduje. Po ultrazvuku mi je dosta starija trudnoca. Pokusavao je da vidi pol al nije uspeo. Rekao mi je da ce mi iduci put reci. On pretpostavlja da je devojcica, al nije siguran, a ja sam i dalje nesto ubedjena da je decak, al videcemo 😁 na kraju bitno mi je da je sve u redu. Uputio me da radim urin, secer, krvnu sliku i dabl test. Pa za mesec dana kod njega. Probacu da vam okacim sliku
Danubis, sličica je divna ❤️ drago mi je da sve ide u dobrom smjeru 🥰
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
🌸🌷 Sretan vam Dan Zena drage moje 🌷🌸
Flowerson hahaha jesi me podsjetila na mene 🙈 i ja radim od kuce i doslovno sam valjda 20 minuta efikasna, a preostali dio dan guglam sto cu sve kupiti za bebu, netflixam i sl. I ja planiram raditi do 45 dana prije, a prethodno jos spojiti godisnji 🤭🤭 btw i moja maternica je zabacena prema natrag, isto mi je gin rekla kao tebi 🙌🏻 WOWWWW za patronaznu! Guglala sam i tecajeve pa sam naisla na ovo:
https://www.zagreb.hr/trudnicki-tecajevi/453
Vrijedi za Zagreb i online je, nisam se jos prijavljivala 😂
Novim curama dobrodoslica! 🥰🥰 predivno je kako iz dana u dan raste nasa mala zajednica 😍😍
BabyBoy 💙
La lupa, ti i ja kao da smo iste osobe 😂 da, patronazna me oduševila, jedva čekam ic na taj tečaj, nešto ću sigurno naučiti. 🥰
La lupa, ti i ja kao da smo iste osobe 😂 da, patronazna me oduševila, jedva čekam ic na taj tečaj, nešto ću sigurno naučiti. 🥰
Hahaha daaa, citam i ne vjerujem 😂😂 je li ovo neki moj alter ego, pa zeni sve isto kao meni 😬😬 💃🏻💃🏻 neka nas! 💪🏻💪🏻
BabyBoy 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji