Drage žene,
Mi se vratili s prvog pregleda. Srčeko je tu ❤️. Iduća kontrola za tri tjedna i do tad samo vadim urin i pregledi za štitnjaču radi hashimota.
Pozdrav svima, želim sretno svima koji idu na preglede uskoro.
Cestitam Julija💝, u kojoj si sedmici radila taj ultrazvuk? Mene ceka u cetvrtak gdje cu bit 6+4 pa da znam cemu da se nadam
Julija bravo za pregled 🥰
Jagoda ja sam bila na prvom pregledu sa 6+4 vidio se plod 4mm i srceko ❤🙏 jedino je korigirano na 6+1 😊
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Čestitam Julija 🥳
Ja sam danas 7+5 i nemam uopće mučnine, sad me to već i brine. Nadam se da nisam jedina. Imala sam možda dva puta nešto kao nalet mučnine ali ni to više nisam sigurna...
Od simptoma imam samo umor i bolne sise.
Danas sam vadila Kks, urin, krvnu grupu itd. Sljedeći tjedan opet ultrazvuk, jedva čekam da se uvjerim da je sve u redu.
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Bori li se itko sa glavoboljama kao ja (skoro svaki dr dan) i kako ublažite bol?
Na svu sreću ne, s obzirom da inače patim od migrene i jedino što mi pomaže je Maxalt ili kombinacija Ketonala i Normabela, a sad to stvarno nebi htjela piti .
Pribojavam se samo da me ne uhvati gospođa migrena jer ne znam što ću
I ja inace imam problema s migrenama i bas me bilo strah kako cu to u trudnoci. Nadam se da se tebi nece pojaviti jer jedino sto smijemo je lekadol (to mi je kao bonbon).. :D
Vec sam pisala da sam prosle sedmice imala smedji iscjedak nakon pregleda, javila se doktorici i rekla mi da pijem Duphaston 3x1.
Sve se bilo smirilo i danas prokrvarim, odem hitno kod druge doktorice na pregled i hvala Bogu sve je uredu, srce kuca kod bebe. Propisala mi je inekcije (3x) za cuvanje trudnoce, Duphaston 2x1, Buscopan po potrebi i da mirujem.
Ali nije mi rekla zasto sam krvarila… Ja sam bila u nekom soku od svega sto se desilo pa nisam puno ni ispitivala sta bi moglo bit, bilo mi je drago jer je sve uredu sa bebom. Kontrola mi je za sedam dana.
Benkina, ne javljas se nikako… Kako si sad? Meni se u međuvremenu ovo isto sve desilo ko tebi
Jako mi je zao to cut, jel sve ok?
Dobro sam, nemam nekih simptoma osim eto tog iscjetka sto me zeza. Doktorica je rekla nakon prve inekcije da bi trebalo prestati skroz nakon dva dana, a kod mene nije, vec onako ima jako malo i povremeno. Upravo se spremam da idem primit drugu inekciju. U srijedu mi je kontrola, pa cemo vidjet kakva je situacija. U medjuvremenu trebam i nalaze radit, krvna slika, grupa i tako to.
Nadam se da ce nam svima bit sve oke 🍀🤗
Ja sam inekciju progesterona primila u petak navece i tek danas mi je stalo to smeđe, ne znam dal ce se opet pojavit. (mada mnoge zene u mom okruzenju kazu da su to isto imale i sve je bilo ok). Jel se tebi povraca od duphastona? Meni muka od njega tolika da sad pijem 2 dnevno umjesto 3. Javi kako je bilo na kontroli, meni je u cetvrtak.
I ja sam citala na drugim temama da zene znaju dugo smedjarit, ali da bude ok. Ja izgleda imam srece pa nemam mucnina, nit sam povracala ikako otkako sam saznala da sam trudna. Nadam se da ce te prestat zezat.
Naravno, pisem kako je proslo 😊
Vec sam pisala da sam prosle sedmice imala smedji iscjedak nakon pregleda, javila se doktorici i rekla mi da pijem Duphaston 3x1.
Sve se bilo smirilo i danas prokrvarim, odem hitno kod druge doktorice na pregled i hvala Bogu sve je uredu, srce kuca kod bebe. Propisala mi je inekcije (3x) za cuvanje trudnoce, Duphaston 2x1, Buscopan po potrebi i da mirujem.
Ali nije mi rekla zasto sam krvarila… Ja sam bila u nekom soku od svega sto se desilo pa nisam puno ni ispitivala sta bi moglo bit, bilo mi je drago jer je sve uredu sa bebom. Kontrola mi je za sedam dana.
Benkina, ne javljas se nikako… Kako si sad? Meni se u međuvremenu ovo isto sve desilo ko tebi
Jako mi je zao to cut, jel sve ok?
Dobro sam, nemam nekih simptoma osim eto tog iscjetka sto me zeza. Doktorica je rekla nakon prve inekcije da bi trebalo prestati skroz nakon dva dana, a kod mene nije, vec onako ima jako malo i povremeno. Upravo se spremam da idem primit drugu inekciju. U srijedu mi je kontrola, pa cemo vidjet kakva je situacija. U medjuvremenu trebam i nalaze radit, krvna slika, grupa i tako to.
Nadam se da ce nam svima bit sve oke 🍀🤗
Ja sam inekciju progesterona primila u petak navece i tek danas mi je stalo to smeđe, ne znam dal ce se opet pojavit. (mada mnoge zene u mom okruzenju kazu da su to isto imale i sve je bilo ok). Jel se tebi povraca od duphastona? Meni muka od njega tolika da sad pijem 2 dnevno umjesto 3. Javi kako je bilo na kontroli, meni je u cetvrtak.
I ja sam citala na drugim temama da zene znaju dugo smedjarit, ali da bude ok. Ja izgleda imam srece pa nemam mucnina, nit sam povracala ikako otkako sam saznala da sam trudna. Nadam se da ce te prestat zezat.
Naravno, pisem kako je proslo 😊
Jutro, da se i ja nadovezem nemora smeđkarenje i krvarenje uvijek znaciti nuzno najlosije. Moja kuma je krvarila sve po malo mjesec i pol dana i isto rodila zdravu bebu. A sestra je smeđkarila oko 2tj i njoj je ginekolog rekao da je to ili stara krv ili da je moguce da neka kapilarica pukne,neznam nisam strucnjak. Oko mene ima puno zena sto su prosle svakakvih komplikacija pa se sve zavrsilo kako treba.. Samo treba vjerovati da ce biti sve uredu i cuvati se naravno. ❤️
🧑 36 👩27
2020g 👼 💔
2021g 🧒 💙
2023g 👧🩷
Čestitam Julija 🥳
Ja sam danas 7+5 i nemam uopće mučnine, sad me to već i brine. Nadam se da nisam jedina. Imala sam možda dva puta nešto kao nalet mučnine ali ni to više nisam sigurna…
Od simptoma imam samo umor i bolne sise.
Danas sam vadila Kks, urin, krvnu grupu itd. Sljedeći tjedan opet ultrazvuk, jedva čekam da se uvjerim da je sve u redu.
Ni ja nemam mučnine uopće (7+3), par dana imala žgaravicu i podrigivala, drugo ništa posebno, osim možda na trenutke baš jakog umora.
💏 40./49.
2.9. termin, Mihael ❤
Ja sam imala mucnine samo par dana i onda nista. Od simptoma samo napete grudi, strasan umor i cesto mokrenje nocu. Isto sam malo zabrinuta zbog nedostatka mucnina. U petak prvi pregled, bit cu 7+2
It’s a girl 💞
Dobrodošla Kiki. Ja sam danas 7+6, znači tu smo negdje. Svakako bi najbolja opcija bila da prođemo bez mučnina, a sve bude u redu 🤞
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Skupljamo se polako. 🥰
Ja jos nista ne pijem od tableta, vjerojatno cu si kupit novalac jer sam njega pila i u prvoj trudnoci. Al cekam prvi pregled da vidim s ginekologicom dal da jos nesto uzmem. Nikak docekat prvi pregled. 🤞
🙋♀️ 29
🙋♂️30
14.06.2016 💙👶
Someone i love was never born. 💓😇
22.02.2022 💔 21.tt
27.12 ➕
Baby girl 💗
Curke,
Ubio me posao nekoliko dana. Hvala svima na čestitkama, meni je trudnoća između 6 i 7 tj, tesko je procjenit jel sam imala duge cikluse radi PCOS. Bilo je jako slatko jer mi je pustio i zvuk. Drugi pregled je nešto ranije jel želi vidjet razvija li se beba kako treba i jer mu je teško procjenit termin, nešto između 01.-05.09. :)
Sortiraj odgovore
Najstariji