Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Biilja
    01. Ožujak 2023. 10:06

amarenna hvala ti, veselim se svemu sto dolazi i daj Boze da se druzimo do kraja 🙏🏻😀 

💙 Šimun: 10/2021.
    ➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
    💜 Mara: 11/2023.

DarkIvy
    01. Ožujak 2023. 11:30

Pozdrav cure, evo ja se javljam na ovu temu, jučer dobila +:) Pregled imam prvi 7.3.
    Za sad imam neko čudno curenje nosa i začepljenost, jučer imala glavobolju, i stalno žedna:D dakle krenulo je po malo:)

I odmah imam pitanje, za cure koje su bile na gynositolu, dakle pijem 2 vrećice, da li se to nastavlja ili se smanjuje na 1? Jer nisam baš dobro shvatila ginekologa..

Isto one na euthyroxu, danas vadila TSH i 4 mi je, štyo je ipak više od preporučenih do 2.5. Kada ste vi povisivale svoju dozu? Odmah po plusu? Hvala!

11/2023. curica

Pereca333
    01. Ožujak 2023. 12:04

DarkIvy

Pozdrav cure, evo ja se javljam na ovu temu, jučer dobila +:) Pregled imam prvi 7.3.
    Za sad imam neko čudno curenje nosa i začepljenost, jučer imala glavobolju, i stalno žedna:D dakle krenulo je po malo:)

I odmah imam pitanje, za cure koje su bile na gynositolu, dakle pijem 2 vrećice, da li se to nastavlja ili se smanjuje na 1? Jer nisam baš dobro shvatila ginekologa..

Isto one na euthyroxu, danas vadila TSH i 4 mi je, štyo je ipak više od preporučenih do 2.5. Kada ste vi povisivale svoju dozu? Odmah po plusu? Hvala!

Dobrodosla 😊 Meni je odmah bila povisena nakon kontrole kad se vidjelo da je TSH visi nego preporuceno. Tako da najbolje se javi ljekaru i povecace ti sigurno malo dozu. 

11/2022 8 tt⭐😇

11.01.23 + Test
    Baby Girl 🩷🤱

lalaland1991
    01. Ožujak 2023. 14:01

Kaj se tice krevetica, mi planiramo uzeti onaj koji se naslanja na nas krevet. Dvije frendice su mi rekle da su pozalile kaj nisu takav uzele jer beba zaspi na cici i onda se budi dok ju spustas u kolijevku, a ovako dojis i samo ju pomaknes sa svog u njen krevetic.

09/23 stigla naša ljubav ❤️
    07/24 FET x
    09/24 FET x
    11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić

Lelaaaa——
    01. Ožujak 2023. 14:19

DarkIvy

čestitam😇🥰

Flowerson 🌸
    01. Ožujak 2023. 14:38

Darkivy, čestitam i dobrodošla 🥰
    Lalaland, slazem se za krevetic, i mi cemo tako nesto gledati...samo sto mi imamo visok box krevet pa valjda se ti krevetici mogu nastimat po visini 🤔

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

poisonivy2604
    01. Ožujak 2023. 14:46

Darkivy dobrodošla!
    Mi imamo klasični kindač, jedna stranica se da skroz spustiti i spoji se s krevetom. Tako sam kosistila i s prve dvije curke, makar na kraju ispadne da više spavaju u krevetu nego kinderbetu 
    Kolica ne znam, stara sam bacila i kolica i jaje, koristila su se generacijama i bila skroz istrošena, prošlo ljeto sam imala generalku na tavanu pa ih se riješila..sad mislim da bi kupila neka polovna 3 u 1, nisam pametna.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Baby❤
    01. Ožujak 2023. 14:54

Stigla ja sa pregleda. 
    Beba uredno raste, sve izgleda super. Inace sam 10+6, ali beba je danas pokazala 11+4 🤣 valjda malo previše papamo pa jako rastemo. NN je 0,8 tako da je i to oke. Doktor je bio jako zadovoljan, bebica nam je mahala 😍napravila i nipt test, sad čekamo rezultate. 
    Stavljam vam tu slikicu i ajde recite da nije dečkoo. Ja vidim točno između nogu 🤣 doktor rekao da jos nije siguran pa da ne zaključujemo još. 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

• Baby❤
    01. Ožujak 2023. 14:58

https://ibb.co/5cT5fhx

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

amarenna
    01. Ožujak 2023. 15:28

DarkIvy  čestitam na plusiću i dobrodošla 👶🙂 
    Kiki mah mah uživaš li nam napokon u slobodi 😍
    Tkočekatajidočeka prekrasno 😍😍 čini mi se da je deckic 👶🎉 bitno da je sve ok 🥰

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.