amarenna hvala ti, veselim se svemu sto dolazi i daj Boze da se druzimo do kraja 🙏🏻😀
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Pozdrav cure, evo ja se javljam na ovu temu, jučer dobila +:) Pregled imam prvi 7.3.
Za sad imam neko čudno curenje nosa i začepljenost, jučer imala glavobolju, i stalno žedna:D dakle krenulo je po malo:)
I odmah imam pitanje, za cure koje su bile na gynositolu, dakle pijem 2 vrećice, da li se to nastavlja ili se smanjuje na 1? Jer nisam baš dobro shvatila ginekologa..
Isto one na euthyroxu, danas vadila TSH i 4 mi je, štyo je ipak više od preporučenih do 2.5. Kada ste vi povisivale svoju dozu? Odmah po plusu? Hvala!
11/2023. curica
Pozdrav cure, evo ja se javljam na ovu temu, jučer dobila +:) Pregled imam prvi 7.3.
Za sad imam neko čudno curenje nosa i začepljenost, jučer imala glavobolju, i stalno žedna:D dakle krenulo je po malo:)
I odmah imam pitanje, za cure koje su bile na gynositolu, dakle pijem 2 vrećice, da li se to nastavlja ili se smanjuje na 1? Jer nisam baš dobro shvatila ginekologa..
Isto one na euthyroxu, danas vadila TSH i 4 mi je, štyo je ipak više od preporučenih do 2.5. Kada ste vi povisivale svoju dozu? Odmah po plusu? Hvala!
Dobrodosla 😊 Meni je odmah bila povisena nakon kontrole kad se vidjelo da je TSH visi nego preporuceno. Tako da najbolje se javi ljekaru i povecace ti sigurno malo dozu.
11/2022 8 tt⭐😇
11.01.23 + Test
Baby Girl 🩷🤱
Kaj se tice krevetica, mi planiramo uzeti onaj koji se naslanja na nas krevet. Dvije frendice su mi rekle da su pozalile kaj nisu takav uzele jer beba zaspi na cici i onda se budi dok ju spustas u kolijevku, a ovako dojis i samo ju pomaknes sa svog u njen krevetic.
09/23 stigla naša ljubav ❤️
07/24 FET x
09/24 FET x
11/24 Stimulacija, ET 15.11.+smrzlić
čestitam😇🥰
Darkivy, čestitam i dobrodošla 🥰
Lalaland, slazem se za krevetic, i mi cemo tako nesto gledati...samo sto mi imamo visok box krevet pa valjda se ti krevetici mogu nastimat po visini 🤔
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Darkivy dobrodošla!
Mi imamo klasični kindač, jedna stranica se da skroz spustiti i spoji se s krevetom. Tako sam kosistila i s prve dvije curke, makar na kraju ispadne da više spavaju u krevetu nego kinderbetu
Kolica ne znam, stara sam bacila i kolica i jaje, koristila su se generacijama i bila skroz istrošena, prošlo ljeto sam imala generalku na tavanu pa ih se riješila..sad mislim da bi kupila neka polovna 3 u 1, nisam pametna.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Stigla ja sa pregleda.
Beba uredno raste, sve izgleda super. Inace sam 10+6, ali beba je danas pokazala 11+4 🤣 valjda malo previše papamo pa jako rastemo. NN je 0,8 tako da je i to oke. Doktor je bio jako zadovoljan, bebica nam je mahala 😍napravila i nipt test, sad čekamo rezultate.
Stavljam vam tu slikicu i ajde recite da nije dečkoo. Ja vidim točno između nogu 🤣 doktor rekao da jos nije siguran pa da ne zaključujemo još.
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
https://ibb.co/5cT5fhx
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
DarkIvy čestitam na plusiću i dobrodošla 👶🙂