Jesenske bebe 2023. 🍂🍁🌦️🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Djajip
    28. Veljača 2023. 21:47

Lily123

Djajip

Da li planira neko čuvati matične ćelije? Šta mislite o tome?

Opa, dobro pitanje, ja bih čak i razmislila o tome, samo ne znam kakav je postupak i koliko dugo se to čuva, plaća li se i sl. Nije loše imati takvo nešto u pričuvi, u svakom slučaju…

Ja stalno razmišljam i ugledah reklamu neku, pa rekoh da razmijenimo iskustva. Znam da su se neki opekli, a opet zlu ne trebalo.
    Ma da nije malo novca.

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

• Nika2109
    28. Veljača 2023. 21:47

La_Lupa

Kikiiiii mah mah na slobodu🤩🤩sad ukljuci gustanje na max! A mi iscekujemo subotu da nam javis💙ili💖🥰🥰 Hvala za info za sajam! 🤩 Ja sam vec pocela gledati kolica 🤭🤭🤭🤭 ludaaaa zena 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂😂
    Lily da, da, ali 5.3 je stvarno blagoooo poviseno u odnosu na 5.1🙈a da nismo trudne bilo bi skroz uredan nalaz🤣🤣
    Nemoj mi reci za retinol? I ja ga koristim, ali cini mi se da nisam puno u trudnoci. Slucajno sam uzela za promjenu neku kremicu od Vichya kao za akne jer mi je lice bilo kriminalno na pocetku trudnoce. A smijemo mi niacinamide? Hmm… dobro da si napisala!🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Hvala ti😘
    Popodne sam morala do trgovackog centra i vidim na klupici ispred neke trgovine sjedi trudnica, onako se bas zavalila i nije joj do nicega, doslo mi da dodjem do nje i kazem “ s u o s j e c a m “🙈🙈🤣🤣oooo sve si samo blazeno stanje nisiiii😬

Ja sam sa sinom kolica uzela s 12 tjedana hahaha...tako da nista cudno. Sad sam uzela next to me krevetic jer mi se ukazala prilika polovno od jedne cure ali stvarno nekoristen pa zasto ne. Ne razmisljam negativno :) 
    Alergijska astma mi se nocas pogorsala, pa sam u dog s ginekologicom saznala da mogu popit dnevno 2 claritina a ako ne pomognu onda svoju pumpicu..nasrecu, jedan je bio dovoljan i sve je ok. Inace od testa vise ne koristin terapiju po njihovom savjetu i sve je bilo idealno al eto malo se javila no opet je sve ok. 

My boy 20.12.2020. <3
    05.01.2023. +

• Vesna2103
    28. Veljača 2023. 23:09

Lily123

Djajip

Da li planira neko čuvati matične ćelije? Šta mislite o tome?

Opa, dobro pitanje, ja bih čak i razmislila o tome, samo ne znam kakav je postupak i koliko dugo se to čuva, plaća li se i sl. Nije loše imati takvo nešto u pričuvi, u svakom slučaju…

Mi isto razmišljamo o tome ili u vlastite svrhe ili kao donacija. Sve piše na stranicama Zaklade Ana Rukavina.

💏 40./49.
    2.9. termin, Mihael ❤

teich95
    01. Ožujak 2023. 07:20

Jutro evo i mene  napokon malo😀
    Kiki mislim da je đumbir dozvoljen ali ne previse i ne svaki dan,znam je meni rekla dr prije par tjedana kad sam imala koronu da nepretjerujem s njim da navodno moze prekomjerna kolicina napraviti veliko sr*** pogotovo prva tri mjeseca.
    Kolica, kinderbet i sve ostalo ima od sina samo sad nas malo pocela prat znatizelja za spol dali cemo ovaj put kupovati roza robicu ili opet plavu 😀😀 ali i mm i ja imamo neki cudan osjecaj da je djevojcica,a i mozda sto mi je ova trudnoca bas drugacija od prosle.
    Mi imamo ova kolica:
    https://www.magicbaby.hr/kinderkraft-kolica-3-u-1-prime-black.html
    Kinderbet nam je ovaj:  https://www.magicbaby.hr/kinderkraft-krevetic-lunky-white.html
    Koljevku smo dobili od prijateljice:
    https://www.magicbaby.hr/bebisnovi-djecja-kolijevka-nanny-new-bijela.html

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Djajip
    01. Ožujak 2023. 07:27

Lana99

Ima li netko od početka trudnoće menstrualnu bol i lagane grčeve? Strah me već

Ooo da, širi se materica.

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

• Djajip
    01. Ožujak 2023. 07:35

teich95

Jutro evo i mene napokon malo😀
    Kiki mislim da je đumbir dozvoljen ali ne previse i ne svaki dan,znam je meni rekla dr prije par tjedana kad sam imala koronu da nepretjerujem s njim da navodno moze prekomjerna kolicina napraviti veliko sr*** pogotovo prva tri mjeseca.
    Kolica, kinderbet i sve ostalo ima od sina samo sad nas malo pocela prat znatizelja za spol dali cemo ovaj put kupovati roza robicu ili opet plavu 😀😀 ali i mm i ja imamo neki cudan osjecaj da je djevojcica,a i mozda sto mi je ova trudnoca bas drugacija od prosle.
    Mi imamo ova kolica:
    https://www.magicbaby.hr/kinderkraft-kolica-3-u-1-prime-black.html
    Kinderbet nam je ovaj: https://www.magicbaby.hr/kinderkraft-krevetic-lunky-white.html
    Koljevku smo dobili od prijateljice:
    https://www.magicbaby.hr/bebisnovi-djecja-kolijevka-nanny-new-bijela.html

Kako vam se isplatila koljevka?
    Ja imam svu robicu od sina. Kolica smo prodali, nismo bili zadovoljni. Ali to imam od rodice, kao i krevetic koji se nasljeđuje.  Pa tako da nas čeka ulaganje u kolica, dobru AS, robicu ako bude curica. Ovaj put želim baby monitor i dobar difuzer :D

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

teich95
    01. Ožujak 2023. 07:50

Djajip ako naslijeđujes kao ja oke je, prvih 4-6mj beba moze biti u njoj ali dalje ne jer se vec beba pocne okretati pomalo dizati drzeci se za te sipke, moje iskreno misljenje ako kupujes kupi odmah normalan kinderbet  koji ima 3 visine kako djete raste tako i spustas madrac i bez brige si nemoze ispast ma koliko aktivno djete bude. Sin ima 16mj jos nije uspio izaci 😀 i u njemu djete do 3 godine moze spavati najnormalnije ostalo je za mene samo za pocetak i bacanje novaca.. Ali opet sve je na vama sta se vama sviđa,ja samo kazem moje iskustvo. Must have je po meni dobra komoda za sve potrepsitne bebine,da su na jednom mjestu i pregledne s tim da ni to nisam uzela bas za bebe nego normalnu komodu bebu sam presvlacila gdje god sam stigla (kupovala jednokratne podloge za prematanje iz dma) 
    https://jysk.hr/pohranjivanje/komode-i-ladicari/komoda-limfjorden-33-ladice-bijela
    I da sve ovosi koliko prostora imas dali ces sve bebine stvari staviti  kod vas u sobu ili u drugu.. 

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

Flowerson 🌸
    01. Ožujak 2023. 08:38

O matičnim stanicama ne znam ništa, moram pogledat o čemu se radi.
    Što se tiče kolica, krevetića....kolica svakako planiramo kupit polovno, isto varijanta 3 u 1. Krevetiće, komode za presvlačenje ćemo pogledat u IKEi jer nisu prestrasne cijene, a izgledaju ok...zadovoljavajuće. Planiramo kupit ono što će nam baš trebat i olakšat.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Djajip
    01. Ožujak 2023. 08:43

Hvala na iskustvu. 
    I meni je ta pohrana stvari bas bitna. Kod nas je mali stan, imamo samo jednu sobu. Pa ce biti sa nama oboje jos 2 godine, i onda cemo mi u dnevnu, a njima sobu. Pa sve mora bas, bas planski biti iskoristeno :D
    Kod nas je dječak 2 godine i 6 mjeseci. Uskoro mu stiže krevet 150x70 :D 

💙17.8.2020.👦
    👩‍❤️‍💋‍👨 27 i 31 god.
    22.1. +
    24.2. ❤️ kuca

teich95
    01. Ožujak 2023. 09:54

Djajip

Hvala na iskustvu.
    I meni je ta pohrana stvari bas bitna. Kod nas je mali stan, imamo samo jednu sobu. Pa ce biti sa nama oboje jos 2 godine, i onda cemo mi u dnevnu, a njima sobu. Pa sve mora bas, bas planski biti iskoristeno :D
    Kod nas je dječak 2 godine i 6 mjeseci. Uskoro mu stiže krevet 150x70 :D

I kod nas je zeznito jer je mala razlika i nemogu sina odvojit u sobu s 2god malo mi je to rano,i mi smo poceli gledati Ikein produljivi krevet on raste s djetetom i djeluje nam kao najpametnija odluka.. I fora su mi neki na kat,a i oni sto se iz jednog izvuce jos jedan krevet. Ali jos nismo 100% odlucili sta cemo 😃

🧑 36 👩27
    2020g 👼 💔
    2021g 🧒 💙
    2023g 👧🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.