.mila evo ja sam taman izašla iz izolacije. Imala sam Covid, i prošla sam gore nego ti. Imala sam visoku temp (preko 39), bolilo me grlo, užas 2 dana. I onda se sve smirilo, sad se samo uspušem kad hodam po stepenicama. Dok sam bila Covid poz završila sam na hitnoj radi krvarenja (i tu stvarno moram pohvaliti doktore) gdje su me bez problema pregledali.
Aries joj ja stalno gledam ta videa i isto kao amelie plačem :D i ful želim i ja to sve :D
Jesu li meni samo ta videa ono wtf? 🤣 il sam ja vec stara koka...najprije je to! Al podržavam gušte kome je gušt...kao i ovo od Aries e to mi je puuuno zanimljivije, u vrijeme moderne tehnologije izabrati porođajno iznenađenje. Al ja sam nestrpljivka a muž još nestrpljiviji. Predložila sam da ne znamo, al on ne želi ne znati.
Ja imam osjećaj ili želim da je dečko. Kineski kalendar 2 puta pogodio, a ovaj puta jedan kaže cura, jedan kaže dečko...drži me u neizvijesnosti.
Mila. Drži se prošao je taj čupavi prvi mj sad će biti bolje!
Chyvas čestitam na srčeku!
url=https://lilypie.com]
Jesu li meni samo ta videa ono wtf? 🤣 il sam ja vec stara koka…najprije je to! Al podržavam gušte kome je gušt…kao i ovo od Aries e to mi je puuuno zanimljivije, u vrijeme moderne tehnologije izabrati porođajno iznenađenje. Al ja sam nestrpljivka a muž još nestrpljiviji. Predložila sam da ne znamo, al on ne želi ne znati.
Ja imam osjećaj ili želim da je dečko. Kineski kalendar 2 puta pogodio, a ovaj puta jedan kaže cura, jedan kaže dečko…drži me u neizvijesnosti.
Mila. Drži se prošao je taj čupavi prvi mj sad će biti bolje!
Chyvas čestitam na srčeku!
Hahaha....i meni su wtf?, ali mi je fora kad je to nekome fora. Ja hoću dobit mail u kojem piše: SPOL taj i taj i to je to. Već sam napisala, ali vidim da je opet rasprava pa ću opet. Ja nemam nikakav predosjećaj, ali budući da ja želim dečka, a muž curu mislim da će biti cura. Na kraju će me razveseliti što god da bude. Meni kineski isto pokazuju različito ovisno koji pogledam. Jedan će sigurno pogoditi.
Chyvas super za srce. Nisam upamtila koji je to bio tt?
Cure s koronom, provjerite ove nove upute HZJZ-a. Ima dosta promjena oko tih trajanja samoizolacija i izolacija, možda se nešto odnosi i na Milu.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Ja nemam nikakav predosjećaj za spol. Baš ne znam. Mogu samo reći da mi je trudnoća do sad nešto drugačija od prijašnje i to je to, sad da li je drugi spol u pitanju, ne znam.
I ja bi htjela ne znati spol do poroda - ali to je baš teško. Frendica je tako htjela pa je u više navrata doktorima izletilo - baš bezveze.
Što se tiče videa - pa meni je fora to iznenađenje, sumnjam da je netko baš razočaran spolom, više je do fešte :D
zvonkobonko evo ti kineski kalendar začeća - https://www.covermagazin.com/djeca/?p=615 ugl pogledaš tvoje godine u trenutku začeća i mjesec začeća i to je to.
Ja nemam nikakav predosjećaj za spol. Baš ne znam. Mogu samo reći da mi je trudnoća do sad nešto drugačija od prijašnje i to je to, sad da li je drugi spol u pitanju, ne znam.
I ja bi htjela ne znati spol do poroda - ali to je baš teško. Frendica je tako htjela pa je u više navrata doktorima izletilo - baš bezveze.
Što se tiče videa - pa meni je fora to iznenađenje, sumnjam da je netko baš razočaran spolom, više je do fešte :D
zvonkobonkoevo ti kineski kalendar začeća - https://www.covermagazin.com/djeca/?p=615 ugl pogledaš tvoje godine u trenutku začeća i mjesec začeća i to je to.
Kod mene kineski kalendar opravdava osjecaj. Kaze zensko ☺️
Hvala na lijepim zeljama i cesttitkama svima. Vidjeti cemo da li sam pogodila
I meni je to interesatno, iako mi nije vazno, ali eto cisto onako volim da znam dal me osjecaj vara
.
Tarry, radila sam test You51, mislim da nema za sve zemlje. Takodjer kao i Veritas radi se na istoj platformi, Ilumina u Spaniji
.
Ruli, dobro nam dosla i neka sve bude u najboljem redu
.
Vijesti o trudnoci, mi nikome nismo govorili dok nisam usla u 9 tjedan, i to sada znaju bas bas najblizi, sestre, i nasi roditelji. U firmi planiram reci uskoro ako Bog da, nakon sljedeceg pregleda, za nekih 10tak dana U prvoj trudnoci sam bas rano i u firmi rekla, bila tek 8 tjedan. Ja se toliko plasim, moja sestra je kupila slatkisa da moze zvati svekrvu i reci joj vijesti, ali ceka dopustenje od mene, kaze isteci ce rok slatkisima dok se ti odlucis
.
Teichmmb, uskoro ako Bog da, kada Panoramu odradis, biti ce bar malo lakse a i da napokon neko sazna lijepe vijesti :) U prvoj trudnoci sam ja sanjala curicu, a bio je djecak. U ovoj sam sanjala djecaka, pa hmmm budemo vidjeli
.
Chivas, supeeer, cestitke. Drago mi je da je sve u redu
.
Mila, ja vjerujem da ce biti sve u redu s plodom, da nije ostavilo nikakvog traga na njega. Biti ce i otkucaji ako Bog da. Cekamo i od tebe lijepe vijesti :)
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
I ja sam upravo testirala ovaj kineski kalendar, po njemu, sada bi trebalo biti zensko, ali prvu trudnocu je pogrijesio
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Brontosaurica pristavo lice novodno znaci da je cura😃 ja isto imam ful pristavo a inace nemam problema s tim😀
Curee, moj me osjecaj ipak prevario😁😁😁 Ali mi je slatko i svejedno drago. It's a boyyyy 😊💙💙💙
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
🐣surprise 21.12.2021. ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji