Aries hvala puno! Mene muci sto me nisu poslali na nikakve kontrole da vidimo je li mi to potrebno, samo na osnovi toga sto plodu u prosloj tr srce nije prokucalo. Mislis li da bih mogla na vlastitu ruku piti ipak po pola tablete od 100, znaci 50? Imam 57 kg a 171 sam visoka, ako je to bitno u procjeni kako bolje piti, odnosno strah me da mi od 100 nije previse😃.Znaci obavezno je piti ga uz obrok? Hvala ti, to nisam znala i nisam tako do sada pila.
Ima333 super, nasla si doktora gdje ces ici i u bolnicu. Ja bih voljela na vinogradskoj pa trazim nekog doktora koji radi tamo, mozda dr Grgic ako netko ima iskustva neka pise, radi u Gineko poliklinici.
I meni je prošla trudnoća završila tako da plodu nije prokucslo srce ali mi nitko sada nije dao Andol zbog toga. Inače trudnoću vodim privatno u Gineko poliklinici i zadovoljna sam tamo, ima više doktora tako da možeš birati kod koga ćeš. I ja sam si odabrala doktora koji radi u bolnici gdje bih voljela roditi.
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
teichmmb super da ides u tu polikliniku, ja se dvoumim izmedu dr Hafnera i dr Grgica. Jos cu malo istraziti pa cu se naruciti, ako imas neki prijedlog slobodno pisi :)
Ma ne brinite cure. Snižene vrijednosti protrombinskog vremena nisu neki značajniji problem. Svakako prazgovarajte s liječnicima kad budete išle i zamolite da pojasne nalaze. Vidjet će se i KKS vrijednosti trombocita (ako me dobro sjećanje služi Andol utječe na njih). Ako su nalazi krvi pod terapijom dobri znači da sve štima. Bez brige.
Eventualno bintrebalo provjeriti kod poroda, mislim da tada treba prestati s uzimanjem zbog krvarenja. To su meni već naglasili da ne zaboravim.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Amelie11 super cestitam!!
Cure hvala na savjetima i izdvojenom vremenu, mislim da cu sutra nazvati ginekologa iako imam pregled tek za tjedan ipol i pitati da nastavim piti i trebam li neke nalaze vaditi da ne pijem ako ne treba.
Cure koje planiraju roditi na sv duhu, preporučam prof Miškovića. Ima privatnu polikliniku Medifem i predstojnik je klinike na sv duhu, kao i zamjenik ravnatelja SD.
Čovjek je nevjerojatno stručan, drag i profesionalan. ❤️
.
Cure koje pijete Euthyrox, ako vas ima, jeste li osjetile ikakve nuspojave otkad ste ga počele uzimati?
✨Jesenske bebice 2022. ✨
.
Mama anđela 21.8.2022. 💙
Princess Mimi 22.8.2022
Mallla 27.8.2022
Missmama91 28.8.2022
Aries 2.9.2022.
Nisha_21 6.9.2022
Tarry 7.9.2022
Zvonkobonko 12.9.2022
Brontosaurica 13.9.2022
Teich25 14.9.2022.
Granger 15.9.2022
Teichmmb 17.9.2022
Ruli 24.9.2022
Chivas12y 27.9.2022
Kokoloo 2.10.2022
Baš lijep popis.💟 Vidim puno cura na temi Tko planira i radi na bebi pa se nadam da će nam ih se još puno puno pridružiti.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Amelie11 čestitam! 🥰💗
--
Cure sad ste me tako uplašile s tim andolima. I ja sam krvarila i imala koronu i nitko mi nije spominjao Andol 🙄
Chivas, imam i ja nizak tlak. Imala sam ga i u prosloj trudnoći i koliko znam nije opasan. Treba unositi puno tekućine i ako osjetis slabost, stani, odmori.
Puno je opasniji visoki tlak od niskog.
Amelie11 bravooo, lakše se diše. Drago mi je da je sve ok!
Princess naklon 🥰
Bila sam se ja javila u ljetne al tamo je puno proljetnih koje su tada već bile na pola trudnoće i skroz undrugim filmovima. Tad sam došla u jesenske i tu baš kliknula s ekipom. Tako da skroz ste mi super i ne mrdam od tu iako nisam čisto jesenska 😘
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji