Cure pije li ijedna od vas andol 100 zbog prijasnjih neuspjelih trudnoca? Ja pijem od pocetka po preporuci doktora zbog bolje prokrvljenosti i sad si nesto mislim sto ako to na neki nacin moze stetiti bebi.
Taj Andol 100 je jako diskutabilan. Ako ti je to po preporuci liječnika jer je bio problem sa stvaranjem ugrušaka onda je to okej i neće naštetiti bebi. Problem je kad netko pije, a problem neuspješnih trudnoća nije bio problem zgrušavanja, onda se može previše smanjiti broj trombocita što nije dobro.
Budući da je tebi to savjetovao liječnik onda se nemaš što brinuti.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Granger hvala na odgovoru. Stvar je u tome da prva trudnoca nije bio spontani nego se plod nije razvijao pa je rađena kiretaza. Ne znam sto bih rekla pijem ga vec skoro 5 tjedana i bas me strah uhvatio sad.. jer nisam radila nikakve nalaze da se dokaze zgrusavanje.
Miss mama i Zvonkobonko, hvala na cestitkama .
.
Moj termin je 21.08.
🙋♀️ 27 g.
🙆♂️ 36 g.
12.12.2020. - UZV, 28 tjedan, fetus mortus.. Baby boy H.💙
- Terapija: Clexane NMH, Duphaston
🐣surprise 21.12.2021. ➕
-Termin: 21.08. 2022. 🙏🍀❤
-NIPT 10+1, sve uredno 😇 💙 It's a boy 💙
Odnosno vadila sam nakladno vec kad sam pocela piti andol redovitu krvnu sliku koju trudnice rade i KOAGULACIJA mi je ova druga vrijednist snižena, P-PV(INR) 0.93 a treba biti od od 2.0 do 3.5. Prva vrijednost P-PV udjel je dobra.
Propustila sam valjda 10 stranica ali vidim da mama andjela ima decka-cestitam 😍😍😍😍😍
Mozda bih i ja na svoju ruku mogla poceti uzimati pola andola 100, jer su mi ga dali bez ikakvih pretraga i icega.. To sam pitala doktora, jer sam pomislila da cu si morat davat one inekcije protiv tromboze ali rekao je da je prva vrijednost u koagulaciji bitna, ova druga je toliko. Doslovno mi nista zapravo nije rekao. Javi ti sto ce tebi reci molim te. Kad ides na pregled? Sto se zeljeza tice meni je isto visoko ali nije izvan granica. Nemam iskustva s tako visokim zeljezom, samo znam da zbog dosta visokog i zbog vitamina koje pijem uzasno tesko obavljam veliku nuzdu 🤯
Ti isto imas i drzavnog i privatnog. Istva stvar. Odnosno jos se ne mogu sama sa sobom dogovorit koji mi je bolji a ne zelim svaki put ici kod oba i radit uzv i sve. Ugl pocela sam ici privatno jer mi je bilo hitno i onda sam kod svog otisla i zbog nekog krvarenja pa mi je bolovanje otvorio itako sad ni sama ne znam za kojeg da se konacno opredijelim. Koje nalaze te doktor jos slao vadit? Ja sam samo one standardne za koje mi se sestra dala uputnicu.
Mene nisu slali na sve te pretrage, super znat ces na cemu si. Ja isto trenutno trazim dobrog uzv dijagnosticara za mini anomaly scan ali kako je dr kos otisao u mirovinu, opce ne znam za koga se odlucit. Isto sam mislila izabrat nekog tko radi i na vidogradskoj jer mi je to najbliza bolnica i za porod kasnije. Ako imas neke preporuke za dobre uzv dijagnosticare javi pliz :).
Aries hvala puno! Mene muci sto me nisu poslali na nikakve kontrole da vidimo je li mi to potrebno, samo na osnovi toga sto plodu u prosloj tr srce nije prokucalo. Mislis li da bih mogla na vlastitu ruku piti ipak po pola tablete od 100, znaci 50? Imam 57 kg a 171 sam visoka, ako je to bitno u procjeni kako bolje piti, odnosno strah me da mi od 100 nije previse😃.Znaci obavezno je piti ga uz obrok? Hvala ti, to nisam znala i nisam tako do sada pila.
Ima333 super, nasla si doktora gdje ces ici i u bolnicu. Ja bih voljela na vinogradskoj pa trazim nekog doktora koji radi tamo, mozda dr Grgic ako netko ima iskustva neka pise, radi u Gineko poliklinici.
Sortiraj odgovore
Najstariji