Mama_anđela čestitam! Super vijesti! Mene isto zanima jesi li pogodila spol, javi nam :) koji si prenatalni test radila?
Ruli dobrodosla! Nadam se da ce sve biti u redu :)
Ruli čestitke i dobrodošla! 🥳 neka ti se sve tegobe smire do idućeg pregleda i da nam se javiš sa najboljim mogućim vijestima 🥰
Teich25 snovi su čudo! Osim sto sanjam nekakve totalne ludosti, toliko su realni snovi da kad se probudim nije mi uopće jasno kaj se događa 😂 ne znam da lo ima veze s trudnoćom ili nema, ali skroz čudan osjećaj je
Za hranu bolje da ne komentiram.. jela bi pizzu 24/7 🤦🏼♀️
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Pozdrav svima i dobrodošlica novim curama!
Što se tiče testova za trudnoću, crtice su uglavnom jako slabo vidljive sve do izostanka menstruacije, a moguće čak i prvih par dana nakon izostanka. Lijekovi su mi struka tako da vam sa sigurnošću mogu reći da se ništa loše neće dogoditi od jedne tablete Ibuprofena 400mg, ali ga apsolutno treba izbaciti tijekom trudnoće i dojenja. Paracetamol je nažalost jedina opcija, al pretrpimo mi žene svakakve bolove ☺️ Ja sam cijeli vrijeme na granici gladi i mučnine i imam neke čudne želje za hranom 🤣 I da, sanjam neke lude snove. Sanjate li i vi?
Da, imala sam užasne snove 3 noći, dok još nisam ni znala za trudnoću. Da imam tumor na mozgu, razbijam stvari oko sebe itd. Ja mislila zbog punog Mjeseca 😂
I ja sam prijepodne nešto između gladi i mučnine...
Ina i Tarry hvala vam ❤️
Teich meni su ti ludi snovi bili prvi znak trudnoće. Tako mi je bilo i u prvoj trudnoći, odmah sam znala :) to + nenormalni umor.
Amelie ja ne znam, ujutro sam ok, doručkujem i onda tamo oko podne krene mučnina. Ali kao gladna sam. Jede mi se samo junk. Užas. Sad pokušavam ne jesti navečer jer mi bude još više zlo navečer. Ma užas 🤦♀️
Zvonkobonko ja čekam taj pregled 11og, ako bude sve ok🤞 onda ćemo reći njegovima i mom tati. A čini mi se da ću morati uskoro i na poslu jer mi je na mahove toliko zlo...
Dobrodošle nove cure i čestitam svima na dobrim pregledima.
Mama anđela od srca mi je drago za dobar nalaz, sigurno se sad puno lakše diše. I ja jedva čekam da odradim Panoramu, nakon toga ćemo svima i reći za trudnoću.
Ja nekako imam osjećaj da ovaj put dolazi curica a i sanjala sam curicu, mada mi je u principu stvarno svejedno jer bih voljela imati i još jednog dečka. Glavno da je živo i zdravo pa kako Bog da 😊
Mučnine nemam, ali zato mi je apetit kao nikad, stalno sam gladna i jede mi se junk, užas jer inače nisam takva...
👱♂️ Adrian
🧑🦲 Noel
Kad smo kod pogađanja spola...jeste čekirale onaj kineski kalendar začeća? Meni je pogodio spol za prvu trudnoću 😄
Kod nas je isto kao kod Brontosaurice.. rekli smo užoj obitelji i znaju neke prijateljice... a nakon idućeg pregleda će vjerojatno saznati i ostali.
Sad ste me zaintrigirale pa sam išla pogledati kalendar 🙈 kalendar kaže da je deckic sto i ja mislim, ali svi mi govore da će biti curica 😊 kako god bilo, samo nek je dijete zdravo i mi prezadovoljni 🥰
💁🏼♀️ 35 / 🙋🏻♂️ 25 (😊)
31.12. ➕
20.01. (6+5) uzv pokazuje ❤️
07.09. 💙
Mama andela, bas mi je drago da je sve u redu 🥰
Chivas, cestitam ❤️
Kod mene su nestale mucnine, sad sam samo stalno gladna, ali moram paziti zbog viska kila 🙈
.
Dobila sam zbog hipotireoze u trudnoći Euthyrox 50 mg i piti cu ga od danas svako jutro nataste. Tako dva tjedna pa ponavljam nalaze, mozda mi smanje terapiju nakon toga.
.
Sto se spola tice i muz i ja se veselimo saznati. Imam lagani predosjećaj da je curica, ali vidjet ćemo. Samo neka je zivo i zdravo 🥰
Jutro djevojke/zene
Evo da se i ja malo tuspasim ovdje, nije me dugo bilo.
Meni je januar bio prilicno tezak, pocev od upale zuba od NG, do pozitivnog testa na covid prije 10ak dana.
Sto se covida tice, imala sam blaze simptome, temperaturu do 37.5 max, ali ovu oko 37 skoro pa sve vrijeme, malo bolno grlo, jake mucnine, slabost, lupanje srca, zamor… Zbog smrtnog slucaja u porodici koji je bio dan pred izlazak iz izolacije, u nedjelju, muz i ja uradili kucni test koji je oboma bio negativan. S obzirom na to da sam trebala ginekologu na prvi pregled za potvrdjivanje T u srijedu (sutra), ja u nedjelju uradim privatno i PCR (neki deveti dan od prvih simptoma) a on i dalje pozitivan… Tako da sam jos par dana u izolaciji, sutra ponavljam PCR pa cemo vidjeti, ako bude negativan prvi pregled ce biti u petak ujutro.
Sve u svemu, tesko mi je palo psihicki, dodatno jer se sin zadesio kod mojih taj vikend pa je nakon naseg pozitivnog testa samo produzio tamo, i evo nismo se vidjeli 10+ dana…
Jos uvijek me muci zeludac i neka bezvoljnost, zamaranje na svaki napor… Ima li neka sa iskustvom sa covidom u T da malo utjesi?
Inace, danas sam 6+3, ako budem negativna na PCR sutra na pregledu u petak bih trebala biti 6+6, pa se nadam da ce se moci vidjeti/cuti sve, pod uslovom da je taj mali graškuć uspio da prezivi mamin januar…
34, 32
- 10/18 H 💙
- 9/22 E ❤️
Kuca srce malenooo ❤️❤️❤️ Pucamo od srecee, sve nam je u redu, dr je potvrdio da smo u 6om tj.
Drago mi je, čestitam!
Sortiraj odgovore
Najstariji