Ja sam bila bolesna prije god i pol ali se nisam testirala jer je doktorica smatrala kao da sam pozitivna jer mi je baka imala koronu. Cijepila sam se dva puta, kao vrijedi mi do 12.mj. Makar se i mm cijepio kad i ja.
Ja ću pripremiti robicu 50 i 56. Uzela sam dva kompleta 50 jer si razmišljam možda bude manja bebica, mm i ja smo dosta sitni. Ja sam rođena sa 2400, on sa 2900. Sa 30.tj. je bila procjenjena na 1400.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
56 je dovoljno. Većina te robice je rastezljiva, a ni ne mislim da će nas puno rodit bebu veću od 54cm. Tako da svakako stanu u taj broj pa makar 1 dan. Jedino sad da se rodi beba od 4.5 -5kg onda bi išao 62
Tim se i ja vodim da je rastezljivo i u najgorem slucaju da mu i je premalo bit ce u premalom najvise sat vremena..ma zapravo me zbunilo to sto je prijateljica od patronazne dobila popis za rodiliste i pise robica 56 i 62 za izlazak
Ja sam spremila 56 hlacice, bodi dugi rukav, majica dugi rukav (makar ja po ovim vrucinama nebi duple duge oblacila al nek se nade) carapice i kapica
I u vrecicu sam stavila tetru i dekicu pa cemo vidjet cime cemo pokriti ako bude potrebe
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Mala magla ovo što opisuješ meni skroz zvuči kao pritisak na živac. Ako dobro shvaćam tebe to boli od strane leđa i više pa može biti i da je od kralježnice. Ne znam jel imaš možda s tim problema, ali ja imam i osjećam također jaku bol koja nije u mišiću. Kad sam prvi put došla kod doktora s tim problemom ja sam čak govorila da imam osjećaj da ću imati srčani udar. Popij neku tabletu za bolove, to bi ih trebalo smanjiti.
Mima držim fige da nije korona ili da nisu neki simptomi. Ja se baš bojim korone sad pri kraju.
Odjeću sam pripremila 56 i to je to. Samo sam rekla mužu ako baš bude tolko majušna onda da će otići kupiti nešto manje, a ako bude jako velika onda ću mu reći što da uzme iz ladice i to je to. Ja mislim da se i većim bebama može navuć 56 baš kako ste rekle na tih sat vremena.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Mima pitam za cijepljenje i preboljenje zato što većina koja je već imala i/ili cijepljena ipak ima nešto imuniteta i ovaj krug korone sada iglavnom prođu kao blagu prehladu, kao npr. Ja sada. Moja mala isto treći put zaražena isto blagi simptomi. Hoću reći mislim da nema razloga za veliku zabrinutost, bit će sve ok.
url=https://lilypie.com]
Tetra pelena za eventualno pokriti po potrebi, ili pokriti po odlasku iz rodilista, a krpica budići da planiram dojiti za eventualna bljuckanja, kapanja mlijeka na okolo i slično. Nije to sad nešto bez čega se ne može ali je praktično.
Mima, meni je test tek 3-4 dan od pojave simptoma pokazao pozitivno. Držim fige da nije korona 🙏🏼
.
Tetra pelena za eventualno pokriti po potrebi, ili pokriti po odlasku iz rodilista, a krpica budići da planiram dojiti za eventualna bljuckanja, kapanja mlijeka na okolo i slično. Nije to sad nešto bez čega se ne može ali je praktično.
Kako me iznenadi ponekad tako jednostavna stvar koja mi nije na kraj pameti. 🙈 Evo bljuckanje. Znači znam da bljuckaju, imam hrpu tetrica za to, očekujem bljuckanje i na kraj pameti mi nije bilo da bi bilo dobro imat u bolnici tetru za tu namjenu, ono ko da je bolnica drugi svijet. Mallla hvala što postojiš. ❤️
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Hvala curke.
Malla jako dobra ideja, ni ja nisam uopće mislila na to.
Amelie i ja idem 18. na pregled, čekam već jaako dugo i odbrojavam svaki dan. Zbilja mi se 5 tj. čini užasno dugo vremena s obzirom da sam do sad išla većinom svakih 3 tj.. budemo usporedile težine bebača s obzirom da smo blizu terminima.
Cure ❤️ za to postoji forum da razmjenjujemo iskustva, mišljenja, ideje....
Nego i ja sam nekad imala nekog tko me uputio u takve sitnice ili sam učila u hodu.
Po prirodi sam dosta šeprtljava, ispadaju mi stvari, proljevam i tako...pa onda i kad dojim npr. Zna bit da kapi svuda naokolo pa onda te krpice spase stvar. Ili npr kad bi izdajala ja uvijek nakapam sebe i sve oko sebe...a te krpice upiju bolje nego vlažna maramica ili obična maramica....
Sortiraj odgovore
Najstariji