Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    06. Kolovoz 2022. 23:13

Tia_13

Cure koje ste blizu termina ili već rodile prije, jel nekoj od vas ide krv iz nosa (ili je išla) pred kraj trudnoće?

Nije, al sam čula da zna tako bit.

url=https://lilypie.com]

Ruli
    06. Kolovoz 2022. 23:16

Tia_13

Cure koje ste blizu termina ili već rodile prije, jel nekoj od vas ide krv iz nosa (ili je išla) pred kraj trudnoće?

Meni povremeno ide krv iz nosa kroz cijelu trudnoću. Već sam otupila na to 🤷‍♀️

Mallla
    07. Kolovoz 2022. 04:06

Koja teška noć 🥵 toliko je vruće, ljepljivo ajmee...cilu noć u nekom polu snu, pa sanjam gluposti, pa hodam po kući 😏 točno mi je puna kapa vrućine. Radujem se navodnom zahlađenju idući tjedan, točnije popuštanju paklenih vrućina a ne zahlađenju. Sve lovim zrak ko riba na suhom.
    Ima333 bitno da nema oštećenja, ova bol bradavica s vremenom prestane a što ćeš mora tako biti pa gotovo bez iznimke. Kako je malac? Kad fino siki ne vjerujem da će mu davati AD ali razumijjem želju za što prije odlaskom kući. Nekada oni počnu dobivati na težini između 4 i 7 dana života, između zna biti stagnacija. A znaš i sama da je ok izgubiti do 10% porođajne mase, pa budi hrabra i odlučna za vas dvoje! Jel ga već budiš za podoje (pošto si napisala da je uspavan i manja kilaža)? Nema povišen bilurbin? Znam da ti je želja isključivo dojiti i evo tu sam za podršku 😘

bellaru
    07. Kolovoz 2022. 08:22

Jutrooo!
    Znaci kad glava izadje tijelo samo ucini bloop🤣🤣🤣🤣🔝🔝
    Za masazu je i meni rekla moja da se stopala ne masiraju. A meni to tako pase.eto mogla bi se i ja narucit na masazu kad se vrati sa godisnjeg.
    Ima nadam se da idete danas doma🤞🤞🤞 i super da vam ide dojenje i da se dobro osjecas🤗 neka sve tako i ostane. 

bellaru
    07. Kolovoz 2022. 08:32

Ja sam jucer bila na jednom vjencanju i nakon tog na rucku u Sofri gdje sam se prebila od hrane..secer nakon tog odlican. U uj na taste odlican.  Pa aj ti sad znaj 🤦🏻‍♀️ 
    Kod nas je nocas fino zahladilo, pokrila sam se dekicom u sred noci. Milina🥰

Mallla
    07. Kolovoz 2022. 09:30

Zavidim ti za to pokrivanje! Ja sam jutros za ranijeg otišla zaplivat i mogu rec da mi je dan odmah podnosljiviji!
    Ima333 da, da šteta što forsiraju ipak dohranu al dobro bitno da malac počne dobivat pa ćete kući naći svoj ritam. Odlično da daju na špricu, makar da se s tim ne mučiš kući. A vidiš buđenje na 2,5 - 3h je neki standard pretpostavljam da njje ni žutica razbuktana...
    Jojj razbuđivanje 😊 škaklji, štipkaj, skidaj 😄 jel da...ako ne pali ništa onda tuširanje.... Bit će to sve dobro, ako i ostanete još koji dan taman ćeš uz njihovu podršku proći još malo oporavka što i nije ukupno loše!

• Mima_zap
    07. Kolovoz 2022. 10:18

Meni isto paše zahlađenje po noći, inače sam zimogrozna, al sad se mm pokriva s dekom a ja onak samo leđa malo s plahtom, a prije sam ja uvijek duplo više pokrivača od njega imala na sebi. Jako mi je vruće u zadnje vrijeme i kad drugima nije 😅

3.2 prvi pregled i otkucaji
    26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
    Termin: 23.9. 💜

bellaru
    07. Kolovoz 2022. 10:37

I ja sam uzasno zimogrozna i ovo mi je sad koma...ne mogu se rashladit ni nista, jednu noc sam plakala od muke kako se nisam mogla rashladit ni spavat 😮‍💨 radije da se meni smiju jer spavam u carapama😄

Princess_Mimi
    07. Kolovoz 2022. 13:33

Mima_zap

Meni isto paše zahlađenje po noći, inače sam zimogrozna, al sad se mm pokriva s dekom a ja onak samo leđa malo s plahtom, a prije sam ja uvijek duplo više pokrivača od njega imala na sebi. Jako mi je vruće u zadnje vrijeme i kad drugima nije 😅

Isto. Inače sam zimogrozna ali u trudnoći mi je stalno vruće, spavam uglavnom gola ili u majici samo, nepokrivena. I to ovdje gdje je po noći 10ak stupnjeva 

• jedna1
    07. Kolovoz 2022. 14:13

MalaMagla

Ja sam jutros opet imala agoniju s leđima. Spavala sam na lijevoj strani i krenula na wc. Jedva sam se iskoprcala iz kreveta uz puno jauka, ostanaka bez zraka i boli. Nekako obavim wc, idem leći i onda je počeo kaos. Svaki najmanji pokret misica me toliko zaboli da su mi išle suze, zgrči mi se trbuh i cijeli trup kao da povracam i ne mogu disati. Tijelo mi ne dozvoli da udahnem i izdahnem jer se grči. Muž je već mislio zvati hitnu. Kako zaboli grč u listu kad uhvati, eto jedino s tim mogu usporediti. Jedva, jedva sam legla, kad sam se smirila, iako je boljelo ali bez tih grčenja, uspjela sam zaspati. Zaspala sam na desnoj strani, probudila se i nije toliko jako boljelo. Mislim, boli još uvijek svaki pokret, ali ne u toj mjeri kao jutros. Večeras ću preventivno popiti Reflustat da me ne hvata žgaravica i probati što više ležati na desnoj strani. Sutra idem na pregled u TA pa ću spomenuti, iako mislim da nema veze s trudnoćom

Pucam u prazno ali da ti nije možda muskulfiber? On kad je jaki zna stvarno jaako bolit a tak mi zvuči kao da je nešto s mišićima....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.