Ma super Ima kroz tjedan dana doma si stara ti. Drago mi je čuti da vam je sve krenulo kak treba, samo tak nek se i nastavi.
Zamrzavanje ja mislim da nije problem ako odstoji i 8 mjeseci pa čak i do godine dana. Koristim npr. borovnice, jagode, šljive od jedne do druge sezone tako da uvijek budu domaće i tako već godinama. Nikad nikakvih problema. Povrće isto tako. Najgore je što ono iz dućana isto stoji u hladnjačama i špricano je antibioticima da potraje kad nije sezona pa mislim da je domaće bolji izbor.
Ja ću smrznut sve kako bude dozrijevalo jer baš svega imamo doma.
Mrežaste sam kupila M i meni se čini da će mi biti okej. Sad sam na 63 kg i dobila sam +8 od početka trudnoće na visinu 169 cm. Vodila sam se time da bolje da su mi komotne nego da me stišću negdje kad sve skupa bude osjetljivo. Al sam recimo uzela pamučne bapske u C&A s visokim strukom za slučaj carskog S i isto mislim da će mi odgovarati.
👸36 (trombofilija)
🤴36
5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️
Ima, drago mi je da si dobro. Čini mi se da si se odlično snašla, za bebicu držim fige da kažu da može doma, pa da uživate malo sami ❤️
Mallla, Brontosaurica i ostale mame, imate li iskustva s urtikarijom kod djece? Moj dvogodišnjak je dobio plikove koji izgledaju kao ubod komarca, brzo nestanu (unutar sat vremena) i opet se pojave na drugom mjestu... Inače nema nikakve smetnje koliko vidim, normalno papa i ponaša se normalno. Jeste imale sličnih iskustava? Zvala sam dr i u principu ništa nisam saznala
Mallla, Brontosaurica i ostale mame, imate li iskustva s urtikarijom kod djece? Moj dvogodišnjak je dobio plikove koji izgledaju kao ubod komarca, brzo nestanu (unutar sat vremena) i opet se pojave na drugom mjestu… Inače nema nikakve smetnje koliko vidim, normalno papa i ponaša se normalno. Jeste imale sličnih iskustava? Zvala sam dr i u principu ništa nisam saznala
Hm, da se bas kroz dan pojavljuju i nestaju nisam doživjela do sada, zvuči mi kao kontaktna reakcija na nešto...
Ipak doživjela jesam kod izloženosti hladnijoj temperaturi da bi joj se pojavili plikovi po nogama i kad bi se utoplila i proradila cirkulacija ti plikovi bi nestali. Npr. Spavala je noć pored otvorenog prozora, nije nas probudila hladnoća i ujutro bi imala te plikove.
E sad poprati jel nešto jeo što do sada nije ili imate u kući nešto što do sada nije bilo nešto što možda dirne, novi deterđent....
Možda će cure što imaju iskustvo na svojoj koži znati bolje što bi moglo biti u pitanju.
url=https://lilypie.com]
Mallla, Brontosaurica i ostale mame, imate li iskustva s urtikarijom kod djece? Moj dvogodišnjak je dobio plikove koji izgledaju kao ubod komarca, brzo nestanu (unutar sat vremena) i opet se pojave na drugom mjestu… Inače nema nikakve smetnje koliko vidim, normalno papa i ponaša se normalno. Jeste imale sličnih iskustava? Zvala sam dr i u principu ništa nisam saznala
Isto tako je bilo mom sinu ali kad je imao nekih 6-7 mjeseci. Pojavilo bi se na par mjesta na tijelu, ili tocke ili crte kao plikovi i nestalo bi kroz pola sata - sat. Ni ja ni pedijatrica nismo nikad skuzile od cega je bilo, pretpostavljala je ona da je od vrucine jer je to bilo u ljeto kad je bilo grozno vruce. Dala mi je fenistil gel da mazem kad se pojavi i tako sam i radila i kroz par dana, tjedana je proslo i nikad se nije vratilo.
Uglavnom, nemam ti neki bas savjet osim da ides kod pedijatrice ali eto da znas da je i njemu to bilo i da nije nista strasno. 😁
Ups, sad vidim da si vec pricala sa dr. Onda nemam pojma, jedino da uzmes isto taj fenistil gel pa namazes, ne moze skodit.
Ups, sad vidim da si vec pricala sa dr. Onda nemam pojma, jedino da uzmes isto taj fenistil gel pa namazes, ne moze skodit.
Hvala cure. Kokoloo, budem potražila nešto slično fenistilu ovdje. Sumnjam da je vrućina jer je oko 20 stupnjeva, nije bila promjena temperature ili slično. Ovdje je dr opće prakse za sve (i odrasle i djecu), nema klasičnog pedijatra tako da mi to malo zna smetati kod ovakvih situacija jer se dosta općenito gleda na stvari. Nadam se da ih ne bude više, za sad je prošlo samo 🙏🏼
Imao je moj muz prije koji mjesec tocno tako. Bila je trenutna kontaktna alergija na nesto (tako su mu bili rekli) i izbijalo je par dana na vise razl mjesta, dok nije popio antibiotik i mazao s ne znam vise kojom tocnom kremom. I doslovno nestalo i vise se nije pojavljivalo.
A jel se sjećaš što su rekli, zašto antibiotik a ne samo antihistaminici?
Cure koje ste blizu termina ili već rodile prije, jel nekoj od vas ide krv iz nosa (ili je išla) pred kraj trudnoće?
Sortiraj odgovore
Najstariji