Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nina_
    05. Kolovoz 2022. 23:29

Brontosaurica

tenaa

nina_

tenaa

zvonkobonko

ja sad od svojih dosla, mama mi radila domaci burek, ubila sam se sad u tom. i onda jos obavezno ledeni vjetar nakon (to je tradicija za Oluju), znaci ne znam kako disem trenutno.
    Opcenito mi se povecao zadnjih 10ak dana apetit nenormalno, dosad sam jela nekako kolicinski kao i prije, a sad imam osjecaj da bi svaki obrok mogla poduplat…. 11 kila sam dosad dobilato mi se dosta cini, pogotovo kad cujem vas, svi se vrtite oko 6-7 :D
    al stvarno sam dobila samo stomak i sise, uopce mi nije jasno. nadam se da ce brzo i otic to.
    .
    danas bila u St, zadnji put prije rodilista ja se nadampokupovala jos sve sta mi je trebalo, malo ste mi panikicu nabacile s onim svojim ormarima pa sam poduplala svu robicui nasla preslatku odjecu za izac iz rodilista, bas sam se raspekmezila
    .
    app ovih prica o porodu, sve sam procitala al trenutno se ne zamaram s tim i nastojim ne razmisljat o tom, tako da cu preskocit tu diskusiju. samo sam danas na fejsu i nekoj grupi za trudnice nabasala da je neka cura napisala da su joj rekli da joj je beba u plusu 2tjedna (meni je isto) pa je pitala iskustva zena koje su bile u istoj situaciji- kad su rodile i koliko kg bebu. kad sam vidila da su neke bebe po 4800g kad doguraju do termina lose mi je doslo.
    tako da se ja nadam dijelit termin s nekom od vas ranijih. Tenaa ili Jedna1 recimo

Ja se nadam da necemo dijeliti termin, da ce moj ipak malo pozuriti jer je u plusu 2tj, da ipak necu takvu gromadu rađati 😂😂 ali nikad se ne zna

I moj je u plusu 2 tjedna, ali ne žuri mu se van, tako da se ne nadaj previše da će požuriti. 😀

Mislim da cu i prenijeti jos 🤭

Cure idete sa Iminom taktikom? Jer je i ona to pisala pa isti dan rodila tj sutradan 😂

Uhhh, da bar i meni upali Imina taktika. Jedva čekam da rodim. Postala sam si baš teška. Osjećam se kao trokrilni ormar. 

Mallla
    05. Kolovoz 2022. 23:47

nina_

Brontosaurica

tenaa

nina_

tenaa

zvonkobonko

ja sad od svojih dosla, mama mi radila domaci burek, ubila sam se sad u tom. i onda jos obavezno ledeni vjetar nakon (to je tradicija za Oluju), znaci ne znam kako disem trenutno.
    Opcenito mi se povecao zadnjih 10ak dana apetit nenormalno, dosad sam jela nekako kolicinski kao i prije, a sad imam osjecaj da bi svaki obrok mogla poduplat…. 11 kila sam dosad dobilato mi se dosta cini, pogotovo kad cujem vas, svi se vrtite oko 6-7 :D
    al stvarno sam dobila samo stomak i sise, uopce mi nije jasno. nadam se da ce brzo i otic to.
    .
    danas bila u St, zadnji put prije rodilista ja se nadampokupovala jos sve sta mi je trebalo, malo ste mi panikicu nabacile s onim svojim ormarima pa sam poduplala svu robicui nasla preslatku odjecu za izac iz rodilista, bas sam se raspekmezila
    .
    app ovih prica o porodu, sve sam procitala al trenutno se ne zamaram s tim i nastojim ne razmisljat o tom, tako da cu preskocit tu diskusiju. samo sam danas na fejsu i nekoj grupi za trudnice nabasala da je neka cura napisala da su joj rekli da joj je beba u plusu 2tjedna (meni je isto) pa je pitala iskustva zena koje su bile u istoj situaciji- kad su rodile i koliko kg bebu. kad sam vidila da su neke bebe po 4800g kad doguraju do termina lose mi je doslo.
    tako da se ja nadam dijelit termin s nekom od vas ranijih. Tenaa ili Jedna1 recimo

Ja se nadam da necemo dijeliti termin, da ce moj ipak malo pozuriti jer je u plusu 2tj, da ipak necu takvu gromadu rađati 😂😂 ali nikad se ne zna

I moj je u plusu 2 tjedna, ali ne žuri mu se van, tako da se ne nadaj previše da će požuriti. 😀

Mislim da cu i prenijeti jos 🤭

Cure idete sa Iminom taktikom? Jer je i ona to pisala pa isti dan rodila tj sutradan 😂

Uhhh, da bar i meni upali Imina taktika. Jedva čekam da rodim. Postala sam si baš teška. Osjećam se kao trokrilni ormar.

Pa ti samo što nisi ❤️ iako ti se ovi sad dani čine prw dugi zapravo je riječ o u vrh glave tjedan dana...držim fige da čim prije krene!

url=https://lilypie.com]

• Tia_13
    05. Kolovoz 2022. 23:57

Tarry mislim da je u sv. Duhu isto rooming in ili kako se već zove. Ja planiram tamo roditi i sve što ssm čitala do sad su dobra iskustva. Termin mi je 26.8, kad je tebi? 

• Tarry
    06. Kolovoz 2022. 00:16

Tia_13

Tarry mislim da je u sv. Duhu isto rooming in ili kako se već zove. Ja planiram tamo roditi i sve što ssm čitala do sad su dobra iskustva. Termin mi je 26.8, kad je tebi?

Hvala! Tebi je uskoroo. Meni je 8.9.😃

Princess_Mimi
    06. Kolovoz 2022. 01:26

Tia_13

Je, ja sam tražila preko noći da ga uzmu jer sam imala carski pa mi je bilo teško ustajati, ali inače je skroz beba s vama na sv duhu.

Princess_Mimi
    06. Kolovoz 2022. 01:28

Mene ovih dana žgaravica ubija, Rennie cuclam svaku večer, nema mi spavanja bez njega 🙈

Megi0102
    06. Kolovoz 2022. 02:52

Princess_Mimi

Mene ovih dana žgaravica ubija, Rennie cuclam svaku večer, nema mi spavanja bez njega 🙈

Evo i mene noćne ptice s zgaravicom, pila sodu i mineralnu sad, užas već treći dan za redom 😩

➕22.12.
    🤰🏽TP 23.8.

bellaru
    06. Kolovoz 2022. 07:22

Cure mm ima 2 m i 125 kg a svekrva ga je prenjela i rodila sa 3700 i nes. Tako da se ne sekirajte oko kilaze😄 a izac mora tako i tako😄 sta ako je od 5 kg prepolovis se i to je to. 😄
    Ja sam noćas sanjala da kremu za medjicu onu skupu mazem po stolu🤦🏻‍♀️u 4 uj sam se probudila toliko zivcana😭 tolko me svi zivciraju uzadnje vrijeme da samoj sebi vise idem na zivce😮‍💨

Aries5
    06. Kolovoz 2022. 08:23

Ja samo cekam pregled u pon, ne zelim do onda razmisljati o tome koliki je, jedino sto mogu reci da mi je trbuh i dalje svaki dan sve veci i ja njega sve vise i jace osjetim..
    Bellaru moj je roden sa 2400 sto je prije 30 god bilo nedonosce, danas je visok 190 i ima 115 kila a moj mali je jos prije 2 tjedna procjenjen na 2400 😂😂

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

bellaru
    06. Kolovoz 2022. 08:28

Aries a ja sam niska i meni samo trbuh sve vise buja, sa malim sam imala pol metra trbuha ispred sebe😮‍💨 sad ne očekujem nista manje pogotovo jer jos imam 2 mj do termina a vec sad imam osjecaj da je ogroman. A valjda ste vec sve shvatile da te procjene nista ne znaci, da je to samo procjena. Fulaju i po kilu🤷‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.