Anata12345 nisi troll, ok, ali svaki mjesec postaviš isto pitanje tu na forumu na raznim temama. Ne znam.koliko ti je godina ali ako ti je frka i panika bez obzira što si sama sebi već odgovorila na pitanje i našla si odgovore na internetu onda nemoj s dečkom raditi to što radiš ili još bolje otiđi na ginekološki pregled i pitaj ginekologa sve što te zanima.
Inače ne odgovaram na ovakva pitanja, al malo malo eto te tu….otvori svoju temu pa piši i pitaj il ajd na fejs pa pitaj.
Hvala ti na odgovoru!
Znaci smatrate da nije moguce?
Joj jedva cekam te ambilantne preglede i ctge jer to znaci da se jako prilbizilo 🥹 ja sam neki dan bila na pregledu i sve je super, cervix se cak povecao od proslog puta tako da je mirovanje def pomoglo, doktor je rekao da ovim tempom onda izdrzim jos do 34.tj kad je za bebaca sve sigurno. Nisam ni javila stanje s pregleda od muke s hemicima… bebica je na 40.toj centili, mrvicu manja ali doktor kaze da je sve super, pogotovo jer smo i nas dvoje bili manje bebe po rođenju.
Je li nekome tko je kupio julija kinderbet vec dosao? Mi planiramo slj tj kupit taj ali sad se mislim je li to najbolji izbor, nesto sam citala za te sa spustanjem stranice da nisu bas sigurni kao obicni iako ja osobno ne vidim prepreku ako su ispravni..
Ja sam u petak popodne bila na ctg i beba je cijelo vrijeme ludovala i rekli su mi da je nalaz savršen 😂 s tim da nisam ništa jela ni pila jer sam ujutro par puta povraćala.
3.2 prvi pregled i otkucaji
26.4 veliki anomaly scan uredan, curka je 🥰
Termin: 23.9. 💜
Ma meni taxi mora doci iz zagreba...moram vidit sa mm sta cemo u tom slučaju.
A da ako nis je pojedes i to onda beba miruje ils pava a tad imamo sporije otkucaje. A ako smo pak hiperaktivni onda imamo prejake otkucaje a oni valjda gledaju vrijednosti kad je beba "normalna" .
Ja iduci tj idem na pregled i moja ginicka mi se ne javlja za termin a hocu da mm ide samnom. Ugl narucila se kod one Velene Radosevic. Bas me zanima kako ce mi se svidit zenska.
Curke pratim vas, rijetko pisem, jer nekako uvijek zavrsite aktuelnu temu kad ja citam 🙈
Mi smo imali danas pregled, sve je u najboljem redu, cerviks se cak povecao sa 29 mm na 34,5. Mislila sam da to nije moguce ali eto valjda zavisi i od polozaja bebe a dosta sam mirovala i redovno pila terapiju. Sad se lakse dise.
.
Od opreme smo kupili krevetac, kolica, i svu odjecu 😁
Ostalo je jos kadica za kupanje i higijena, za mene i bebu, pa cu pohoditi dm nekad u 7om mjesecu. Definitivno imam plan zavrsiti sve do nekih 34 tt trudnoce, tada lagano sve oprati i ispeglati, pa cekati u hladovini. Bit ce bas tesko kretati se po ovim vrucinama to ducanima a plus krecu redovniji pregledi i ctg pa da mi fokus bude samo na tome.
.
O porodu sve ceste razmisljam i samo se nadam da ce sve biti dobro i da ce osoblje znati sto radi😁
.
Sretno svima ☺🥰
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Bellaru nemas bas nikog na koga bi mogla racunati da te odbaci u Zg? Mislim sama voziti pod trudovima i to jos u centar grada ne znam koliko ti je to pametno, a zadnje ti jos trebaju brige kud sa autom i sl..radije onda zvat hitnu
Trudnicka ambulanta ne veselim joj se haha imam osjecaj da ce to biti nesto kao kampiranje od 8 ujutro pa tamo do 12-1 🙈 jos ce me muz sigurno voziti on ce obici sve kafice oko bolnice 😂
👩25
🙍♂️29
➕️ 02.01.2022.
Srceko 12.01.2022.
TP- 02.09.2022.
It's a boy 💙
Belaru ja sam pogrešno zaključila da ti jesi u ZG. Al kako cure kažu u takvom slučaju zovi hitnu, s autom ae zaputit nikako ni u ludilu, pusti priče onih koje su se same odvezle, imale su sreću.
Ooo slažem se spolni odgoj itekako potreban!
Joj ja u trudničku ne idem al ako pređem termin onda svako drugi dan kod moje gin, a ni to mi se ne da, čak će me vjerojatno kačiti njen godišnji i ne znam di će me uputiti u tom slučaju. Nadam se porodu na termin!
Divna drago mi je da je sve ok i da je mirovanje urodilo plodom kao i kod Tarry.
Moj pregled je u ponedjeljak, nikako dočekati taj ponedjeljak. Zanima me kako se beba sad smnestila, ne uspjevam prepoznat.
url=https://lilypie.com]
Zvonkobonko ja se iskreno opce ne kuzim u te centile niti je doktor nesto puno o tome pricao, tak da nez ni sama sta je bolje sta gore😅
Mozda je malo rano ali sutra punim 30 tj i pocela aam razmisljat o torbi za rodiliste. Hocete vi nosit mali kofer ili samo neku torbu? Jel nam treba ogrtac?
Ma ja sam 20km od zg. Treba mi 15 -20min do arene...za vrijeme radnog tjedna i vremena nema me tko vozit. A ako krene budem zvala cijeli imenik😄 kad je ono praznik u 10 mj? Jel 8.10? Mozda me tad ulovi😄 malog sam 15.8. Pa zas ne na jos jedan praznik😄 hitnu bizvala bas ono da krene ful brzo sve.
Joj frendica je u pon bila u petrovoj u TA i cekala je 4 h😮💨🔫.
Kad se ono krece u TA? Sa koliko?
Danas mi je i duša krepala od vrucine😒 meni bude koma od klime a nemogu drugacije nego ju palit.
Danas sam jela sve lagano i sad ce bit lagan rucak pa cu uj otic na ogtt😄 da i to rijesim.
Cure koje ste imale problem s hemicima, samo da nesto pitam i provjerim, moj taj koji je vani je tvrd ko kamen, strah me da nije tromb ili nesto drugo, kako je vama bilo?
Sortiraj odgovore
Najstariji