Jesenske bebe 2022. ☔🍁🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    02. Svibanj 2022. 17:16

amelie11

Mozda glupo pitanje ali ne znam pa pitam, da li bebe koje se nose u tim nosiljkama mozda cesce odbijaju voznju u kolicima? Ili to nije ejdno a drugim povezano?

Nije povezano 😄 bar kod mojih ne! 
    1 nije lqjkala kolica iako se vozila kad je trebalo. Npr čim bi stali ona bi van, čim se netko pojavi ona bi van. Počela sam je u nosiljku s 5mj, to je obožavala.
    Druga se ne voli nositi ali kolica obožava. Obadvije u autu prvo vrijeme kriminal dok nisu navikle.
    Mlijeko nikad nisam imala u pripremi.
    Granger ako imaš fejs dođi u grupu Moderne Platnene Pelene tu ćeš dobiti sve relevantne informacije.

url=https://lilypie.com]

Mallla
    02. Svibanj 2022. 17:17

Ima bravoooo...drago mi je da je sve ok!
    Ruli sretno na pregledu!

Ruli
    02. Svibanj 2022. 18:58

ima333

Mamin decko je super, ima 650 grama. 🥰 Za kontrakcije mi je dr rekao da nema previse pomoci, osim da mirujem, magnezij, roidakal.. da je bitno da sam zatvorena, a to jesam. Cerviks mi je 45 u T, tako da sam mirna.
    Ovaj tjedan idem vadit krv za stitnjacu i ogtt na vuk vrhovac.

Super 🥰🥰🥰

Aries5
    02. Svibanj 2022. 21:05

Ima bravo za pregled, decko bas lijepo napreduje neka samo tako i ostane 🥰

Platnene pelene financijski su zapravo dosta skuplje kad uracunas koliko ih treba, pa pranje, susenje itd a i predpostavljam da vjerojatno nakon odredenog broja kakanja ostanu flekice kao i od kremice na kraju krajeva, i kako je vec netko rekao u vrticu bas i ne prolaze. A i cula sam da je navodno odvikavanje teze jer su pamucne kao i gacice 
    Kadica uzela neku najobicniju u baby centru ili magic baby za 150 kn ako se ne varam, mislim da ce dugorocno biti najisplativija 
    Gledala sam neku za 650 kn ali sam zakljucila da pola tih "dodataka"  necu uopce ili cu iskoristiti 1 ili 2x tako da je to za mene totalno nepotreban trosak 
    Ove na sklapanje mi se cine super za nekoga tko je u stanu i ogranicen je prostorom

👩25
    🙍‍♂️29
    ➕️ 02.01.2022.
    Srceko 12.01.2022.
    TP- 02.09.2022.
    It's a boy 💙

• Teich25
    02. Svibanj 2022. 22:07

zvonkobonko

Jel ja jedina jos nista nisam kupila 😂🙈

Nisi jedina 🙈 ja sad čitam i iskreno me malo hvata panika 😯 ali super mi je čitati savjete o tome što je bitno i na što obratiti pažnju 🙂  Hvala vam 🥰
    Čitala sam i komentare prije, ja sam isto skroz opuštena oko hrane, ali i svega ostaloga 😂

👨‍🦱 27 🙋‍♀️25
    08.01.22. ➕

14.09.2022. 💙

Princess_Mimi
    02. Svibanj 2022. 22:34

Čestitke na dobrim pregledima cure, moj je sutra i bas se veselim 🥰🙏🏼

• Tarry
    02. Svibanj 2022. 22:34

Zvonkobonko nisam ni ja jos nista kupila, par komada robice samo.
    Super za preglede cure!

Mallla
    03. Svibanj 2022. 07:50

Ima333 izdrži sad čekanje 😊 E to si dobro rekla ko baklava 😄
    Jeste vidile da je u ljetnima stigla prva živa, zdrava bebuška....to znači cure moje da nam se svima bliži....ima još vremena ali brzo će proći.

Norules
    03. Svibanj 2022. 10:13

Mallla

Ima333 izdrži sad čekanje 😊 E to si dobro rekla ko baklava 😄
    Jeste vidile da je u ljetnima stigla prva živa, zdrava bebuška….to znači cure moje da nam se svima bliži….ima još vremena ali brzo će proći.

Da u ljetnima stigla proljetna beba, 0sve cekam kad ce netko otvoriti proljetne bebe 2023😆😆
    Imamo mi jos vremena Al da proletit ce, to sigurno

Granger
    03. Svibanj 2022. 10:40

Nisam ni ja još ništa kupila, ali jučer sam krenula raditi popis pa ću valjda nešto ovaj tjedan i naručiti. Ne znam odakle da krenem. Imam tu i jedno pitanje. Nakon one rasprave o spavanju odlučila sam probati s vrećama za spavanje. Zanima me koliko bi mi vreća otprilike trebalo i u kojim veličinama. Ako recimo uzmem za početak 2 u veličini 56 i 2 u veličini 62 jel bi to bilo okej? Čini mi se bezveze kupovati više tih skroz malih kad se to brzo preraste. Jel bi ta veličine 62 bila prevelika za slučaj da su obje 56 na pranju? 
    Super cure zbog pregleda. Baš je divno kad je sve u redu. Bome su bebe već ful velike. 

👸36 (trombofilija)
    🤴36
    5.1.2022. ➕ (💉 Clexane) ➡️ 9/22 beba V 👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.