Ajme, CarpeDiem šaljem support hug, drž' se! A jebemu.. Ne mogu zamislit kako je to teško. Bit' će sve ok!
Cure sjecam se da je jedna od vas pisala da joj se kod rane od carskog napravila kao "vrecica". Meni je tako danas + kao da je taj dio utnut.... jeste imale slicnih problema?
Cure sto mi od dokumenata treba za prijaviti bebu?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka samo vaše osobne. Doslovno 😂
I morate bit i ti i muž.
U matičnom sve obave (porez,zdravstveno,novčane naknade..)
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ako imate e-građanin preko osobne iskaznice i ti i muž,može se sve i online riješit,prejednostavno... jedino se potpora od grada traži posebno,a ostalo sve se odradi online 😊 od prijave djeteta,boravišta,zdravstvenog,potpore za novorođenče...
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Ako imate e-građanin preko osobne iskaznice i ti i muž,može se sve i online riješit,prejednostavno… jedino se potpora od grada traži posebno,a ostalo sve se odradi online 😊 od prijave djeteta,boravišta,zdravstvenog,potpore za novorođenče…
A nemamo to 😫
Sanjarka samo vaše osobne. Doslovno 😂
I morate bit i ti i muž.
U matičnom sve obave (porez,zdravstveno,novčane naknade..)
Samo osobne? Jel moguće? 🤣 Kopije?
Taksene? Otpusno?
Carpediem kako je cura? Jel jela jos?
Cure koje imate sterilizator isplati li se?
Zivciraje me lonci i sto bocica🤦♀️😂
Carpediem kako je cura? Jel jela jos?
Cure koje imate sterilizator isplati li se?
Zivciraje me lonci i sto bocica🤦♀️😂
Sunce7 Mi imamo aventov koji sterilizira i suši, odlican je. Prije toga smo imali gorenje koji samo sterilizira, po 3 h na dan sam cistila i susila i brisala te bocice jer ih imamo puno kad smo samo na Ad-u(citaj trenutno 9), i na kraju ih isprepipas tako da zabadava sterilizacija. Ovaj Aventov je super.
Pozdrav, javljam se jer imam slican problem s bebom od 8 tjedna, pa sam malo ocajna od brige i nespavanja. mi mislimo da je tihi refluks jer ne povraća ali mu se mlijeko konstantno dize i to ga muci u toj mjeri da nije imao normalno spavanje duze od pola sata, danima. No zbog tog sto ne povraca napreduje solidno. Ovaj tjedan idemo pedijatrici ali mala su mi ocekivanja da ce ona ista vise reci od onog da ga nakon jela duze drzimo uspravno…
Također sam primjetila da on ne moze izvrnuti gornju usnu, mislim da mu hvat nije najbolji jer uvijek kod podoja zaspe vrlo brzo. Uglavnom molim te javi kako vam je proslo kod savjetnice i jeste rezali? Je li ta vam savjetnica u Zagrebu? Trebali bi i mi nekog strucnog za to da ga pogleda.
Aj ostavi mi mail ili broj moba ili facebook profil da ti se javim privatno jer nebi ode pisala imena doktora.
Tracy_ moze i meni na mail malo vise info. Imamo identicnu situaciju ko i Loptic plus pedijatrica je rekla da ima spojenu resicu ali da necemo sad to dirat jer joj za hranjenje ne smeta, ali bi moglo za izgovor. 😏 Ali ona bljucka i napuhnuta je, no na tezini normalno dobiva. ljesnjak.iris@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji