🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    06. Studeni 2021. 20:45

Cure želim vama i bebicama brzo ozdravljenje. Mi smo to nazalost prošli s nikina dva tjedna. Tako da držim fige 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Jana25
    06. Studeni 2021. 20:46

Natipkala sam litaniju  i sve je otislo u ...
    Ugl..
    Zao mi je citati da vam bebice i vi imate temperatu 😐 Karlo je imo jedno popodne 38.8. U guzi od cijepiva i nije mi bilo svejedno. (Citaj usrala sam se).
    Ja uredno odbijam goste koji bi dosli gledat bebu. Nije mi ova korona sitacija uopce za zezat se.. posaljem live sliku i kazem da ce bit prilike i na to dobijem "MI SMO CIJEPJENI". momentalno na tu recenicu dobijem koprivnjaču. Kao da su cijepljeni protiv svega. 
    Ja se i dalje trudim objasnjavat da se i dalje mogu zarazit i prenjet meni i bebi...al đabe.. 
    Sanjarka opak ulov 😁 a za srednjeg...ne znam sto bi ti rekla. Sjecam se da si pricala da imate divan odnos, pa mislim da je normalno da je ljubomoran. Nemam ti ja sta sad tu panetovat osim da ga probas ukljuvit u brigu o bebi. Da mu da bocicu, donese i baci pelenu, izabere mu sta ce obuc. Mozda se nesto promjeni 😁 mozes ti to teta T., ne sumnjamo u tebe 🥰
    Sad zbog tvoje sitacije razmisljam da ne bude razlika izmedu djece veca od 2,5g 🤣🙈
    Sunce7 imam toplomjer iz obog aventovog seta 🤷‍♀️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Endzrue
    07. Studeni 2021. 01:03

Natalija91

Hvala cure. Javim vam stanje. Čak više nemam ni temp. Još sam se izolirala čim se osjetila simptome. Ali očito je pokupila dok mi se simptomi nisu razvili. Možda sam pogriješila kaj sam joj svoje mlijeko dala. Eto pojma nemam. Samo neka sve bude ok.

Nisi sigurno. Samo si joj prenijela antitijela(dokazano) kroz mlijeko. Moj savjet je da je na staviš dojiti i bit će sve ok. Sretno 

CarpeDiem.
    07. Studeni 2021. 01:22

Evo cure mi smo u bolnici. Malena je teško disala, temp. se počela lagano dizati i mi smo u bolnici. Odmah su je zadrzali, pozitivna je na RS virus. Prate je na monitoru i ja se konacno raspadam. Baš mi je teško palo ovo sada, pogotovo jer virus da dojenčad nije tako bezazlen, starija je opet bez mame kući i tako. Sve u svemu užasno mi je. Samo da ona bude dobro 🙏

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Mokosh
    07. Studeni 2021. 02:52

CarpeDiem.

Evo cure mi smo u bolnici. Malena je teško disala, temp. se počela lagano dizati i mi smo u bolnici. Odmah su je zadrzali, pozitivna je na RS virus. Prate je na monitoru i ja se konacno raspadam. Baš mi je teško palo ovo sada, pogotovo jer virus da dojenčad nije tako bezazlen, starija je opet bez mame kući i tako. Sve u svemu užasno mi je. Samo da ona bude dobro 🙏

Drzi se draga. Bit ce to sve ok na kraju. Javljaj kako je. ❤

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• sunce7
    07. Studeni 2021. 03:29

CarpeDiem
    Joooj mogu mislit kako ti je tesko😞 sigurna sam da ce biti sve ok, samo glavu gore, ona sada treba snaznu mamu pored sebe.
    Drzi se❤️

plavabosanka
    07. Studeni 2021. 03:46

Sanjarka88 🤍

Nego
    Jel tko naručivao Zalando prosli tjedan dok su bili popusti? 😁
    Nama bas danas dosao paketić

https://ibb.co/23qJRWh
    https://ibb.co/fks2PCd
    https://ibb.co/kh90K0c

Uvijek si šoping kraljica🤣🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    07. Studeni 2021. 03:52

CarpeDiem drzi se 💞💞 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

Jana25
    07. Studeni 2021. 05:33

CarpeDiem.

Drzite se 🥺❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

plavabosanka
    07. Studeni 2021. 06:10

plavabosanka

CarpeDiem drzi se 💞💞

Ja znam da je meni muka bilo u bolnici čekati cijeli dan na ultrazvuk srca jer je na pregledu ujutro doktor rekao da srce preskače. Na kraju je sve bilo dobro, hvala Bogu 🙏🏻🙏🏻 al dušu sam isplakala kad sam čula rečenicu da mora na dodatne pretrage, em hormoni radili i onda si mislim pa ček s jedne strane i dobro onda možeš bit 100% sigurna da nema nikakvih problema sa srcem a ovako bi se možda pitala jel sve okej.

A mogu mislit kak je tek tebi muka😔 brzo ozdravite i držite se 💞💞 bit će to sve dobro🧡🙏🏻

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.