🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    07. Studeni 2021. 03:52

CarpeDiem drzi se 💞💞 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Jana25
    07. Studeni 2021. 05:33

CarpeDiem.

Evo cure mi smo u bolnici. Malena je teško disala, temp. se počela lagano dizati i mi smo u bolnici. Odmah su je zadrzali, pozitivna je na RS virus. Prate je na monitoru i ja se konacno raspadam. Baš mi je teško palo ovo sada, pogotovo jer virus da dojenčad nije tako bezazlen, starija je opet bez mame kući i tako. Sve u svemu užasno mi je. Samo da ona bude dobro 🙏

Drzite se 🥺❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

plavabosanka
    07. Studeni 2021. 06:10

plavabosanka

CarpeDiem drzi se 💞💞

Ja znam da je meni muka bilo u bolnici čekati cijeli dan na ultrazvuk srca jer je na pregledu ujutro doktor rekao da srce preskače. Na kraju je sve bilo dobro, hvala Bogu 🙏🏻🙏🏻 al dušu sam isplakala kad sam čula rečenicu da mora na dodatne pretrage, em hormoni radili i onda si mislim pa ček s jedne strane i dobro onda možeš bit 100% sigurna da nema nikakvih problema sa srcem a ovako bi se možda pitala jel sve okej.

A mogu mislit kak je tek tebi muka😔 brzo ozdravite i držite se 💞💞 bit će to sve dobro🧡🙏🏻

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

CarpeDiem.
    07. Studeni 2021. 07:04

Hvala cure. 🙏🙌♥️
    Ona je sada stabilno, za sada ne treba O2, samo pritisak zraka jer teško diše. Prima ljekove, i hrane je na sondu jer odbija da jede predpostavljaju zbog bolnog grla i zacepljenog nosa i ne zele da reskiraju da pocne gubiti na masi i da dehidrira jer ima i blago povišenu t.
    Saturacija, puls i pritisak su ok nadam se da će i ostati tako. Boje se jedino upale pluća pa reagiraju da bi to preduhitrili.
    Teško je gledati sa svim tim silnim kablovima na njoj,😭 ali izdajam i sjedim kraj nje cijelo vrijeme. Nisam oka sklopila.
    -----
    Kažu da je dosta beba na neo zbog tog RS virusa.
    Ako kojoj može pomoći moje iskustvo (ne zatrebalo vam 🙏) obratite pozornost na sljedeće-
    kod malih beba ( <6 mjeseci ) treba otići što prije kod dr. simptomi su slicni virozi u početku,  ali najviše obratiti pozornost na zacepljen nos, kasalj koji se pogorsa u par sati, sistanje iz pluća prilikom disanja, odbijanje hrane, uspavanost više nego inače... kod nas je to sve doslovno doslo u roku od par sati i preko novi. Prvo kihanje zacepljen nosic -do uspavanosti,  odbijanja hrane,  jakog kasalja... otezanog disanja

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    07. Studeni 2021. 08:00

Jutro mame 

CarpeDiem 🥺🥺🥺 mogu mislit kako se trenutno osjecas.i ja bi se raspala na 1000 komadića zbog svega nabrojenog. Uf.
    Ellie ce biti dobro. Ona je vec dokazala koliko je jaka i hrabra 💜 
    A razdvojenost od starije....sve znam i ne znam kako da te utjesim osim da istrpis i znaj da će to proći. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• sunce7
    07. Studeni 2021. 08:01

E jebem mu..😞  nadam se da ce sto prije biti bolje.
    Kako se dobije to? 

Sanjarka88
    07. Studeni 2021. 08:04

Toplomjer samo obični živin odnosno alkoholni. 
    Niti jedan drugi ne dolazi u obzir. Probala, lažu svi 🤣
    Buba Bublica veliki hug i izdrzi to 🤗 
    Jana 🤗🤗🤗 je divan odnos imam sa starijim ( mamin sin 😁) zato mi i je jako tesko palo sta sad nemamo nikakav. Al proć će, mora. Do tada strpljivo
    Plavabosanka 😁

Sanjarka88
    07. Studeni 2021. 08:07

sunce7

E jebem mu..😞 nadam se da ce sto prije biti bolje.
    Kako se dobije to?

To je respiratorna infekcija bas kao i svaka prehlada.
    Prenosi se s čovjeka na čovjeka kapljičnim putem.
    Uglavnom sva djeca prebole do 2. Godine. Obično bez bolnice, najgori je zapravo za ove najmanje.
    Mozes i kasnije u životu dobiti taj virus opet al tada je u puno blazem obliku

Natalija91
    07. Studeni 2021. 08:26

CarpeDiem.

Evo cure mi smo u bolnici. Malena je teško disala, temp. se počela lagano dizati i mi smo u bolnici. Odmah su je zadrzali, pozitivna je na RS virus. Prate je na monitoru i ja se konacno raspadam. Baš mi je teško palo ovo sada, pogotovo jer virus da dojenčad nije tako bezazlen, starija je opet bez mame kući i tako. Sve u svemu užasno mi je. Samo da ona bude dobro 🙏

O bože dragi. Sve navalilo na naše jesenske bebe. Samo neka što prije ozdrave. I neka što prije dođe ljeto. 🙏🏻

SamoMalo
    07. Studeni 2021. 08:53

CarpeDiem rsv je moj najveci strah, al stvarno, zato i odgadam vrtic sto duze mogu  Iako vecina bebica se nakon par dana odlicno oporave. Drzim fige za sto brzi oporavak!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani