CarpeDiem ❤️ aj baš mi je drago. mislimo na vas stalno!
Lješnjak i Loptić - poslala sam vam ogroman mail! Pisala san sto godina i sve je zbrčkano ali nadam se da ćete se snaći u moru informacija. 🤞🏻
Pridružujem se jesenskim bebama i mukama…
F kao da ima neki šlajm/sekret ne znam kako da napišem i to kao da mu se slijeva u grlo, a on ne zna iskašljati pa krene kao da mu se povraća od toga praviti zvukove. Kako da mu pomognemo? Nos mu usisamo s onim nastavkom, ali to ne riješi i ovaj problem 🙄
Imali mi, grozno se zagrcavala od toga, posebno kad bi bljucnula, imala par epizoda kao gusenja, samo.krenulo sve na nos i usta curiti, a ona crvena, nepomicna, ne moze udahnuti, infarkt sam dobila svaki put. Dobili od pedijatrice sprej za nos, a kad je to pocelo za vikend otisli u Klaicevu i rekli sve ok, prehlada je, samo redovito ispirati fizioloskom. Tipa na bok kroz jednu nosnicu ustrcati fiziolosku pa kroz donju izađe. Bila je bolje kroz tjedan dana. Spavala na povišenom, na boku, gledali ju po noci, ali proslo je. Samo sam ja tad izgubila par godina zivota, a sto nas jos sve ceka 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Cure sjecam se da je jedna od vas pisala da joj se kod rane od carskog napravila kao "vrecica". Meni je tako danas + kao da je taj dio utnut…. jeste imale slicnih problema?
Ja sam pisala, a sad vidim da ipak nisam jedina da vas ima još cura s istim problemom. Meni više nije utrnuto i polako kao da mi se vraća osjet, ali znam da je babica rekla da kod nekih žena osjećaj utrnulosti baš dugo traje.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Carpediem kako je cura? Jel jela jos?
Cure koje imate sterilizator isplati li se?
Zivciraje me lonci i sto bocica🤦♀️😂
Ja sam ga posudila. Dobro mi dođe da sve potrpam u njega i on se sam ugasi kad obavi posao, ovako bi uvijek morala stajat kraj pećnice i pazit. A i probala sam jednom u loncu i pošto nam je voda užasno puna kamenca sve je pobijelilo pa sam morala ponovo prat 🤨 Tak da mislim ko god je u mogucnosti da je koristan
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Carpediem kako je cura? Jel jela jos?
Cure koje imate sterilizator isplati li se?
Zivciraje me lonci i sto bocica🤦♀️😂
Malo je bolje, vratila joj se boja u lice. 🙏 Za sada je sve pod kontrolom, ne ide na gore, jer su već regirali. Najvažnije mi da jede danas jako ljepo, a kod ovog virusa vrlo često izgube apetit ili ne jedu od bolova ili slajma u nosu. Izdajam se od 0:24 bojim se da ne ostanem bez mlijeka, jer većinom mora biti u svom kreveticu, a ja sjedim kraj nje i drzim je za ručicu.
Super da joj je bolje🙏🏻🙏🏻 izdrži mama💞,samo pozitivno, drzim vam fige da se nastavite tako brzo opravljati🥰💞🙏🏻
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Inače mi sad znamo da je ona vriska na sisi od neki dan bila jer su ga grčići počeli hvatati opet i to gadno, trbuh mu bude baš tvrd ko kamen. Stavljam mu jastučić s košticama trešnje pa je onda malo bolje, ali svejedno mu bude baš teško. On traži sisu jer je gladan pa malo jede pa ga grči ne može se najesti pa malo odspava, pa ju trazi kao utjehu onda kad krene mlijeko onda se on naljuti opet i tako se vrtimo🥺
Koliko vremenski razmak imate između probiotika i bas kapi za grčeve?
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Što se ja naživciram ajmee kad ljudima nikad ugodit kad dojis daj mu bocicu stalno ti je na sisi mlijeko ne valja, kad ne dojis pljuvanje zast bocica(vidim kad mu dajem izdojeno kak odmah cudni pogledi). Znači ako dijete napreduje što se vidi po njemu jer ima 5 kg i narastao nam je(57 cm ima otprilike ako smo ga dobro izmjerili🤣) i po broju ukakanih i upiskenih pelena ja ne vidim potrebu da mu dajem bočicu. Pogotovo ne jer ga grčevi sad muče mogu samo gore napravit ukoliko se naguta zraka😒 kakve još "savjete" neću čuti.
A sjećam se da ste jednom pričale kad smo još sve imale male trbušcice kako ste znale i o mušmarcima dobivat "savjete" o dojenju. Meni se to sve činilo nemogućim da će se i oni mješati u to, a sad vidim svašta🤦♀️ dobro pa inače imam podršku od obitelji i najbližih prijatelja i nije mi problem ukoliko je bebac gladan dati mu jest dok je prijateljica ili susjeda kod mene, smatram to sasvim nečim normalnim(baš se jučer vodila rasprava o tome na fejsu pa sam isto poludila).
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Pozdrav drage mame, evo i mene malo na temu.
Carpediem, bas mi je zao da je bebica bolesna, želim brz oporavak I da ste brzo kuci. ❤❤
Cure, gdje je taj sterilizator na akciji i koji je to točno? Može netko staviti link?
Gledala sam i inhalatore, uzela bi Omron sterilizator, vidjela sam da Medika ima 10% popust ovaj mjesec pa ne znam jel se isplati to uzeti? Smatrate da je inhalator potreban/koristan?
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Sterilizator je bio ovdje snizen jucer jos 20 % ako ti moze pomoci jer je njem stranica.😞 https://www.babymarkt.de/philips-avent-flaschensterilisator-trockner-scf293-00-premium-a301028.html
Omron inhalator mame hvale na veliko tako da je meni isto na listi i na forumu sam dosta citala o njemu kao o najboljem.
Ja imam Philips inhalator. Odličan.
Tienna to je nešto sta je odlično imat kući i gdje nema djece a tamo gdje ima je must have rekla bi 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji