🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tienna
    08. Studeni 2021. 05:56

Pozdrav drage mame, evo i mene malo na temu. 
    Carpediem, bas mi je zao da je bebica bolesna, želim brz oporavak I da ste brzo kuci. ❤❤
    Cure, gdje je taj sterilizator na akciji i koji je to točno? Može netko staviti link?
    Gledala sam i inhalatore, uzela bi Omron sterilizator, vidjela sam da Medika ima 10% popust ovaj mjesec pa ne znam jel se isplati to uzeti? Smatrate da je inhalator potreban/koristan?

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• sunce7
    08. Studeni 2021. 06:31

Sterilizator je bio ovdje snizen jucer jos 20 % ako ti moze pomoci jer je njem stranica.😞 https://www.babymarkt.de/philips-avent-flaschensterilisator-trockner-scf293-00-premium-a301028.html
    Omron inhalator mame hvale na veliko tako da je meni isto na listi i na forumu sam dosta citala o njemu kao o najboljem.

Sanjarka88
    08. Studeni 2021. 07:14

Ja imam Philips inhalator. Odličan.
    Tienna to je nešto sta je odlično imat kući i gdje nema djece a tamo gdje ima je must have rekla bi 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Studeni 2021. 07:18

CarpeDiem kako ste? Ostali bebači bubanci? Nadam se da su svi super 🙏

Nama je tata od jučer u izolaciji. Kolega mu je pozitivan.
    Znači dušu sam isplakala. Em sta sam sad 10 dana solo potpuno i danju i noću jer smo ga odvojili u sobu, em me strah za mrvicu ako pokupi. Stvarno je pre mali jos 🥺

Ovo je bas sve skupa uzas zivi 😖

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Mia38
    08. Studeni 2021. 07:53

plavabosanka

Mia38

Cure sjecam se da je jedna od vas pisala da joj se kod rane od carskog napravila kao "vrecica". Meni je tako danas + kao da je taj dio utnut…. jeste imale slicnih problema?

Ja sam pisala, a sad vidim da ipak nisam jedina da vas ima još cura s istim problemom. Meni više nije utrnuto i polako kao da mi se vraća osjet, ali znam da je babica rekla da kod nekih žena osjećaj utrnulosti baš dugo traje.

Thnx. A kaj je ta "vrecica" iznad? Jel se to povuklo?
    Meni uskoro dolazi patronazna pa cu ju pitat.
    Jucer skoro otisla na hitnu od panike kaj je to.

• ponosna.mama
    08. Studeni 2021. 07:54

Evo cure da vam se i ja pridruzim u ekipicu 🥰
    Vi ste sve ovo vec prosle, a ja sam tek na pocetku 😔 Lara ne zeli ni bocu ni dudu, zeli samo visit na meni stalno, a ja jos nemam mlika 😏 Bas mi bude krivo, cim je maknem pocne plakat, ne znam vise sta s njom. Nadam se da ce mi danas nadoc mliko pa da sve bude lakse. 

• Mia38
    08. Studeni 2021. 07:58

Ja sam isto posudila sterilizator i spas je. Nisam ga planirala uzimat al frwndica nudila pa ajd...
    Na bazzar stranici au ti popusti pa sigurno ima dobrih sterilizatora.
    Sto se tice inhalatora, kupila sam onaj aspirator/inhalator u jednom.. nek ja to imam... bio i neki popust u ljekarni

CarpeDiem.
    08. Studeni 2021. 08:07

ponosna.mama

Evo cure da vam se i ja pridruzim u ekipicu 🥰
    Vi ste sve ovo vec prosle, a ja sam tek na pocetku 😔 Lara ne zeli ni bocu ni dudu, zeli samo visit na meni stalno, a ja jos nemam mlika 😏 Bas mi bude krivo, cim je maknem pocne plakat, ne znam vise sta s njom. Nadam se da ce mi danas nadoc mliko pa da sve bude lakse.

Super da bi samo na tebe.  (Ja bih sad sve dala da Ellie može bit na meni i cickati🙌🥲).
    Njima tako malima prvih dana je dovoljno par kapi kolostruma po obroku, a do tada će već zbog blizine sa tobom i cickanja navuci sebi mlijeka. Naravno ako želiš dojiti, sve je super plus za tebe što odbija.

url=https://lilypie.com]

Zara7
    08. Studeni 2021. 08:36

Pozdrav cure,
    Baš mi je žao svih sa virusima, prehladama, šlajmom, izolacijama, držite se!!! 💙 ovo vrijeme vani je užas, bar kod nas, vlaga i kiša, a puno stupnjeva, baš idealno za boleštine. Nadam se da će svima proći što prije, Sanjarka nadam se da uopće ni muž neće razviti ništa tako da budete skroz sigurni 💙
    Carpe diem javi nam razvoj situacije, jesu što govorili koliko morate biti u bolnici? 💪💪
    Mia i ja sam pisala o tome...to "vrećica" je najbolji opis, baš mi javi što ti kaže patronažna. Moja vrećica je još tu mjesec dana nakon poroda, varira na dane, ovisno o dijelu dana, jel moram na wc ili ne, o danima općenito, nema pravila 😁 mene osobno vizualno baš smeta pogotovo jer se ostatak trbuha manje više vratio u normalu, al držim se ohrabrujućih riječi od Carpe diem da treba 3-6 mjeseci da otečenost splasne. E da, meni je ta vrećica još dosta bolna kad je diram, a u isto vrijeme malo i utrnjena, ne znam kako je to moguće 😂

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

CarpeDiem.
    08. Studeni 2021. 09:00

Sanjarka88 🤍

CarpeDiem kako ste? Ostali bebači bubanci? Nadam se da su svi super 🙏

Nama je tata od jučer u izolaciji. Kolega mu je pozitivan.
    Znači dušu sam isplakala. Em sta sam sad 10 dana solo potpuno i danju i noću jer smo ga odvojili u sobu, em me strah za mrvicu ako pokupi. Stvarno je pre mali jos 🥺

Ovo je bas sve skupa uzas zivi 😖

Ne znam sta da ti kažem. Malo bolje, malo lošije varira. Pored RS virusa ima i bakteriju u krvi, zbog koje je počela primati antibiotike (sreća na vrijeme,  jako rano) jer je recimo to nešto što nema simptome, kad beba dobije tem. zbog toga i ima još odredjenih simptoma već uzme maha. 
    Ellie ima  temperaturu ali kažu da je zbog pluća i virusa.  Ne prelazi 38.5 ali je prisutna. 
    Problem je i što ima i jako puno slajma pa to izbacuje na sve moguće nacine.
    Dobija sve moguće terapije radi svega  za sada još uvijek stabilno ne daj Bože goreg. 
    Inače neonatologija je puna kao i djecije intenzivno. Jučer je stiglo 6 novih beba sa istom dijagnozom kao Ellie. 😔 užas. 
    Hvala što pišete i što pitate  cure ♥️🙌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani