🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    08. Studeni 2021. 07:18

CarpeDiem kako ste? Ostali bebači bubanci? Nadam se da su svi super 🙏

Nama je tata od jučer u izolaciji. Kolega mu je pozitivan.
    Znači dušu sam isplakala. Em sta sam sad 10 dana solo potpuno i danju i noću jer smo ga odvojili u sobu, em me strah za mrvicu ako pokupi. Stvarno je pre mali jos 🥺

Ovo je bas sve skupa uzas zivi 😖

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Mia38
    08. Studeni 2021. 07:53

plavabosanka

Mia38

Cure sjecam se da je jedna od vas pisala da joj se kod rane od carskog napravila kao "vrecica". Meni je tako danas + kao da je taj dio utnut…. jeste imale slicnih problema?

Ja sam pisala, a sad vidim da ipak nisam jedina da vas ima još cura s istim problemom. Meni više nije utrnuto i polako kao da mi se vraća osjet, ali znam da je babica rekla da kod nekih žena osjećaj utrnulosti baš dugo traje.

Thnx. A kaj je ta "vrecica" iznad? Jel se to povuklo?
    Meni uskoro dolazi patronazna pa cu ju pitat.
    Jucer skoro otisla na hitnu od panike kaj je to.

• ponosna.mama
    08. Studeni 2021. 07:54

Evo cure da vam se i ja pridruzim u ekipicu 🥰
    Vi ste sve ovo vec prosle, a ja sam tek na pocetku 😔 Lara ne zeli ni bocu ni dudu, zeli samo visit na meni stalno, a ja jos nemam mlika 😏 Bas mi bude krivo, cim je maknem pocne plakat, ne znam vise sta s njom. Nadam se da ce mi danas nadoc mliko pa da sve bude lakse. 

• Mia38
    08. Studeni 2021. 07:58

Ja sam isto posudila sterilizator i spas je. Nisam ga planirala uzimat al frwndica nudila pa ajd...
    Na bazzar stranici au ti popusti pa sigurno ima dobrih sterilizatora.
    Sto se tice inhalatora, kupila sam onaj aspirator/inhalator u jednom.. nek ja to imam... bio i neki popust u ljekarni

CarpeDiem.
    08. Studeni 2021. 08:07

ponosna.mama

Vi ste sve ovo vec prosle, a ja sam tek na pocetku 😔 Lara ne zeli ni bocu ni dudu, zeli samo visit na meni stalno, a ja jos nemam mlika 😏 Bas mi bude krivo, cim je maknem pocne plakat, ne znam vise sta s njom. Nadam se da ce mi danas nadoc mliko pa da sve bude lakse.

Super da bi samo na tebe.  (Ja bih sad sve dala da Ellie može bit na meni i cickati🙌🥲).
    Njima tako malima prvih dana je dovoljno par kapi kolostruma po obroku, a do tada će već zbog blizine sa tobom i cickanja navuci sebi mlijeka. Naravno ako želiš dojiti, sve je super plus za tebe što odbija.

url=https://lilypie.com]

Zara7
    08. Studeni 2021. 08:36

Pozdrav cure,
    Baš mi je žao svih sa virusima, prehladama, šlajmom, izolacijama, držite se!!! 💙 ovo vrijeme vani je užas, bar kod nas, vlaga i kiša, a puno stupnjeva, baš idealno za boleštine. Nadam se da će svima proći što prije, Sanjarka nadam se da uopće ni muž neće razviti ništa tako da budete skroz sigurni 💙
    Carpe diem javi nam razvoj situacije, jesu što govorili koliko morate biti u bolnici? 💪💪
    Mia i ja sam pisala o tome...to "vrećica" je najbolji opis, baš mi javi što ti kaže patronažna. Moja vrećica je još tu mjesec dana nakon poroda, varira na dane, ovisno o dijelu dana, jel moram na wc ili ne, o danima općenito, nema pravila 😁 mene osobno vizualno baš smeta pogotovo jer se ostatak trbuha manje više vratio u normalu, al držim se ohrabrujućih riječi od Carpe diem da treba 3-6 mjeseci da otečenost splasne. E da, meni je ta vrećica još dosta bolna kad je diram, a u isto vrijeme malo i utrnjena, ne znam kako je to moguće 😂

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

CarpeDiem.
    08. Studeni 2021. 09:00

Sanjarka88 🤍

CarpeDiem kako ste? Ostali bebači bubanci? Nadam se da su svi super 🙏

Nama je tata od jučer u izolaciji. Kolega mu je pozitivan.
    Znači dušu sam isplakala. Em sta sam sad 10 dana solo potpuno i danju i noću jer smo ga odvojili u sobu, em me strah za mrvicu ako pokupi. Stvarno je pre mali jos 🥺

Ovo je bas sve skupa uzas zivi 😖

Ne znam sta da ti kažem. Malo bolje, malo lošije varira. Pored RS virusa ima i bakteriju u krvi, zbog koje je počela primati antibiotike (sreća na vrijeme,  jako rano) jer je recimo to nešto što nema simptome, kad beba dobije tem. zbog toga i ima još odredjenih simptoma već uzme maha. 
    Ellie ima  temperaturu ali kažu da je zbog pluća i virusa.  Ne prelazi 38.5 ali je prisutna. 
    Problem je i što ima i jako puno slajma pa to izbacuje na sve moguće nacine.
    Dobija sve moguće terapije radi svega  za sada još uvijek stabilno ne daj Bože goreg. 
    Inače neonatologija je puna kao i djecije intenzivno. Jučer je stiglo 6 novih beba sa istom dijagnozom kao Ellie. 😔 užas. 
    Hvala što pišete i što pitate  cure ♥️🙌

CarpeDiem.
    08. Studeni 2021. 09:43

Zara7

Pozdrav cure,
    Baš mi je žao svih sa virusima, prehladama, šlajmom, izolacijama, držite se!!! 💙 ovo vrijeme vani je užas, bar kod nas, vlaga i kiša, a puno stupnjeva, baš idealno za boleštine. Nadam se da će svima proći što prije, Sanjarka nadam se da uopće ni muž neće razviti ništa tako da budete skroz sigurni 💙
    Carpe diemjavi nam razvoj situacije, jesu što govorili koliko morate biti u bolnici? 💪💪
    Mia i ja sam pisala o tome…to "vrećica" je najbolji opis, baš mi javi što ti kaže patronažna. Moja vrećica je još tu mjesec dana nakon poroda, varira na dane, ovisno o dijelu dana, jel moram na wc ili ne, o danima općenito, nema pravila 😁 mene osobno vizualno baš smeta pogotovo jer se ostatak trbuha manje više vratio u normalu, al držim se ohrabrujućih riječi od Carpe diem da treba 3-6 mjeseci da otečenost splasne. E da, meni je ta vrećica još dosta bolna kad je diram, a u isto vrijeme malo i utrnjena, ne znam kako je to moguće 😂

Minimalno 10 dana ili više. Racunaju oko 5, 7 dana da bi trebalo da bude dosta stabilnija, pa da bi oko 10 ili 14 mogla kući. Ali trenutno o tome ne razmišljam, bit ću koliko god treba i ako mi je tesko zbog starije. 🥴 Ali sada sam malenoj potrebnija. 
    Inhalator i sterilizator  boca po meni i jedno i drugo potrebno. Inhalator svakako pogotovo zbog djece, sterilizator olaksava puno toga.

bumac95
    08. Studeni 2021. 10:33

Ja sam se toliko prepala ovih vaših priča da sam danas starijeg pustila doma. I sad be znam do kad da ga držim 😥 muka mi je od svih tih boleština :(
    Uvijek sam bila za taj vrtić al evo sad mi vise nije svejedno.
    Inače mi inhalator nismo imali dok maleni nije prvi bronhitis dobio. Onda su nam na Hitnoj objasnili kako bi bilo dobro da ga imamo pa smo ga kupovali u 3 ujutro 😂 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• ponosna.mama
    08. Studeni 2021. 10:38

CarpeDiem.

ponosna.mama

Super da bi samo na tebe. (Ja bih sad sve dala da Ellie može bit na meni i cickati🙌🥲).
    Njima tako malima prvih dana je dovoljno par kapi kolostruma po obroku, a do tada će već zbog blizine sa tobom i cickanja navuci sebi mlijeka. Naravno ako želiš dojiti, sve je super plus za tebe što odbija.

Ma naravno i ja sam bas sritna sta zeli dojit i ako bude situacija ka s prve dvi imat cu mlijeka za jos dvoje djece. Samo mi je tesko sad na pocetku jer mislim da je stalno gladna, a dohranu ne zeli uzet. Sutra bi trebale kuci, nadam se da ce mi do tada doc mlijeko da mozemo ja i ona uzivat.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.