Pozdrav cure,
Baš mi je žao svih sa virusima, prehladama, šlajmom, izolacijama, držite se!!! 💙 ovo vrijeme vani je užas, bar kod nas, vlaga i kiša, a puno stupnjeva, baš idealno za boleštine. Nadam se da će svima proći što prije, Sanjarka nadam se da uopće ni muž neće razviti ništa tako da budete skroz sigurni 💙
Carpe diemjavi nam razvoj situacije, jesu što govorili koliko morate biti u bolnici? 💪💪
Mia i ja sam pisala o tome…to "vrećica" je najbolji opis, baš mi javi što ti kaže patronažna. Moja vrećica je još tu mjesec dana nakon poroda, varira na dane, ovisno o dijelu dana, jel moram na wc ili ne, o danima općenito, nema pravila 😁 mene osobno vizualno baš smeta pogotovo jer se ostatak trbuha manje više vratio u normalu, al držim se ohrabrujućih riječi od Carpe diem da treba 3-6 mjeseci da otečenost splasne. E da, meni je ta vrećica još dosta bolna kad je diram, a u isto vrijeme malo i utrnjena, ne znam kako je to moguće 😂
Zara nije mi bas rekla sta je to... samo kaze da dok nije upala u smislu crveno ili ne daj Boze plavo i iz rane ne curka nista da je to ok.. da treba vremena da se to smiri i stabilizira.
Ja sam svog danas poslala u vrtic i tolko sam u strahu i ne mogu se opustit. Ne sjecam se da je i jedna zima imala ovoliko bolestina
Pridružujem se jesenskim bebama i mukama…
F kao da ima neki šlajm/sekret ne znam kako da napišem i to kao da mu se slijeva u grlo, a on ne zna iskašljati pa krene kao da mu se povraća od toga praviti zvukove. Kako da mu pomognemo? Nos mu usisamo s onim nastavkom, ali to ne riješi i ovaj problem 🙄
Imali mi, grozno se zagrcavala od toga, posebno kad bi bljucnula, imala par epizoda kao gusenja, samo.krenulo sve na nos i usta curiti, a ona crvena, nepomicna, ne moze udahnuti, infarkt sam dobila svaki put. Dobili od pedijatrice sprej za nos, a kad je to pocelo za vikend otisli u Klaicevu i rekli sve ok, prehlada je, samo redovito ispirati fizioloskom. Tipa na bok kroz jednu nosnicu ustrcati fiziolosku pa kroz donju izađe. Bila je bolje kroz tjedan dana. Spavala na povišenom, na boku, gledali ju po noci, ali proslo je. Samo sam ja tad izgubila par godina zivota, a sto nas jos sve ceka 😅
Hvala ti! 🙂
Koliko puta dnevno ste ju ispirali tako s fiziološkom?
-
Drage mame, želim svima brzo ozdravljenje. Ovo je valjda najgore razdoblje, samo neke bolesti oko nas. 😔
'21. 💙
'24. 💛
Pridružujem se jesenskim bebama i mukama…
F kao da ima neki šlajm/sekret ne znam kako da napišem i to kao da mu se slijeva u grlo, a on ne zna iskašljati pa krene kao da mu se povraća od toga praviti zvukove. Kako da mu pomognemo? Nos mu usisamo s onim nastavkom, ali to ne riješi i ovaj problem 🙄
Imali mi, grozno se zagrcavala od toga, posebno kad bi bljucnula, imala par epizoda kao gusenja, samo.krenulo sve na nos i usta curiti, a ona crvena, nepomicna, ne moze udahnuti, infarkt sam dobila svaki put. Dobili od pedijatrice sprej za nos, a kad je to pocelo za vikend otisli u Klaicevu i rekli sve ok, prehlada je, samo redovito ispirati fizioloskom. Tipa na bok kroz jednu nosnicu ustrcati fiziolosku pa kroz donju izađe. Bila je bolje kroz tjedan dana. Spavala na povišenom, na boku, gledali ju po noci, ali proslo je. Samo sam ja tad izgubila par godina zivota, a sto nas jos sve ceka 😅
Hvala ti! 🙂
Koliko puta dnevno ste ju ispirali tako s fiziološkom?
-
Drage mame, želim svima brzo ozdravljenje. Ovo je valjda najgore razdoblje, samo neke bolesti oko nas. 😔
Fizioloska moze valjda koliko god treba. Mi smo prvenstveno taj sprej za nos, Tonimer dobili pa s njim 3x dnevno par dana, on je procistio ok, kad je bilo bolje nastavili fizioloskom. Skuzis kad lijepo prođe kroz drugu nosnicu da je prohodno. Isto nekoliko puta kroz dan, najvaznije prije spavanja da moze disati i ujutro. Inace joj stavim koju kap fizioloske i s tuljcem od vatice izvucem sto ima, kao nam je prije patronazna pokazala. To svaki dan. Pedijatrica je rekla da aspirator nema potrebe dok nije prehlada bas da joj curi nos.
Nadam se da ce vam brzo biti bolje 🥰
Svim bebicama zelim brz oporavak ❤
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Missy ti već imas bebu od 3mj , ono wow 🤩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
CarpeDiem samo hrabro! Bit ce sve dobro 💜
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nemojte se bojati cure, nisam imala namjeru da vas plašim, nego čisto da podjelim sa vama, da ne dođete u neku situaciju, nego da imate na umu preventivno na šta obratiti pozornosti.
Ovo je najgore doba godine, i ne pamtim ovoliko bolestina kao ove jeseni.
Samo mirno, bez puno posjeta dok bebice malo ne ocvrsnu.
url=https://lilypie.com]
Evo cure da vam se i ja pridruzim u ekipicu 🥰
Vi ste sve ovo vec prosle, a ja sam tek na pocetku 😔 Lara ne zeli ni bocu ni dudu, zeli samo visit na meni stalno, a ja jos nemam mlika 😏 Bas mi bude krivo, cim je maknem pocne plakat, ne znam vise sta s njom. Nadam se da ce mi danas nadoc mliko pa da sve bude lakse.
Super da bi samo na tebe. (Ja bih sad sve dala da Ellie može bit na meni i cickati🙌🥲).
Njima tako malima prvih dana je dovoljno par kapi kolostruma po obroku, a do tada će već zbog blizine sa tobom i cickanja navuci sebi mlijeka. Naravno ako želiš dojiti, sve je super plus za tebe što odbija.
Ma naravno i ja sam bas sritna sta zeli dojit i ako bude situacija ka s prve dvi imat cu mlijeka za jos dvoje djece. Samo mi je tesko sad na pocetku jer mislim da je stalno gladna, a dohranu ne zeli uzet. Sutra bi trebale kuci, nadam se da ce mi do tada doc mlijeko da mozemo ja i ona uzivat.
Pomozi se malo izdajalicom da navuces mlijeko prije. Svako 3 h po 15 minuta bar i krenut će sigurna sam, meni je tako iza carskog naislo mlijeko brzo uz izdajanje još je i beba prvih dana bila odvojena od mene. A ti si prirodno rodila i skupa ste, ići će brže. 🙌
Cure, Livia zasad nema temp i redovito jede. Nos joj zaštopan, pa joj to čistim fiziološkom i usisavam. Jedino me strah kaj više spava. Sad me strah onoga kaj je Carpe Diem napisala. Valjda nije još i taj virus pokupila.
Svim bebačima želim da što prije ozdrave. Ovo fakat nije normalno.
Svim bebicama zelim brzo ozdravljenje...to je oko cega se najvise plasim 🤷♀️
Zanima me da li ima jos koja bebica da slabo spava po dani?? Moj malii sve po 10 ili 15min i to je sve...aa bude nervozan i pospan ali nece ili ne moze da spava...nema sta nisam probala...i nosala i ljuljala i skinem u bodic pa izmasiram uljem pa na stomacic pa na ledjaaa...ne znam sta vise neee ali nista ne palii.
Nocu spava po 3 do 4sata,budi se samo da papa...znaci super ali dan je za ne podnositi 🤦♀️🤦♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji