🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    07. Studeni 2021. 13:38

Sanjarka ništa. Samo prave osobne 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• sunce7
    07. Studeni 2021. 13:49

Ljesnjak
    Odlicno, taj sam i gledala jer je na dobroj akciji. hvalaa🥰

Missy88
    07. Studeni 2021. 15:06

Sanjarka88 🤍

bumac95

Sanjarka samo vaše osobne. Doslovno 😂
    I morate bit i ti i muž.
    U matičnom sve obave (porez,zdravstveno,novčane naknade..)

Samo osobne? Jel moguće? 🤣 Kopije?
    Taksene? Otpusno?

Nista, treba ti samo iban za isplatu one drzavne naknade za bebu. Ispunis tamo obrasce, bilo je 60 kn biljega, toga vise nema i to je to 😁

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Loptić
    07. Studeni 2021. 15:11

Tracy_

Loptić

Pozdrav, javljam se jer imam slican problem s bebom od 8 tjedna, pa sam malo ocajna od brige i nespavanja. mi mislimo da je tihi refluks jer ne povraća ali mu se mlijeko konstantno dize i to ga muci u toj mjeri da nije imao normalno spavanje duze od pola sata, danima. No zbog tog sto ne povraca napreduje solidno. Ovaj tjedan idemo pedijatrici ali mala su mi ocekivanja da ce ona ista vise reci od onog da ga nakon jela duze drzimo uspravno…
    Također sam primjetila da on ne moze izvrnuti gornju usnu, mislim da mu hvat nije najbolji jer uvijek kod podoja zaspe vrlo brzo. Uglavnom molim te javi kako vam je proslo kod savjetnice i jeste rezali? Je li ta vam savjetnica u Zagrebu? Trebali bi i mi nekog strucnog za to da ga pogleda.

Aj ostavi mi mail ili broj moba ili facebook profil da ti se javim privatno jer nebi ode pisala imena doktora.

mia.loptic@gmail.com

Haru
    07. Studeni 2021. 16:51

Pridružujem se jesenskim bebama i mukama...
    F kao da ima neki šlajm/sekret ne znam kako da napišem i to kao da mu se slijeva u grlo, a on ne zna iskašljati pa krene kao da mu se povraća od toga praviti zvukove. Kako da mu pomognemo? Nos mu usisamo s onim nastavkom, ali to ne riješi i ovaj problem 🙄 

'21. 💙
    '24. 💛

• Buba Bublica
    07. Studeni 2021. 18:09

Haru

Pridružujem se jesenskim bebama i mukama…
    F kao da ima neki šlajm/sekret ne znam kako da napišem i to kao da mu se slijeva u grlo, a on ne zna iskašljati pa krene kao da mu se povraća od toga praviti zvukove. Kako da mu pomognemo? Nos mu usisamo s onim nastavkom, ali to ne riješi i ovaj problem 🙄

Možda s inhalatorom, ima nastavak i za usta

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

SamoMalo
    07. Studeni 2021. 18:59

Inhalator ili zaparena kupaona. Luk pored glave. I to je to sto mi pada na pamet. Jedva cekam da malo ostare jer je mene sa starijim difuzor spasavao. Al ne ide nikako za tako male

CarpeDiem.
    07. Studeni 2021. 19:05

Haru

Pridružujem se jesenskim bebama i mukama…

Ne bih da te plasim,  ali bebi je ustvari najgori taj slajm. Izbaciti ga ne znaju i trebaju ljekove zbog toga da izbace kroz urin, stolicu da im ne ode na pluća. Sprijeciti upalu pluća možeš malo inhaliranjem, ali je većinom samo ona nedovoljna. Na tvom mjestu ja bih otišla na kliniku za svaki slučaj. Beba je mala i njima je najgore kad im sve ode na pluća, a kući ne možeš pretjerano ništa uraditi zapravo, niti dati nesto od ljekova samoinicijativno.

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    07. Studeni 2021. 19:11

sunce7

Carpediem kako je cura? Jel jela jos?
    Cure koje imate sterilizator isplati li se?
    Zivciraje me lonci i sto bocica🤦‍♀️😂

Malo je bolje, vratila joj se boja u lice. 🙏 Za sada je sve pod kontrolom, ne ide na gore, jer su već regirali. Najvažnije mi da jede danas jako ljepo, a kod ovog virusa vrlo često izgube apetit ili ne jedu od bolova ili  slajma u nosu. Izdajam se od 0:24 bojim se da ne ostanem bez mlijeka, jer većinom mora biti u svom kreveticu, a ja sjedim kraj nje i drzim je za ručicu. 

• sunce7
    07. Studeni 2021. 20:26

Hvalim te boze..😇 vjerujem ti, sve smo u stanju napraviti za njih. Samo nek ona papi, nadat se da ce brzo kuci❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.