🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    02. Studeni 2021. 14:25

Cure hvala vam, bas je dobar nas smotuljak maleni. 😊🥰

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Tracy_
    02. Studeni 2021. 14:34

CarpeDiem identičnu stvar sam tila napisat i za dojenje i za baby blues ali ne mogu ja to sročit, pogotovo jer tipkam jednom rukom jer mi je u drugoj moja zahtjevna kenjkalica 24/7.
    Hvala u ime svih cura. ❤️ 
    Šaljem virtualni support hug svima kojima triba, bogzna da bi meni dobro doša sad pravi.
    _
    Pupak - prašak Ty..(nešto-nešto, zaboravih ime, ka dinosaurus, jel Tyrosaur?) i Octaniseptom malo i sterilnu gazicu i tako dok se krastice nisu makle.
    Probiotic - potrošili smo bočicu BioGaie i nema grčića pa smo sad prehrabro odlučili ne kupit novu jer se nadamo da uz refluks i sto problema nećemo nakon misec ipo dana dobit još i grčeve. 🤞🏻
    Dojenje - borim se još s njenim rendom odbijanjem sise, mislim da je problem u mene šta imam PREVIŠE mlika koje štrca pa ne stigne do masnog mlika a i smeta je letdown toliki iako stvarno legnem u laid back pozu i sve sam probala ali eto, jutros sam izdojila 100ml ko iz šale i nakon toga me podojila normalno. To izdojeno sam stavila u bočicu i 10 puta ponudila u 3h koliko može bit vani i nikako prihvatit bočicu, vriska i dreka. 
    Pa sam to prolila #RodeNaAparatima
    ..
    Plan mi je izdojit početne mlazove i spremat u kesice i smrznit i s kojima ću spremat joj kašice u budućnosti jer me srce ipak malo boli kad prolijem to a očito moram izdajat, pa da nebi bilo u tetri ili odvodu - frizer it is. Bar dok imam mista.

Love2021
    02. Studeni 2021. 16:35

Ljesnjak

Pozdrac curke,
    Cestitam svim novim mamicama. Ovo za izdajalicu pojas ima Medela. Mi smo pupak sa octenyseptom i tyrosurom jer kad je otpao jos nam je unutra bilo krastica. Za grceve smo probali svasta i dobila preporuku za Lefax kapi, to su austrijske i idu samo po narudzbi, nema ih u ljekarnama osim one na Dolcu i stvarno su nam pomogle, nakon 4 dana koristenja prestali grcevi.

I ja sam kupila Lefax. Jesi davala samo jednom dnevno 2potiska ili više puta dnevno ? Muž bacio upute . Za sad joj dajemo 4 dana, 1xdnevno i još uvijek ima jake kolike 😏

Leonoah
    02. Studeni 2021. 17:12

Hej cure, evo i mene :) mi smo se borili sa svim i svačim, od grčeva i plakanja, reza od epiziotomije (koji još nije do kraja strastao jer su mi se neki konci rašili i imala sam rupu gdje je bilo sašiveno) do mojeg baby bluesa- cijeli dan bi bila super i onda oko 19h bi počela plakat znajući da će mu ubrzo krenut grčevi i plakanje do ponoći. Tako sam stvorila neku averziju prema tom periodu iza 19h. To je trajalo dok sam bila sama i dok suprug nije došao s broda. 
    Mislim da je Sanjarka pitala za Pippetu- ja je imam i super je jer mogu s njom sve raditi, ali meni je nažalost “šeširić” prevelik i osim bradavice mi izvlači i velik dio areole i izdajanje je prvih 5 minuta poprilično bolno. Naručila sam Medelinu dvostruku izdajalicu Swing Flex i čekam da dođe da vidim hoće li s njom biti bolje. Isključivo izdajam tako da mi to noćno izdajanje jednu po jednu dojku najteže pada. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Leonoah
    02. Studeni 2021. 17:15

E da, mi dajemo kombinaciju Sab Simplexa i Bio Gaia kapi. Grčevi su se smanjili, ali i dalje povremeno ima napade. Mi se jedino borimo s njegovom nervozom svaku večer nakon 19h.. plakanje, ništa ga ne može smiriti.. spava mu se, a ne može zaspat. S tim da preko dana pazim na to koliko je budan i koliko spava.. nakon što uspije zaspat oko 23h postaje potpuno druga beba- budi se svako 3-4 sata papat i nakon ga samo spustim u krevetić i on odmah zaspe. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Ljesnjak
    02. Studeni 2021. 17:38

Love2021

Ljesnjak

Pozdrac curke,
    Cestitam svim novim mamicama. Ovo za izdajalicu pojas ima Medela. Mi smo pupak sa octenyseptom i tyrosurom jer kad je otpao jos nam je unutra bilo krastica. Za grceve smo probali svasta i dobila preporuku za Lefax kapi, to su austrijske i idu samo po narudzbi, nema ih u ljekarnama osim one na Dolcu i stvarno su nam pomogle, nakon 4 dana koristenja prestali grcevi.

I ja sam kupila Lefax. Jesi davala samo jednom dnevno 2potiska ili više puta dnevno ? Muž bacio upute . Za sad joj dajemo 4 dana, 1xdnevno i još uvijek ima jake kolike 😏

U pocetku sam davala u svaku hranu po 2 potiska. U uputama pise do 5 puta dnevno po 2 potiska. E sad dajem 1 potisak i mislim smanjivat na svako drugo hranjenje po jedan dok ne potrosimo bocicu. Nekih mj dana to koristimo.

Mokosh
    02. Studeni 2021. 18:50

Zna li netko kakvo je pakiranje Bebimila 1, da li se unutra nalazi jedna vrecica od 600g ili dvije vrecice od 300g? Ja svom malom znam ubaciti bocicu na dan (nekad ni toliko), pa ne stignemo potrositi ad u roku 2-3 tjedna ukoliko je veliko pakiranje. Baby love ima pakiranje po dvije vrecice od 250g i to izgleda bude taman, stignem potrositi u roku ili ostane malo pri dnu. Nekako mi zao bacat hranu...

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• MARELA
    03. Studeni 2021. 06:21

Ivona1505

https://ibb.co/s9fz72z

Evo tete moga malenoga smotuljka, nemamo zasad vise grceve pa samo papamo i pajkimo vecinom. 😊

Hjoj boze kaj su slatki kad tako prekrize rucice🥰🥰

• MARELA
    03. Studeni 2021. 06:27

sunce7

A srca ti cijene🤣🤣🤣 moze li se uposliti netko kao rodina savjetnica da je tu sa mnom cijeli dan pa da malu probamo vratit na sisu🤣🤣🤣

To se i ja pitam. Ja cu otici u DZ jos jednom ma savjetovanje, ali tih sat vrem one nes probaju, a poslije si doma opet u problemu. Moj je zaljubljen u bocu, a sisa je strani predmet. Super ak ti izdajalica izvuce 100 kontinuirano, ja sam morala prijeci na rucno, pa eto, jutros 90ml iz obje sto je plafon, a nekad jedva 50😒.

• MARELA
    03. Studeni 2021. 06:38

Jana25

Sanjarkanesto slicno se i meni dogodilo. Lrenila malo vise krvarit nego u bolnici i cak mi je u jednom trenu ispala komadina necega. Rekli su da se to kod nekog dogada jer kad dodemo kuci digne se razina oksitocina ( sretne smo, jel) i maternica se tako vise grci 😁 prati al nadam se da ce bit sve oke
    Lorredogodilo mi se isto s dojenjem, al zahvaljujuci predivnoj patronaznoj, potpore mame i muza, a ja tvrdoglava ko mazga.. naucila sam ga na sesiric i onda bez sesirica.
    Sad ga ne mogu skinut sa sise 😅
    Ako ne mozes, nije drama. Danas je i zako prevelik pritisak na to dojenje.

Jana, kak si ga naucila na sesiric, si malo po malo uvodila ili?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.