Sretna nova godina ekipa!
Baš ste utihnule sve 🙈 a i ja bome, ubija me posao, ni ne okrenem se a dan prođe...
Mila je generalno ok, evo danas je neku temp dobila i povratila je maloprije, tak da smo je opet ostavili doma i ne ide u vrtić. U prosjeku ide 3 dana tjedno u vrtić..
Počela je skoro trčati, ali još uvijek ne priča ništa osim mama tata i baba 🤔
Heej žene sretnu novu vam želim. Da ste žive i zdrave vi i vaše bebice❤❤🌟🥳🎉 kako ste proslavile praznike?
Nama su došli moji roditelji u posjetu kao i prošle godine, pa sam malo odmorila ovih praznika i uspjela se čak dobro i najesti. Inače je jelo uz Matiasa prava muka jer je on pravi mali zvrk, nema sekunde mira, a još ni ne hoda. A penje se na namještaj uveliko. I počeo se puštati unazad zadnjih par dana i napravi 2-3 koraka i onda se brže okrene i ponovno prime za kutnu jer nije siguran. A ni ne silim ga, stigne.
Od brbljanja mu je glavna riječ deda🙉 od kad su moji tu sve mu je deda, igra se s patkicama u kadi i viče im deda, pokazuje na baku s prstom kad pitaš di je baka al viče deda🤣🤣
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Nema dugo počeo je davati živjeli, sad stalno lovi za boce i daje živjeli i ima posebno glasanje kad to radi(kao ljeee), priča, al sve na nekom svom jeziku. A ovako zna tu i tamo nekad reći da, tata, deda, daj, na, am am kad se ide jest i sisat. Sisa je i dalje glavna pogotovo za spavanje, a kad mame nema popodne i uspije zaspat bez sise, al zato čim se probudi i ponovno me vidi sam vata za majcu i gura ruke🙉
On je meni od kad je napunio godinu strašno narastao i od kao da je preko noći prestao bit ona mala bebica. I kopira nas sve više. O drugoj bebi još ni ne razmišljam, a uz njega nez ni jel bi išla na drugo. A uvijek mi je bila želja puno bebica😅
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Pozdrav, kako ste mame i sad vec veliki bebači? Teo je napokon ozdravio,ali neku vecer je pozurio u puzanju i zaronio glavom u pod,zubicem je ugrizao unutarnju usnu,krvi je bilo uf,sad vec prolazi zaraslo je,alk je ruzno za vidjeti.Još ne hoda samostalno,uz namještaj jednom rukom se drzi, pomalo se i pusti pa stoji,ali nikako da svlada tu ravnotežu da napravi koji korak,dosta mi je jos nestabilan.Danas me je bas uhvatilo i plakala sam ,jer svi vršnjaci nj.hodaju a Teo ne,šeta uz moju ruku,ali on bi potrcao koliko korake hvata,a nemoze zaljulja ga.Fizijatru idemo krajem 2 mj , rekli su da bi do tad prohodao,oslabio mi je dosta nakon korone,sad vec pomalo bolje jede,ali sisa i dalje non stop,nez kako to ukinuti jer nece mljeko ni zamjensko ni kravlje
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Pozdrav, kako ste mame i sad vec veliki bebači? Teo je napokon ozdravio,ali neku vecer je pozurio u puzanju i zaronio glavom u pod,zubicem je ugrizao unutarnju usnu,krvi je bilo uf,sad vec prolazi zaraslo je,alk je ruzno za vidjeti.Još ne hoda samostalno,uz namještaj jednom rukom se drzi, pomalo se i pusti pa stoji,ali nikako da svlada tu ravnotežu da napravi koji korak,dosta mi je jos nestabilan.Danas me je bas uhvatilo i plakala sam ,jer svi vršnjaci nj.hodaju a Teo ne,šeta uz moju ruku,ali on bi potrcao koliko korake hvata,a nemoze zaljulja ga.Fizijatru idemo krajem 2 mj , rekli su da bi do tad prohodao,oslabio mi je dosta nakon korone,sad vec pomalo bolje jede,ali sisa i dalje non stop,nez kako to ukinuti jer nece mljeko ni zamjensko ni kravlje
Jaoo jadan, mogu misliti kako ti je bilo to gledati. Matias isto u zadnje vrijeme zna žuriti u puzanju pa lupi nosom u pod. Ako ti je za utjehu ni Matias još ne hoda a napunio je 15 mj. Do 18 mj je još uvijek u tablicama tako da stignu. Bolje i tako pa da kad krenu budu 100 % sigurni u sebe nego da stalno padaju.
Zna napraviti korak dva, ali brže gleda jel kutna blizu da se vrati stajati uz nju. I počeo je dobiti na glavi sve me strah da će krenut naprijed i vrat okrenut.A sisa također glavna, pogotovo kad se želi utješit
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Pozz cure,sretna nova svima😀
Ma imaju vremena prohodati ce,nekome treba duze neko to prije odradi kao sta je rekla plavabosanka do 18mjeseci je normalno. Mi smo na 10 zubica,hodamo na veliko,trcimo cak i nemamo ni 5min mira,mirna je samo kad spava inace je nabrijana 100 na sat🤣🤣 bas kad odem na posao odmorim malo,muz kada dodem doma buduci da je na roditeljskom dopustu pa je sam snjom bude skrsen kada dodem ,kaze da ne bi bio duze od 2mjeseca doma🤭🤭
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jutro cure Sretan Božić i nova godina sa zakašnjenjem , nek vam je sretnija od prethodne ❤️
Mi smo dobro, hoda ko velik i ne staje.
Uhvatili smo lipi ritam sa spavanjem , jednom dnevno cca 2h, i noću po 12h s jednim buđenjem za bocu obično pred jutro 👍🏻
Malo nas skok pere , pa se inati i baca po podu kad mu nije pravo 😂
Sta se govora tiče nije nešto brbljav. Uglavnom samo bzvz brblja , ima nekoliko svjesnih rijeci : mama, tata, teta, njam, brm, Nana ( Lana) , jaje 😂, ponekad kad ga pitam di je nešto pokaže i kaže evo ili evo je. I to je to. Valjda i to krene konačno.
Mateja nema potrebe za suzama do 18mj ima fore za prohodat ☺️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji