🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce7

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Na protein kravljeg mlijeka, lješnjake,bademe. Jos nismo oprobali ostale oraside 🤦🏻‍♀️

Mateja32

Broj poruka: 489

Prijavi adminu

sunce7

Na protein kravljeg mlijeka, lješnjake,bademe. Jos nismo oprobali ostale oraside 🤦🏻‍♀️

Radili ste bas test? Meni je teo bio na mljeko,ali je proslo poslje godine,ali je na bjeljanak ostalo

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• sunce7

Prijavi adminu

Radili smo na mlijeko ponovo i pokazalo vecu necu prije, oraside smo sami isprobavali,jos nismo test na njih.
    Jel mu visoka alergija? 
    Super da mu je na mlijeko prosla

Mateja32

Prijavi adminu

sunce7

Radili smo na mlijeko ponovo i pokazalo vecu necu prije, oraside smo sami isprobavali,jos nismo test na njih.
    Jel mu visoka alergija?
    Super da mu je na mlijeko prosla

Ima blažu reakciju,nesta 3mm kako oni to mjere.Zato smo odgodili neko vrijeme cjepivo mmr,i idemo za 10 dana primiti u bolnicu,samo da sve bude dobro 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

Mateja32

Prijavi adminu

sunce7

Zanima me sto jede od mljecnog kad ima alergiju? Teo još sisa,adaptirano nikad nije htio,

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

• buhtlica34

Broj poruka: 727

Prijavi adminu

Hej hej cure!
    Dugo se nisam javljala, ali zadnja 2 tjedna mi je bila takva ludnica na poslu da nisam znala kako se zovem.. Išla ranije ostajala dulje, ma koma.
    Uglavnom Mila je full u 9.skoku, što znači da je njurga a, stalno nešto ljuta, protestira za sve, niš joj ne odgovara i tako, veselo je. Od zubi su nam ostale za niknuti samo trice.
    Počela je trčati i omiljena igra joj je lovice. Najčešće nam uzme nešto i kao bježi a muž i ja je moramo loviti po stanu 😂
    I dalje plače kad ostaje u vrtiću, ali se lijepo priviknula, spava po skoro 3 sata tamo. Noću ima 2-2 buđenja, nastojim joj ne dati da doji, nekad dam kad sam preumorna I želim nastavit spavati. Ustvari više ni ne doji nego se mazi, jer joj falim i nema me po cili dan..
    Još nije popričala. Priča na nekom svom jeziku, ustvari se ne gasi, ali konkretne riječi ništa, osim standardno mama tata baba.
    @marija, čestitam ti na novoj bebici, neka sve bude školski i uredno❤️❤️ baš lijepe vijesti, pitala sam se kad će netko s foruma na sljedeću bebu!
    Mi se isto nešto pretjerano ne pazimo, pa kad bude bude. Toliko me smorio posao da mogu odmah ostat trudna hahaha

SweetDream15

Broj poruka: 286

Prijavi adminu

Štaaa se tičee idućee bebice, izgleda da je na mene došao red 😅 nenadano sam dobila + na testiću za vikend, sad čekamo pregled 🙈

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• buhtlica34

Broj poruka: 727

Prijavi adminu

Sweetdream Čestitaaaam, neka bude uredna u školska ❤️😍

daniella2207

Prijavi adminu

Vecer cure, i kod mene je guzva na poslu,kraj je godine pa bas plivamo u poslu....bas se mislim dali ce koja beba kad ono dvije dok me nije bili😀 Marija i Sweatdream od srca vam cestitam i da sve prode dobro i da uzivate u trudnoci❤
    Sunce preslatka je,kako ima lijepu haljinu,bas je velika cura...

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Mateja32

Prijavi adminu

Pozdrav svima,Evo javljam da je Teo prohodo prije 5 dana...Samo se pustio,i sada stalno hoda,samo me zanima dali su i vaši  bebaći kod prvih koraka bili nespretni? On dosta žuri,i zanese ga pa padne na guzu,

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.