Večer,mene zanima dali ima neko bebaca da koristi više jednu određenu nogu prilikom ustajanja na noge? Teo kako je prebolio koronu,gledam ga i uvjek se na ljevu ustaje.Rjetko na desnu,a obje je koristio.Dali je normalno da se boji stojati bez pridrzavanja? Kad ga stavim da stoji ,stoji dok ne shvati da ga ne drzim i odmah se spusti ma koljenima, iskreno strah me sto još nije prohodao a dva mjeseca kako ustaje i hoda uz namještajHej Mateja, Mila je baš dugo dugo ustajala samo na jednu nogu. Ponekad bi na drugu ali baš rijetko. I onda je samo odjednom naučila ustajati s obe noge, iz čučnja. Tako da mislim da ti je to ok, ali ako te baš jako strah odi do fizijatra s njim da malo vidi kakav mu je tonus.
Bili smo kod fizijatra,i sve je u redu,cak je rekla da tako ljepo sve radi,da je sigurniji na ljevu pa zato vise koristi.Hvala ti
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Večer,mene zanima dali ima neko bebaca da koristi više jednu određenu nogu prilikom ustajanja na noge? Teo kako je prebolio koronu,gledam ga i uvjek se na ljevu ustaje.Rjetko na desnu,a obje je koristio.Dali je normalno da se boji stojati bez pridrzavanja? Kad ga stavim da stoji ,stoji dok ne shvati da ga ne drzim i odmah se spusti ma koljenima, iskreno strah me sto još nije prohodao a dva mjeseca kako ustaje i hoda uz namještajHej Mateja, Mila je baš dugo dugo ustajala samo na jednu nogu. Ponekad bi na drugu ali baš rijetko. I onda je samo odjednom naučila ustajati s obe noge, iz čučnja. Tako da mislim da ti je to ok, ali ako te baš jako strah odi do fizijatra s njim da malo vidi kakav mu je tonus.Bili smo kod fizijatra,i sve je u redu,cak je rekla da tako ljepo sve radi,da je sigurniji na ljevu pa zato vise koristi.Hvala ti
E pa super 😍😍 ma oni imaju neki svoj tempo, a i kad su u nešto sigurni onda će samo drvit po tome, jer naravno lakše im je tako..
Bitno da je sve uredu 😎
Večer,mene zanima dali ima neko bebaca da koristi više jednu određenu nogu prilikom ustajanja na noge? Teo kako je prebolio koronu,gledam ga i uvjek se na ljevu ustaje.Rjetko na desnu,a obje je koristio.Dali je normalno da se boji stojati bez pridrzavanja? Kad ga stavim da stoji ,stoji dok ne shvati da ga ne drzim i odmah se spusti ma koljenima, iskreno strah me sto još nije prohodao a dva mjeseca kako ustaje i hoda uz namještaj
Ne znam za ustajanje na jednu nogu, ali nama je od stajanja i hodanja uz namještaj do prohodavanja trebalo malo manje od 3 mjeseca. Isto nije prije hodanja stajao samostalno , par puta se znao pustiti na nekoliko sekundi. I onda je u 10 dana prohodao, počeo stajati i sve ostalo. Stvarno svatko ima svoj tempo. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Heej žene nisam vam se stvarno odavno javljala, uvijek hoću hoću i zaboravim jednostavno.
Moj Matias isto koristi više jednu nogu(više desnu, ali on od početka sve više radi na desnu i svi su govorili ma bit će dešnjak pa zato što nije točno kad su tako mali) I sad vježbama da aktivira malo lijevu više. On još ne hoda piči uz namještaj i uz zidove ko veliki ali ovako ima strah. Pusti se da stoji po malo i pokušava se dizati na sve četiri pa onda polako prema gore da stoji Al ga guza uvijek prebaci, presmiješan je. Inače on je dosta kasno krenuo puzati, puzao je vojnički i asimetrično pa zato još i ne hoda. A dizati se počeo sa 11 mj, a sad 24.12. će 15.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Heej žene nisam vam se stvarno odavno javljala, uvijek hoću hoću i zaboravim jednostavno.
Moj Matias isto koristi više jednu nogu(više desnu, ali on od početka sve više radi na desnu i svi su govorili ma bit će dešnjak pa zato što nije točno kad su tako mali) I sad vježbama da aktivira malo lijevu više. On još ne hoda piči uz namještaj i uz zidove ko veliki ali ovako ima strah. Pusti se da stoji po malo i pokušava se dizati na sve četiri pa onda polako prema gore da stoji Al ga guza uvijek prebaci, presmiješan je. Inače on je dosta kasno krenuo puzati, puzao je vojnički i asimetrično pa zato još i ne hoda. A dizati se počeo sa 11 mj, a sad 24.12. će 15.
Teo 23.12 puni 15 mj,on hoda uz namještaj,čući,uz zid se diže,radi medvjeđi hod,na sekundu stoji, isto ima strah.Evo danas me iznenadio i koristio i desnu nogu,ali nema tih problema s ostatkom desne strane,
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Ej cure čitamo vas redovno. Al nikako da pišem. Ja sam na neplaćenom do 9.1. Kad krećem radit. Adrian je odličan. Trči, pokušava skočiti, hoda na prstima (testira), oponaša apsolutno u svemu sestru i pokušava je dostić. Penje se na apsolutno sve gdje stigne. Seka je 30. 12 dobila vodene kozice. Prošlo je bez da smo osjetili skoro (nit temperature, nit simptoma ikakvih prije, nije se niti češala osim u noći malo) . Adrian ih je dobio prekjučer. Danas je ja bi rekla vrhunac jer od sinoć ima temperaturu 38. 6 i ne ide na gore. Izbijaju i dalje, al sumnjam da će ih bit previše.
To je ugl to. Inače su super imuniteta. Ne sjećam se kad su zadnje imali temperaturu. Puse svima
Ej cure čitamo vas redovno. Al nikako da pišem. Ja sam na neplaćenom do 9.1. Kad krećem radit. Adrian je odličan. Trči, pokušava skočiti, hoda na prstima (testira), oponaša apsolutno u svemu sestru i pokušava je dostić. Penje se na apsolutno sve gdje stigne. Seka je 30. 12 dobila vodene kozice. Prošlo je bez da smo osjetili skoro (nit temperature, nit simptoma ikakvih prije, nije se niti češala osim u noći malo) . Adrian ih je dobio prekjučer. Danas je ja bi rekla vrhunac jer od sinoć ima temperaturu 38. 6 i ne ide na gore. Izbijaju i dalje, al sumnjam da će ih bit previše.
To je ugl to. Inače su super imuniteta. Ne sjećam se kad su zadnje imali temperaturu. Puse svima
Bravo Adrian😀...Ajme to je super,i mi smo zdravi do sada jednom bolesna to kada smo koronu pokupili,ali vjerujem da je i to jer neide u jaslice ,evo od frendica male su vise doma nego u vrticu stalno su bolesne.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji