🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ponosna.mama

Broj poruka: 721

Prijavi adminu

Marija i Sweatdream cestitam od ♥️ na plusicima 🎉🎉

marija3998

Broj poruka: 310

Prijavi adminu

Hvala na čestitkama 
    Ja sam u nedjelju počela krvariti i otišla na hitnu i ginekologice ame nije ni malo utješila kaže ja mislim da vidim plod ali nisam sigurna pa vam neću ništa ni pričat i neznam jel to srce ili šta baš sam bila tužna 
    I danas na pregledu kod ginekologice i čuli smo srćeko malo sam manje trudna nego sam mislila sad sam 6+3 ali bitno da srćeko kuca ❤️🥰

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• ponosna.mama

Broj poruka: 721

Prijavi adminu

marija3998

Hvala na čestitkama
    Ja sam u nedjelju počela krvariti i otišla na hitnu i ginekologice ame nije ni malo utješila kaže ja mislim da vidim plod ali nisam sigurna pa vam neću ništa ni pričat i neznam jel to srce ili šta baš sam bila tužna
    I danas na pregledu kod ginekologice i čuli smo srćeko malo sam manje trudna nego sam mislila sad sam 6+3 ali bitno da srćeko kuca ❤️🥰

Bas mi je drago sta je sve proslo kako triba i da si cula srce. To mi je najlipsi osjecaj kad ostanem trudna 🥰

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Mateja32

Pozdrav svima,Evo javljam da je Teo prohodo prije 5 dana…Samo se pustio,i sada stalno hoda,samo me zanima dali su i vaši bebaći kod prvih koraka bili nespretni? On dosta žuri,i zanese ga pa padne na guzu,

Ma supeeer,bravo Teo😀 da jako nespretni budu,ona i dan danas kada je umorna zapinje i padne😁

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

marija3998

Hvala na čestitkama

Drago mi je da je sve ok,ali nekad te ti doktori bas znaju uplasiti😬

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Baby❤

Broj poruka: 175

Prijavi adminu

Bokci curke, evo danas moj prvi pregled prošao odlično.
    Sve je kako treba i vidimo se za dva tjedna.
    E sad ja idem u privatnu kliniku pa mi je doktor napisao sve i svašta i da se javim svojoj doktorici za korištenje heparina. Nešto mi je pričao da trebam neku uputnicu dobit nisam ga baš razumijela. Jel mi može neko objasnit kako to sad ide, dal idem na neki pregled još nekome i kolko se to dugo sve čeka do prve injekcije? 

-25 god.
    -pokušavamo 3 godine
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -plusić 17.01. ➕❤️ zadnja menst. 15.12.
    -prvi pregled 25.01.

SweetDream15

Broj poruka: 286

Prijavi adminu

Hvalaa na čestitkama 😍
    Nekidan smo bili na pregledu,  sad sam u 7 tj trudnoće. Na slici se već vidi plod, dok s lanom kad sam bils samo gestacijjska tad.. Baš smo sretni 🍀
    Joj s ovom bebicom me hvata glad non stop, ja se nikako zasitito kako triba uzas 🙈 dovest će me do kilaže samo takve.. inače od simptoma sam samo imala zakašnjelu mengu, i evo sad taj osjećaj gladi i pospanost. 🤷

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

marija3998

Prijavi adminu

SweetDream15

Hvalaa na čestitkama 😍
    Nekidan smo bili na pregledu, sad sam u 7 tj trudnoće. Na slici se već vidi plod, dok s lanom kad sam bils samo gestacijjska tad.. Baš smo sretni 🍀
    Joj s ovom bebicom me hvata glad non stop, ja se nikako zasitito kako triba uzas 🙈 dovest će me do kilaže samo takve.. inače od simptoma sam samo imala zakašnjelu mengu, i evo sad taj osjećaj gladi i pospanost. 🤷

Tak je i meni samo sam gladna 🤣🤣

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    10.01.2023 ➕

• buhtlica34

Broj poruka: 727

Prijavi adminu

Mateja32

Pozdrav svima,Evo javljam da je Teo prohodo prije 5 dana…Samo se pustio,i sada stalno hoda,samo me zanima dali su i vaši bebaći kod prvih koraka bili nespretni? On dosta žuri,i zanese ga pa padne na guzu,

Ma joj pa oni su nespretni još mjesecima nakon što prohodaju, šta ti je 😂
    Nije ti prvo dite, ne boj se toliko 😅
    @marija, drago mi je da je sve na kraju ispalo dobro!Evo ja se moram pohvaliti da smo se mi odbili od cice konačno 🎉🎉 danas je 4. Dan da ne doji, I moram priznati da mi je baš drago.. Dojenje je jako lijep osjećaj, ali kad su ovak veliki i već znaju šta je to, a krenu histerizirati kad im ne danas cicu noći kad se probude nije nimalo zabavno.. 
    Sad još samo da krene spavati u komadu noć i super...

marija3998

Prijavi adminu

buhtlica34

Mateja32

Ma joj pa oni su nespretni još mjesecima nakon što prohodaju, šta ti je 😂
    Nije ti prvo dite, ne boj se toliko 😅
    @marija, drago mi je da je sve na kraju ispalo dobro!Evo ja se moram pohvaliti da smo se mi odbili od cice konačno 🎉🎉 danas je 4. Dan da ne doji, I moram priznati da mi je baš drago.. Dojenje je jako lijep osjećaj, ali kad su ovak veliki i već znaju šta je to, a krenu histerizirati kad im ne danas cicu noći kad se probude nije nimalo zabavno..
    Sad još samo da krene spavati u komadu noć i super…

Kako si uspjela to?
    Ja pokušavam ali teško, uspjeli smo maknuti preko dana ali noć ne ide baš

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    10.01.2023 ➕

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.