🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

SweetDream15

Broj poruka: 286

Prijavi adminu

Bookić cure ☺️ 
    Nasam se da ste dobrooo i da velikee bebice napreduju 🥳
    Moja Lana se lipo prilagodila u vrtiću, odlično spava tetama, sve manje plače, taman je evo konačno i krenula doručkovati i ručati (u početku nije htjela ) no i nju je taman ovaj tj zahvatio konjuktivitis,taman nakon sta ju je prošla prehlada sad to 🤷 no dobro to je dok ne ojača imunitet. 
    Ja razmisljam o bebi kao iduće ljeto krenuti, ali evo ne pazimo se već neko vrijeme muž se zaleti haha al ništa se ne događa 😅 pa eto kad bude bude, nije da baš ono posebno pazimo... 
    Kod nas kiša ima 3 tjedna više dopizdila, nigdi ne izlazimo znači poludićemo 😆 advent krenuo, a mi još u grad nismo izašle no dobrooo.. idući tj imamo božično slikanje u jednom prostoru šta se kod nas svake g organizira, isto tako prija moja će nas slikati po gradu uz sve te ukrase da imamo uspomene 😄 
    Za Božić neznam šta bismo joj kupili, i Sv. Nikola je bio težak 😆 naći ćemo nešto ajdd... 
    Pusaaa 🎁❣️

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

Sanjarka88 🤎

Sta će bebaci dobiti pod 🎄? 🎁

Pa ja bas razmisljam sta joj uzeti,ima stvarno sve i previse toga pa mi je bas tesko odluciti sta🙄jedino evo nemamo fotelju pa joj mozda to uzmem

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207

Broj poruka: 595

Prijavi adminu

SweetDream15

Bookić cure ☺️
    Nasam se da ste dobrooo i da velikee bebice napreduju 🥳
    Moja Lana se lipo prilagodila u vrtiću, odlično spava tetama, sve manje plače, taman je evo konačno i krenula doručkovati i ručati (u početku nije htjela ) no i nju je taman ovaj tj zahvatio konjuktivitis,taman nakon sta ju je prošla prehlada sad to 🤷 no dobro to je dok ne ojača imunitet.
    Ja razmisljam o bebi kao iduće ljeto krenuti, ali evo ne pazimo se već neko vrijeme muž se zaleti haha al ništa se ne događa 😅 pa eto kad bude bude, nije da baš ono posebno pazimo…
    Kod nas kiša ima 3 tjedna više dopizdila, nigdi ne izlazimo znači poludićemo 😆 advent krenuo, a mi još u grad nismo izašle no dobrooo.. idući tj imamo božično slikanje u jednom prostoru šta se kod nas svake g organizira, isto tako prija moja će nas slikati po gradu uz sve te ukrase da imamo uspomene 😄
    Za Božić neznam šta bismo joj kupili, i Sv. Nikola je bio težak 😆 naći ćemo nešto ajdd…
    Pusaaa 🎁❣️

Bravo Lana🥳  ajme mi ne izdrzimo u kuci ni kada je kisa,cim malo stane izademo prosetati barem pola sata,jer ona uzme cipele i ode na vrata i lupa hoce van🤣

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Lollypop

Broj poruka: 220

Prijavi adminu

Ima li joa sisavaca? Kako prestati? 🙈😅

sanja0508

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

Hej curke malo da se javimo. Koristim zadnje dane godisnjeg uzela sam 2 mjeseca nakon zavrsetka porodiljnog pa se pocetkom godine vracam na posao. Makar sam blagdane lijepo kod kuce, a onda krece kaos. 
    L ne ide u vrtic, upisati cu na iducu godinu, ove godine ce imati tetu cuvalicu. Sve mi to stres, ali makar zenu koja ga cuva znam preko 20 godina pa mi to malo lakse. 
    Sta jos ima kod vas? Vidim svi polako hodaju, bravoo. Mi smo uranili sa hodanjem, ali zato mislim da sa pricanjem necemo. 😂 Mrmlja, mrlja, kao mali kinez, ali nista smisleno. 😂

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

sanja0508

Broj poruka: 643

Prijavi adminu

Vidim da pisete od novim tudnocama 😍
    Ja sam u pocetku bas bila za htjela sam odmah. Sada zadnjih 2 mjeseca ni sama nisam sigurna.
    Ali cim se ja vratim raditi poželiti cu ja brzo opet biti trudna 😂😂 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjarka88

Broj poruka: 15653

Prijavi adminu

Napišem post i sve mi se obrise 😭😭😭😭Spava mi se, ne mogu opet 🙈Pozdrav za sve ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• buhtlica34

Broj poruka: 727

Prijavi adminu

Heja haja cure!
    Počela sam raditi prije tjedan dana i nikako da se javim...
    Ja pojma nemam što bi Mili za božić, stvarno nema šta nema.. Bit će neka igračkica iz Lidla i trenirkica i super..
    Lollypop, mi još cicamo, nemam pojma kako da prestane jer jadna jedva dočeka cicu kad doma dodjem. Ali definitivno joj sad više služi za maženje, jer uopće ne pocica puno. A mene ne vidi cili dan, tek u 5 popodne, još spava kad odem tako da kužim zašto se mazi. Plus niču joj istodobno 3 četvorke i donje dvice, jedna dvica i četvorka su zapravo probile, pa je malo luda i od toga 😅
    Ja ću na drugo dite isključivo jer ne vidim nju po cili dan, baš mi je teško to i ne želim da mi ona tako odrasta. A onda molit boga da nađem drugi posao 15 min od kuće dok se s drugog porodiljnog budem vraćala 😂

Mateja32

Broj poruka: 489

Prijavi adminu

Večer,mene zanima dali ima neko bebaca da koristi više jednu određenu nogu prilikom ustajanja na noge? Teo kako je prebolio koronu,gledam ga i uvjek se na ljevu ustaje.Rjetko na desnu,a obje je koristio.Dali je normalno da se boji stojati bez pridrzavanja? Kad ga stavim da stoji ,stoji dok ne shvati da ga ne drzim i odmah se spusti ma koljenima, iskreno strah me sto još nije prohodao a dva mjeseca kako ustaje i hoda uz namještaj 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• buhtlica34

Broj poruka: 727

Prijavi adminu

Mateja32

Večer,mene zanima dali ima neko bebaca da koristi više jednu određenu nogu prilikom ustajanja na noge? Teo kako je prebolio koronu,gledam ga i uvjek se na ljevu ustaje.Rjetko na desnu,a obje je koristio.Dali je normalno da se boji stojati bez pridrzavanja? Kad ga stavim da stoji ,stoji dok ne shvati da ga ne drzim i odmah se spusti ma koljenima, iskreno strah me sto još nije prohodao a dva mjeseca kako ustaje i hoda uz namještaj

Hej Mateja, Mila je baš dugo dugo ustajala samo na jednu nogu. Ponekad bi na drugu ali baš rijetko. I onda je samo odjednom naučila ustajati s obe noge, iz čučnja. Tako da mislim da ti je to ok, ali ako te baš jako strah odi do fizijatra s njim da malo vidi kakav mu je tonus. 

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.