Evo i mi na moru, malac se voli brckat. Bolje i spava jer je cijeli dan neka akcija
4 zuba do sad.
Nego, ima netko nase dobi a da ima 3 spavanja? Stariji je u ovo doba vec naveliko bio na dva..
Budi se oko pol 7,7. Oko 9 je prvo spavanje od pola sata. Onda od pola 1 do 2. I zadnje od 5 do pola 6. U 21 ide na nocno.
Kakvi su vama rasporedi?
Mi smo do prije 2 dana imali 3 spavanja…vec danas drugi dan samo 2…. danas sam ga probala u 18h uspavati ali nije htio ii sada u 21i30 je zaspao…
Samo meni je problem sto moj bebac ustaje rano pola 6-6 🤦♀️ nikako ne znam kako da mu produzim to spavanje makar do pola 8 🤷♀️🤷♀️
Ali ostajem na 2 spavanja od sada,pa vidjet cemo kako i sta ce biti 🤣
Moj se isto najcesce oko 6, pola 7. Ne znam. Stariji mi se budio oko 7 do trece godine, tek evo sad s 4 moze potegnut.
Makar 7 bi mi bilo skroz ok, kad vidim 5.59 na satu, to me ubije
Hvala Daniela❤️ takoder nasoj Koronici i svima kojima smo propustili minice🥰
A kod nas svasta nesto,ne znam sta bi napisala.
Posjedanje takoder se nije posjela i ubi me to pitanje 🤦♀️ odize se na koljena,vojnicki puze ima dva mjeseca, par puta se sa koljena oslonila na nogice al posjedanje jos nista. Ne stavljam je da sjedi..
Sto se tice spavanja uglavno dva po danu,nekad tri
Budi se ujutro max do 6:45.
Za deset dana idemo kod mojih na more dva mj i jedva cekamoo😍
Pusa od nas
https://ibb.co/gZdS0ky
E kak ju stavis u fredov kolut? Ja sa. Jucer pokusa ali kao da mi je bio prenisko, nije tak lijepo rukice mogao ispruzit
Pozdrav ekipica
Mi nemamo sta pametno za prijaviti
Pa šutimo 😅
Nije se jos posjeo, nije jos propuzao četveronoške , nemam novih zubića, ne brblja jos baba i slično
Bas neki miran period 😂
No trenutno smo u skoku pa evo već drugi dan vidljiva nervoza i razdražljivost , nek samo sta prije prođe
Buhtlica23 ❤️
Drago mi je vidjeti tvoj potpis, čestitke od ❤️ I nek bude školska 🥰
Sanja kod tebe pravi aktivni dečko, neka 🥰
Mateja vidiš da Teo napreduje, i da je svladao rotaciju i dizanje na ruke. Super super 🥳
Presladak je 😍
Eva i Korina sretan minic sa zakašnjenjem , velikih 9 😍😍
Divne su cure ❤️❤️
SamoMalo moj je tek zadnjih misec dana došao na 3 spavanca , bio je na 4 po pola sata
Sad je na 3, 2 tako po pola sata i jedan duži
Obično je prvi oko 9, drugi oko podne, i treći oko 3
Mislim da je to tako individualno. I da nema pravila koliko puta bi trebali spavat u ovim mjesecima
Ujutro se diže oko 7
Plavanosanka oooo bas je velik. Pravi momak bome 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Heej ženee. Ne pamtim od kad vam nisam pisala, sve kao budem budem pa dođe nešto novo i nikako.
Sad vas kratko pročitala i vidim da ima još bebica koje se nisu same posjele, ja sam mislila da je moj Matias jedini. Doduše ja to pripisujem tome što je velika beba ima oko 11.5 kg i 74 cm 🙉 a već su mi pametovali da se premalo kreće🤣🤣
I ja sam smatrala da je do kilaze,ali mislim da ipak nije.Ima živahnih beba i onih malo ljenijih.Teo je ljen definitivno,dok se okreće s leđa na trbuh to radi polako i s pažnjom.Dali Matias puže? Teo nikako da shvati da moze i krene,jos uvjek na laktovima i oko svoje osi u krug
Ma samo se vrti po cijelom stanu svuda ga ima, otvara ladice, lovi stvari s regala, čupa cvijeće.
I on je još uvijek u fazi da se vrti na trbuhu oko svoje osi. Tu i tamo krene unatrag. Jedno vrijeme je na leđima se samo odgurivao. 🙉
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Hvala Daniela❤️takoder nasoj Koronici i svima kojima smo propustili minice🥰
A kod nas svasta nesto,ne znam sta bi napisala.
Posjedanje takoder se nije posjela i ubi me to pitanje🤦♀️odize se na koljena,vojnicki puze ima dva mjeseca, par puta se sa koljena oslonila na nogice al posjedanje jos nista. Ne stavljam je da sjedi..
Sto se tice spavanja uglavno dva po danu,nekad tri
Budi se ujutro max do 6:45.
Za deset dana idemo kod mojih na more dva mj i jedva cekamoo😍
Pusa od nas
https://ibb.co/gZdS0ky
Jooj kako uživa😍 Matias obožava vodu, skače u vodi i divlja prska sve okolo pa sam ga neki dan uspjela zagnjuriti a on nista samo ispljune vodu i nastavi dalje🤣🤣🙉
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Inače mi imamo 4 zubića, prvo nam izašli donja dva sa 6 mj, pa gornja dva sa 8 mj. Još uvijek pričamo na nekom bebećem jeziku, ne govori ni mama ni tata samo ga i am kad jede 🤣🤣 i glavno mu je rrr i grr kad je sretan.
Mama mu je sa 9 mj već uveliko brbljala 🙉
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Mateja31 sretan 9. Minic tvom slatkišu 🥳🥳🥳
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Plavabosanka pozz nismo te dugo culi,ali Matias fino raste,veliki decko bome🤗
Posjedanje-mojoj prijateljici je fizijatar rekao da je bitno da kada ih stavis u sjedeci polozaj da sjede da se ne ruse a da nema veze ako se ne sjednu same da hoce pomalo,ona je isla na vjezbe s malom jer je imala skoro godinu dana i nije sjedila ni kada bi je ona stavila,ali kroz par terapija je pocela sjediti.
Sunce joj kako ona lijepo pliva u Fredovom,Korina bude dobra 2 min i onda hoce da je uzmem,malo se boji a bez koluta bi samnom bila satima u vodi.
Mateja31 sretan 9.minić Teu🥳
Evo mi odmaramo,ovaj tjedan smo u Rijeci na nekom festivalu,prva noc je prosla super Korina je zaspala u kolicima oko 21:30 i do jutra spavala,sada se s prozora malo dere na ljude,otkrila je da ima glas i samo vristi kada je sretna🤭🤣 https://ibb.co/44K9sXG
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Jutro cure!
Plavabosanka, baš lijepo da si se malo javila, bebač je veeeeeliki, svaka čast 💕 nadam se da ga ne nosas puno hehehe
Kod nas je stanje takvo da niču 2 zuba, gornja lijeva jedinica i donja desna. S obzirom na to, Mila je još odlična. Nema puno plakanja, spava super od kad smo tu, nakon početkom stresa kad smo došli, sad mi djeluje kao drugo dijete!
Sortiraj odgovore
Najstariji