Mateja moj kad Spava samo u romperu
Užasno nam je vruće u stanu
A jadničak da su mu tako nasilno presvukli kožicu, stvarno nisu normalni 😔😔😔
Endzrue nadam se da odmaraš sad kad su baka i Dida tu ☺️
Daniela Korina je preslatkaaa i uvik tip top sređena 🥰🤩
Na mamu je sva ❤️
Sta se spavanja tiče vise manje da, ima jedan duži spavanac preko dana i 2 kraća
Al evo dogodi se kao npr danas 3 kratka imao 🥲
A za uzv vjerovatno budem Al evo nikako se narucit
SweetDream Lana je veseljak mali, super napreduje i visoka je 🤩 čestitke na puzanju prema naprijed 🥳
Lollypop čestitke i vama na puzanju 🤩
A drugo…. Tj četvero ne mislim imat 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Buhtlica34 nismo se cuvali od januara i nista evoo 🤷♀️ pa sam ipak odlucila kao i sve mameee ovdje sacekati maloo...vratit se na posao,da bebac malo naraste pa onda ( ako bude htjelo da se uhvati 🤷♀️)
Mi imamo 4 zubica 😊 puzemo uvelikooo,hodamoo uz stvarii,brbljamooo svastaa a najvisee mamaaa 😍😍❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Buhtlica34 nismo se cuvali od januara i nista evoo 🤷♀️ pa sam ipak odlucila kao i sve mameee ovdje sacekati maloo…vratit se na posao,da bebac malo naraste pa onda ( ako bude htjelo da se uhvati 🤷♀️)
Mi imamo 4 zubica 😊 puzemo uvelikooo,hodamoo uz stvarii,brbljamooo svastaa a najvisee mamaaa 😍😍❤❤
Bravo za tvog velikog dečka, super je 🤩
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Upadam sa druge teme samo da pozdravim Sanjarku ☺️ nadam se da si dobro☺️ pozdrav!
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Vecer,evo mi cijeli dan okolo s drustvom,rucak,more,evo jedna slikica s plivanja https://ibb.co/q5kg682. Nemamo nis posebno za prijaviti osim da je neki dan u ducanu dok smo po centru trazili kupaci skoro propricala s medvjedicem pa sam joj ga morala kupiti🤣😂🤣 evo vec 3 dana ga imamo i to je opce veselje kad ga vidi,prica snjim ,grli ga presmjesno,a imamo brdo igracaka,ovo je bila ljubav na prvi pogled🤣https://ibb.co/fFGgd7d
Sanjarka ma vec ce se posjesti on,neka puze,moja ce prohodati prije nego propuze kako treba,samo se dize uz stvari.
SweatDream15 bravo za Lanu,obavezno jedan bazencic i svaki dan neka se malo brcka u bazenu.Mi smo ujutro u bazenu na terasi,popodne kad dode tata na moru,bas voli vodu.
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
ej curke da se malo javimo. Uhvatila sam sekundu mira dok je maleni zaspao. Premorenaaa sam, puza, ustaje se uz namjestaj, otvara ladice, baca stvari, hvata psa, (pas bjezi) krade mu igracke, hvata obucu, hoce ih staviti u usta (sakrivam obucu)...daljinski, mobitel to kada vidi kao raketa ode po to...otimaj mu, place, dajem igracku, stane...nosaj, vozaj, pjevaj, skaci...ajmeeeeeee. Ukratko veselo je kod nas. hahahhaha fali mi sna i malo mira. Mislim da cu pobjeci s njim kod svojih na more par dana da se tamo izmori, a i da baka i dida uskoce 😂
Korina je predivna, kakav veseli pogled. 😍
Nadam se da ste i vi ostale sve dobro. Saljemo pusuu
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
ej curke da se malo javimo. Uhvatila sam sekundu mira dok je maleni zaspao. Premorenaaa sam, puza, ustaje se uz namjestaj, otvara ladice, baca stvari, hvata psa, (pas bjezi) krade mu igracke, hvata obucu, hoce ih staviti u usta (sakrivam obucu)…daljinski, mobitel to kada vidi kao raketa ode po to…otimaj mu, place, dajem igracku, stane…nosaj, vozaj, pjevaj, skaci…ajmeeeeeee. Ukratko veselo je kod nas. hahahhaha fali mi sna i malo mira. Mislim da cu pobjeci s njim kod svojih na more par dana da se tamo izmori, a i da baka i dida uskoce 😂
Korina je predivna, kakav veseli pogled. 😍
Nadam se da ste i vi ostale sve dobro. Saljemo pusuu
Hahaha jojj vama je bas veselo🤣🤣svakako pobjegni malo na more,i ti ces se odmoriti a i on i baba i dida ce biti sretni🤗
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Baš vam je veselo,Teo ke jedna ljena beba kad nesta želi dohvatit vristi ,ispruzi ruke i noge na trbuhu,i odustaje brzo.Još nije krenuo puzati, osim vojnički u krug,oko dvoje osi,i što se okreće s trbuha na leda i obratno,odizat se počeo na ruke a gizu u zrak.Nije se još pojeso ,kad ga stavim on sjedi ali još nestabilno
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Tipkovnica zeza sorry na pravopisu.
https://ibb.co/mHbTLcS
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Tipkovnica zeza sorry na pravopisu.
https://ibb.co/mHbTLcS
A pogle ga kak je sladak, baš mi, slici dosta na moju Milu 🙈🙈
Mi smo na moru konačno. U srijedu smo cmse cijepili i bili na sistematskom, Mila ima 9160 I 69 cm. Doktorica je zadovoljna sa svim, čak je rekla da je na gornjoj granici sa kilažom, ali eto posto je dojena na zahtjev to je kao ok. Mislim ne znam ni šta da radim, mala voli cicu i gotovo.
Inače, zadnja dva dana se ne da odvojiti od mene. Doslovno ako smo u istoj prostoriji moram ju držati. Ako nije u prostoriji di sam sam ja, moraju je donijeti k meni. Valjda raste još jedan zubić, došla je na novi nepoznati teren i taman prolazimo kroz, separaciju anksioznost.. Uglavnom nadam se da će to uskoro prestati jer ovak život ne mogu. Otišla sam kući sa svadbe svoje vjenčane kume i najbolje prijateljice u 22 sata jer je bila nemoguća..
Novina kod nas osim toga je i što u četveronožni položaju napravi jedan puz naprijed. Još uvijek sve proučava, ali ide to ok njoj.
Sortiraj odgovore
Najstariji