🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SamoMalo
    10. Lipanj 2022. 08:50

Mateja32

SamoMalo

Oli ima hipotonus trupa a hiper ekstremiteta, vjerujem da nije kao kod urednog razvoja. Zato sto rsdi krivo i ako usvoji krivi obrazac, pogorsava si samo stanje. Stsriji je sa 7mj stajao i sve je ok bilo, ali ovo je specificno bas za nas. Ako radi iz iskoraka i ne povlaci previse rukama, onda je ok

Sto je tocno to hipotonus trupa,tj kako je dobio tu dijagnozu , simptomi?

Ono sto sada kuzim da je hipo trupa je da se me odize na ispruzene ruke nego je jos na laktovima. To sad vjezbamo. I kad je na trbuhu su mu noge u zabicu, nisu ispruzene. I zna se ponekad posjest u w sjed jer mu je tako lakse

SamoMalo
    10. Lipanj 2022. 09:41

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

Htjela sam jos da napisem…
    Imam prijateljicu koja vaga kasice i bebiii od 10 mjeseci jos uvijek daje 120ml vode +mjerica…..vodi se s tim da joj je tamam 🤷‍♀️ kasicu daje 120gr ni gram vise 🤷‍♀️

Ja svom bebcu pravim flasicu 210ml vode + mjerica ( nekada popije sve nekada ne), kasicu niti vagam niti mu dajem na grame,dajem onoliko koliko hoce…
    Sad ne znam koja od nas radi pogresno 😅😅

Tu ne pazim, moji jedu ko termiti. I ak mi jedemo voce obavezno dobije. Imamo domace jagode, tresnje  visnje, obozava ih. Steta da ne jede dijete 

Mateja32
    10. Lipanj 2022. 11:31

SamoMalo

Mateja32

SamoMalo

Oli ima hipotonus trupa a hiper ekstremiteta, vjerujem da nije kao kod urednog razvoja. Zato sto rsdi krivo i ako usvoji krivi obrazac, pogorsava si samo stanje. Stsriji je sa 7mj stajao i sve je ok bilo, ali ovo je specificno bas za nas. Ako radi iz iskoraka i ne povlaci previse rukama, onda je ok

Sto je tocno to hipotonus trupa,tj kako je dobio tu dijagnozu , simptomi?

Ono sto sada kuzim da je hipo trupa je da se me odize na ispruzene ruke nego je jos na laktovima. To sad vjezbamo. I kad je na trbuhu su mu noge u zabicu, nisu ispruzene. I zna se ponekad posjest u w sjed jer mu je tako lakse

Hm..Teo se ne odize na ispruzene ruke,samo na laktovima.Ali noge ispruzi,nekad savije i lupa s njima

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

SamoMalo
    10. Lipanj 2022. 12:05

A stvarno ti ne znam, to je tak specificno od bebe do bebe. Ak i dalje sumnjas, odvedi ga kod fizijatra na pregled pa si mirna. Ali ako imas povjerenja u ped, i on kaze da je sve ok, ja se ne bi brinula 

Mateja32
    11. Lipanj 2022. 11:39

Jutro mame,mi smo danas bili na uzv bubrega,kontrola jer je u bolnici pokupio eserhiju coli,pa sad svaki mj smo nosili urin na uk, nalazi su bili jedan dobar drugi put pokaze prisutnost bakterije,pa su mu na kateter uzimali urin koji je ipak sterilan.Prilkom uzimanja urina doktorica sumja na pomaknuće usca ,da mu je rupica na glaviću pomaknuta vertikalno nije tocno na sredini( glanuralna hipospadija),moramo urologu,s tim da smo vec bili i nije htio nista dirati jer je bio 6mj.Prevukla mu kožicu skroz jadan je plakao,sad je to popucalo i nateklo,jos me nagrdila sto mu ja to nisam,a ja sam prevukla samo onoliko koliko ide kako nam je pedijatrica rekla.Dobio je rojazol kremu i bio gaya kapi,sad me zanima nigdje ne piše koliko dugo mu mogu davati bio gaya kapi?

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

daniella2207
    13. Lipanj 2022. 00:14

Mateja32

Jutro mame,mi smo danas bili na uzv bubrega,kontrola jer je u bolnici pokupio eserhiju coli,pa sad svaki mj smo nosili urin na uk, nalazi su bili jedan dobar drugi put pokaze prisutnost bakterije,pa su mu na kateter uzimali urin koji je ipak sterilan.Prilkom uzimanja urina doktorica sumja na pomaknuće usca ,da mu je rupica na glaviću pomaknuta vertikalno nije tocno na sredini( glanuralna hipospadija),moramo urologu,s tim da smo vec bili i nije htio nista dirati jer je bio 6mj.Prevukla mu kožicu skroz jadan je plakao,sad je to popucalo i nateklo,jos me nagrdila sto mu ja to nisam,a ja sam prevukla samo onoliko koliko ide kako nam je pedijatrica rekla.Dobio je rojazol kremu i bio gaya kapi,sad me zanima nigdje ne piše koliko dugo mu mogu davati bio gaya kapi?

Uh svasta nesto kod vas😕ma jadan,mogu misliti kako ga je bolilo to😔 htjela sam ti samo reci da mi biogaia kapi ako su to ove probiotik,neznam dali postoje jos koje, koristimo vec jedno 4 mjeseca. Meni je pedijatrica bila rekla da joj to mogu slobodno davati,bila nam ih preporucila kod sluzave stolice i rekla da joj to mogu i poslije nastaviti

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    13. Lipanj 2022. 00:17

Natalija i Ivkica sretni minići bebicama🥳
    Mi smo danas odradili prvo kupanje u moru i bas je uzivala😊
    Nemamo nis novo za prijaviti osim da puno skitamo🤣

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

SamoMalo
    13. Lipanj 2022. 11:27

Kakvo je more? Mi sutra idemo u  primosten 

• buhtlica34
    13. Lipanj 2022. 19:30

Mateja32

Ej, probiotike možeš uvik davati, to je dobro za bebače. 
    Nadam se da će sve biti ok 💞
    Mi se lagano spremamo za Dalmaciju pa nam je kaos, perem, peglam, čistim sve u 16. Aza vikend smo išli u Austriju, prvo inozemno putovanje 😎
    Bilaje dobra manje više... 

daniella2207
    13. Lipanj 2022. 22:23

SamoMalo

Kakvo je more? Mi sutra idemo u primosten

Dobro je,meni je ok,malo je svjeza na prvu ali kad udes je dobra.Nju nisam planirala jos ali se sva smocila jer je mahala i nogala i rukama i na kraju smo posudili kolut od frendice i pustili je u vodu,bas je sretna bila😊

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.