🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    13. Lipanj 2022. 22:26

buhtlica34

Mateja32

Jutro mame,mi smo danas bili na uzv bubrega,kontrola jer je u bolnici pokupio eserhiju coli,pa sad svaki mj smo nosili urin na uk, nalazi su bili jedan dobar drugi put pokaze prisutnost bakterije,pa su mu na kateter uzimali urin koji je ipak sterilan.Prilkom uzimanja urina doktorica sumja na pomaknuće usca ,da mu je rupica na glaviću pomaknuta vertikalno nije tocno na sredini( glanuralna hipospadija),moramo urologu,s tim da smo vec bili i nije htio nista dirati jer je bio 6mj.Prevukla mu kožicu skroz jadan je plakao,sad je to popucalo i nateklo,jos me nagrdila sto mu ja to nisam,a ja sam prevukla samo onoliko koliko ide kako nam je pedijatrica rekla.Dobio je rojazol kremu i bio gaya kapi,sad me zanima nigdje ne piše koliko dugo mu mogu davati bio gaya kapi?

Ej, probiotike možeš uvik davati, to je dobro za bebače.
    Nadam se da će sve biti ok 💞
    Mi se lagano spremamo za Dalmaciju pa nam je kaos, perem, peglam, čistim sve u 16. Aza vikend smo išli u Austriju, prvo inozemno putovanje 😎
    Bilaje dobra manje više…

Ma super,vi ste i do Austrije stigli,skitate i vi😉 jojjj mogu misliti,mi iduci tjedan idemo u Rijeku na 5 dana,sve me strah kako cu to sve spremiti i koliko toga uzeti sa sobom🤪

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    13. Lipanj 2022. 22:50

Drageeee mameeee da li je koja od vas davala bebii tresnje??i kakoo?

❤❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

SamoMalo
    13. Lipanj 2022. 23:07

Ja prstima isceprkam unutrasnjost tj maknem kozicu. Tak i visnje i tresnje. Ili miksam u griz (onda s kozicom)

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    14. Lipanj 2022. 07:33

Hvalaaa tiii na odgovoru...ja sam planirala sa bananom i beby keksom pa cu miksat,jer moj bebac ne zeli da zvace jos uvijek,iii povraca mu se kada osjeti komadic 😅
    Mislila sam da se i one kuhaju 🤷‍♀️

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• buhtlica34
    14. Lipanj 2022. 10:18

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

Hvalaaa tiii na odgovoru…ja sam planirala sa bananom i beby keksom pa cu miksat,jer moj bebac ne zeli da zvace jos uvijek,iii povraca mu se kada osjeti komadic 😅
    Mislila sam da se i one kuhaju 🤷‍♀️

Ja njoj podjelom  pola  stavim u onaj sisač. Ali ona meni jedino tako hoće voće. Tako sam joj davala I marelice i breskve.
    E, ti si ono rekla da bi išla na drugu bebicu, ima li lijepih novosti po tom pitanju 🥰💞? Nadam se da ti ne smeta pitanje, ne moraš odgovoriti naravno 🙈
    Ma baš me zanima da li je ijedna od jesenskih beba krenula na sljedeće, bilo nas je dosta u grupi, možda će opet uskoro biti neka bebica 🥰

daniella2207
    14. Lipanj 2022. 13:11

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

Drageeee mameeee da li je koja od vas davala bebii tresnje??i kakoo?

❤❤❤

Mi i tresnje i visnje jedemo,ako jede ovako komade onda ogulim kozicu i dam joj samo meso,to kada smo ispod stabla.Ujutro za dorucak samo izvadim kosticu i izmiksam s bananom ili grizom.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    14. Lipanj 2022. 13:13

Buhtlica34 🤣ja sigurno necu tako brzo ici na drugo🤣barem ne planirano,nekako bar da ona 2 napuni pa cemo poslije razmisljati🤭

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• buhtlica34
    14. Lipanj 2022. 14:38

daniella2207

Buhtlica34 🤣ja sigurno necu tako brzo ici na drugo🤣barem ne planirano,nekako bar da ona 2 napuni pa cemo poslije razmisljati🤭

😂🙈
    I ja tako namjeravam, kad napuni 2 odma drugo 🙈

SweetDream15
    14. Lipanj 2022. 20:17

Helouu curee,

Osim prebrzog rotiranjanu krug, bježanja s podloge i puzanja unatrag, danas smo propuzali unaprijeed 🥳🤣
    Lana je preokretna, preživahna, samo se vrti, čas je vamo čas je tamo. Pobjegne s podloge sad pa sad 🙈 kod nas nema još zubića al evo samo šta ne izbiju, sve joj je baš tvrdo unutra i kad grizne za prst boli bome.. Bilo nam je i mrvu nervoze prije koji dan al prošlo je. Mi još nismo išli na more al budemo ubrzoo sigurno. Ssd joj planiram kupit bazenčić da se malo brčka, čisto malo vode na dnu i ispod tog deka debela da nebi lupila 🥲 
    Mii smo razmišljali o drugoj bebi, ali tek kad ona bude imala 2 g zbog carskog i tog da se malo vratim na posao i da ona bude veća lakše će biti.

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Sanjarka88
    14. Lipanj 2022. 22:12

Večer cure

Nikako ja do foruma na miru 🥲
    Al pročitam svaki dan ❤️
    Nemamo doduše puno sta ni prijavit. 
    Ušli smo po App kao u skok Al ne primjećujem ništa za sada.
    I dalje pici vojnički okolo naokolo, Al ne pada mu napamet pravilno propuzat ili posjest se 😅
    Bas bas je živahan i nikad nema mira.
    Počeo je opet i “pričati” svašta nešto Al nema još onog školskog brbljanja i spajanja glasova 🥲
    Povezuje dosta već stvari, pa za gro stvari kad ga pogledam i pitam di je xy on pogleda u to ili tu osobu , voli se igre skrivača i Ugl se samo otkriva Al zna se ponekad i sam pokrivat preko glave pa bude presmijesan 😅
    Još uvik smo na 2 zubića

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.