Moj je propuzao jer je lovio robot usisav po kuci, pa probaj s tim
Pomicala sam sve stvari kaj ne smije, tak da nam je cijeli stan vise manje safe space pa se kod nas smije skoro sve. Ne smije se dirati psa dok je na svom mjestu (sto je rijetko). I to je zapravo to uticnice imaju zastitu, ostalo je skriveno. Sad se lagano poceo i ustajat na noge ali po preporuci fizijatra to sprjecavam.
Imam robot usisavač i kad ga vidi place, moram ga gasit 😅
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
A nista onda, nama su robot i pas najveci motivatori, nemam drugih ideja
Moj je propuzao jer je lovio robot usisav po kuci, pa probaj s tim
Pomicala sam sve stvari kaj ne smije, tak da nam je cijeli stan vise manje safe space pa se kod nas smije skoro sve. Ne smije se dirati psa dok je na svom mjestu (sto je rijetko). I to je zapravo touticnice imaju zastitu, ostalo je skriveno. Sad se lagano poceo i ustajat na noge ali po preporuci fizijatra to sprjecavam.
Zasto sprecavati dizanje na noge? Misli da je rano? Moj sa punih 8 mjeseci se poceo dizati na noge,ne mogu ga sprijeciti i da zelim 😅😅😅
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Oli ima hipotonus trupa a hiper ekstremiteta, vjerujem da nije kao kod urednog razvoja. Zato sto rsdi krivo i ako usvoji krivi obrazac, pogorsava si samo stanje. Stsriji je sa 7mj stajao i sve je ok bilo, ali ovo je specificno bas za nas. Ako radi iz iskoraka i ne povlaci previse rukama, onda je ok
Oli ima hipotonus trupa a hiper ekstremiteta, vjerujem da nije kao kod urednog razvoja. Zato sto rsdi krivo i ako usvoji krivi obrazac, pogorsava si samo stanje. Stsriji je sa 7mj stajao i sve je ok bilo, ali ovo je specificno bas za nas. Ako radi iz iskoraka i ne povlaci previse rukama, onda je ok
Sto je tocno to hipotonus trupa,tj kako je dobio tu dijagnozu , simptomi?
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
🤷♀️🤷♀️ ne razumim se previse u to..i ja sam na pocetku mislila da mi bebac ima hipertonus ii danas dan je jako ukocen u extremitetima ali nema dijagnoze...sa 3 mjeseca je dizao glavicu iz lezeceg polozajaa i na osnovu toga nema dijagnoze ( znam za mame koje su pisale da im bebe tako dizu glavicu i da su dobile neke dijagnoze 🤷♀️)...
Zao mi je ako ima neke dijagnoze,i ja vjerujem da postoji sve to…ali vise mislim da doktori preuvelicaju…svaka beba je individualna i ne razvija se isto…
Mi danasnje mlade mamee sve nesto pratimo:promijeni pelenu na svaka 2h,kupi pelene koje su NATUR ili koje nemaju stetne sastojke,kremu kupi ali pazi na sastav,pazi koliko jede mlijeka i kojju flasicu ili sisac koristi,kasice vagaj i bla blaaaa mnostvoo togaa 🤦♀️😅
Kakoo su mame prije hranile bebe...aaa danas nesto Boze sacuvaj...
Nemojte me pogresno shvatit,ali mislim da mi danasnje mame pretjerujemo u svemu,ja prva 🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Htjela sam jos da napisem...
Imam prijateljicu koja vaga kasice i bebiii od 10 mjeseci jos uvijek daje 120ml vode +mjerica.....vodi se s tim da joj je tamam 🤷♀️ kasicu daje 120gr ni gram vise 🤷♀️
Ja svom bebcu pravim flasicu 210ml vode + mjerica ( nekada popije sve nekada ne), kasicu niti vagam niti mu dajem na grame,dajem onoliko koliko hoce...
Sad ne znam koja od nas radi pogresno 😅😅
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Počeli smo puzat, u biti stalno sam mu govorila da ne moze sjedit u krilu i vuc se za nase ruke da stane dok ne pocne puzat, jucer je poceo kao vojnik 😅 ima 6 zubica ali jos mu ne dam plazmu ili nesto u ruke jer odgrize prevelik komad, zagrcne se i obavezno izbljuje sve sto je do tad pojeo, jede sve sto mu dam, nekad se malo strese ali ne pljune 🤷🏼♀️ kad se ljuti jako se uvrijedi i prvo nam valjda sve izbroji.. Sve u svemu svugdje je i sve hoce dotaknut, prozvakat.. Nije nam dosadno
🤷♀️🤷♀️ ne razumim se previse u to..i ja sam na pocetku mislila da mi bebac ima hipertonus ii danas dan je jako ukocen u extremitetima ali nema dijagnoze…sa 3 mjeseca je dizao glavicu iz lezeceg polozajaa i na osnovu toga nema dijagnoze ( znam za mame koje su pisale da im bebe tako dizu glavicu i da su dobile neke dijagnoze 🤷♀️)…
Zao mi je ako ima neke dijagnoze,i ja vjerujem da postoji sve to…ali vise mislim da doktori preuvelicaju…svaka beba je individualna i ne razvija se isto…
Mi danasnje mlade mamee sve nesto pratimo:promijeni pelenu na svaka 2h,kupi pelene koje su NATUR ili koje nemaju stetne sastojke,kremu kupi ali pazi na sastav,pazi koliko jede mlijeka i kojju flasicu ili sisac koristi,kasice vagaj i bla blaaaa mnostvoo togaa 🤦♀️😅
Kakoo su mame prije hranile bebe…aaa danas nesto Boze sacuvaj…
Nemojte me pogresno shvatit,ali mislim da mi danasnje mame pretjerujemo u svemu,ja prva 🤷♀️
Generalno se slazem da se pretjeruje ali moj mali je imao krvarenje na mozgu II. stupanj. Mislim stava sam da vjezbe ne mogu odmoc, a ak mu pomognu i 5% puno sam napravila. Jos se valjda ne bi ni okretao da nismo vjezbali. A mozak se najvise razvija u prvoj godini, treba to iskoristit :D
Sortiraj odgovore
Najstariji