🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivona1505
    02. Svibanj 2022. 11:37

https://ibb.co/bLyHj58

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Endzrue
    02. Svibanj 2022. 11:47

Ivona1505

I papamo 6 do 7 obroka na dan, noc prespava cijelu. 3 su mlijecna i 3 su ili kasice sva 3, ili bude i voca i povrca umjesto kasice.

Zašto već tako? Njima je primarna hrana do godine samo i isključivo mlijeko. Kašice su da se upoznaju okusi. Meni ke to osobno previše za njihova crijeva, čist da si barem na 2 damo kruta obroka a sve ostalo mlijeko?
    Zube sam prala malenoj čim su izašli samo četkicom i sa vodom. Tek sa godinu i pol sam počela elmex pastom za zube i to veličinu zrna riže na četkicu

Ivona1505
    02. Svibanj 2022. 12:54

Endzrue

Ivona1505

I papamo 6 do 7 obroka na dan, noc prespava cijelu. 3 su mlijecna i 3 su ili kasice sva 3, ili bude i voca i povrca umjesto kasice.

Zašto već tako? Njima je primarna hrana do godine samo i isključivo mlijeko. Kašice su da se upoznaju okusi. Meni ke to osobno previše za njihova crijeva, čist da si barem na 2 damo kruta obroka a sve ostalo mlijeko?
    Zube sam prala malenoj čim su izašli samo četkicom i sa vodom. Tek sa godinu i pol sam počela elmex pastom za zube i to veličinu zrna riže na četkicu

Ja sam i pedijatrici sad na kontroli rekla da ga tako hranim, ona je rekla da je to u redu. Normalno i kaki i piski, ne napinje se kad mora kakiti niti ima problema zbog prehrane pa cu ostaviti tako. A i kasice sto papa su vecinom mlijeko ovo AD i malo voca unutra ili one Lino kasice, ali cesce bude mlijekeca i voca. 
    E onda mu moramo kupiti cetkicu, nisam bila sigurna da pocnemo odmah ili kad bas izrastu, hvala. 😊

🙋🏻‍♀️1998. 🧔🏻1992.
    👩‍❤️‍💋‍👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
    25.02.➕🤰🏻
    👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
    Termin carskog 18.10.2021. 😊
    Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
    09.01. ➕
    Termin: 10.09.2024. 🤰🏻

Jana25
    03. Svibanj 2022. 08:24

Mateja32

Jana25

Mateja32

Jana25

Sanjarka, ne brini zbog toga jer je šutljiv. Ne mogu razvijati u isto vrijeme motoriku i vokabular. To sam služila tek sad. Došla sam kod svojih početkom travnja, mama mi govori jel sve ok, on nista ne brblja. I stvarno, skroz tih. Nit bi vrisnuo nit ta ta ta ta ko sto je prije bilo. Kad odjednom on se posjeo 😳 nakon 2 dana od kad se posjeo, nemos zaustavit brbljanje…zna sjest u kreveticu oko 4 ujutro i ne prestaje mljet 🙄🤣
    Sto se tice mlade kose, ajme meni…koju god friziru da napravim cupava sam 🤣 pogotovo to kod čela. Valjda ce izrast brzo. Meni je isto opadala toliko da sam uspjela wc začepit. Sad se smirila, nije tako jako, ali jos opada. Nisam koristia nista posebno, nego sam uzela od afrodite litru sampona od cesnjaka. Nis posebno al opadanje se smanjilo.
    Sunce7Karlo definitivno reagira na mlijeko. Sad kad sam bila kod mame bas je ona pazila da ne jedem nista mlijecno. Cak niti kockicu cokolade(ni kolace za Uskrs) nisam pojela vise od 2 tjedna, on ti vise nigdje nema dermatitis. Mazala malo bepanthen-om i hvala bogu, proslo. Kavu pijem sa zobenim mlijekom 😖

Moj Teo ima dermatitis najviše izrazen po licu,zar moguće da može smetati mu ono sto ja pojedem,jer sisa?

Moguce,ali i ne mora biti. Karlo ke imao po cijelom tijelu i tek nakon 3-4 tkedna se smirilo i povuklo. Mozes probat sistemom eliminacije. Ako si samo obrazi obrati pažnju jesu li mu mokri cesto ako gura rukice u usta, vjetar? Svasta moze biti. Kad se pojavilo? Uveli ste kasice?

Pojavilo se malo s 3 mj(zima) a u proljeće buknulo po licu, budu kao sitne točkice i onda s vremenom hrapavo..I prije kašica se pojavilo,ruke stalno trpa i brada mu uvijek mokra,zubići izbijaju gore i jedinice i dvojke u isto vrijeme.
    https://ibb.co/kyPSgVP

Da 🤔 onda stvarno ne znam sto bi moglo biti. Mozda jednostavno osjetljiva koza 🤷‍♀️

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

daniella2207
    03. Svibanj 2022. 08:29

Sunce7 nadam se da cete otkriti uzrok da se napokon rijesite tok dermatitisa.
    Jana25 ocito svi imamo te mlade kose puno,ja visoki rep nema sanse da napravim, muz mi kaze da sam ko einstein sva mlada kosa strsi na sve strane🤣🤣 ma super sad bar znas sta mu smeta a ti ces jos malo izdrzati dok dojis👍Sretan 8.minic Karlu🥳🥳🥳
    Buhtlica34 nisam mislila da moze smetati tako u kombinaciji,nadam se da je Mila i dalje super i da ste to brzo rijesili👍
    Endzrue puno zubica ima frajer,vec bi hodao veliki decko je to, drago mi je da ide na bolje i da ste to brzo rijesili uz antibiotik👍
    Ivona1505  pozdrav,pa Matej je bas vesela i zadovoljna beba,lijepo napreduje i voli papati,mi jos nemamo ni jedan zubic ali kada joj izadu cu joj s cetkicom i vodom malo prati,bez pasti za pocetak. Vi vec puno kasica,mi se drzimo skolski,jedna kasica 6 i 7 mjesec,kada napuni 8 cu drugi obrok uvesti mada pored ove moje vise nemozes nista jesti  jer hoce i ona i krene stiskati se sva pocrveni od nervoze kad nedobije🤭 jucer muz jede sladoled i ona ga gleda s jezikom vani da bi i ona,dao joj je liz i poslije gotovo drama ide prema njemu zove ga,morala sam izaci van snjom da ga ne gleda🤣

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    03. Svibanj 2022. 10:16

Ej znam da je netko htio  kupiti ikeinu hranilicu pa uvijek vidi kasno e-mail kao i ja 🤣 evo od danas je imaju na stanju😉

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

SweetDream15
    04. Svibanj 2022. 14:03

Book curee da se i mi javimo malo 😄 
    Čestitam na minićima koji su bili i ako ima koji danas 🥳
    Bebe su preslatke 😍 med medeni.
    Kod nas novo podizanje na rukice, dizanje guze gori doli za neko kao odgurivanje 🤣 naučila je ustima raditi ono kao prrrr (pljucka) pa joj to zanimljivo, kad krene spavati nemoze od toga zaspati jer se nemoze dogovorit dal da plače il da radi to 🤣 🙈
    Inače smo super, svaki dan izvodi nešto smiješno. Šetamo, uživamo. 🤭

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• sunce7
    04. Svibanj 2022. 16:17

Cure jesu se vase bebe pocele znojiti cim je doslo toplije vrijeme?
    Mojoj u jajetu bude mokra kosa, a bas ima kose.
    Jos nam kao jaje ima navlaku prilagodenu ljetnjim vrucinama🤦‍♀️ 
    Ima li pomoci? Pokusala sam i sa tetra pelenom.

daniella2207
    04. Svibanj 2022. 22:34

sunce7

Cure jesu se vase bebe pocele znojiti cim je doslo toplije vrijeme?
    Mojoj u jajetu bude mokra kosa, a bas ima kose.
    Jos nam kao jaje ima navlaku prilagodenu ljetnjim vrucinama🤦‍♀️
    Ima li pomoci? Pokusala sam i sa tetra pelenom.

Da i meni se u jaju oznoji,i ja sam pokusala staviti tetra pelenu i isto bi se oznojila,ali sam skuzila da mi je bila vise i obucena. sada je obucem bas lagano kada je vozim u jaju u autu samo bodi ima i ne oznoji se,jer u autu bude bas toplo. 

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• buhtlica34
    05. Svibanj 2022. 08:28

Jutro cure!
    Mila se još ne znoji, a ja joj i dalje oblačim kratki i dugi bodi. Doduše kod nas je tek jučer bilo 21 stupanj. Ali i puše dosta cilo vrime pa ja zbog toga još malo pazim.
    Koje kreme za sunce koristite za njih? Ja za sad nabijem šeširić na glavu, mislim naručiti onu alphanova +50 (sad je i na popustu u ljekarni salus da znate), ali evo još to kao nešto istraživam..
    A što se tiče ikea stolice, ja je opet nisam uhvatila. Čim sam dobila mail išla sam je naručiti, ali nisam mogla jer su količine bile male niti naručiti da mi dodje doma, niti da ja tamo pokupim. Nije mi jasno, šta oni naruče 10 tih stolica, pa ko uspije prvu kupit super.. Baš sam ljuta. Na kraju ću tu poslovnu kupiti, i tak me nije briga to mi je za kod mame kad odem, za doma sam joj uzela neki dan od maxi cosi mou. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.