Aha AD, ja mislim prec na 2 sada. Ako beba jede puno mlijeka, 2 je dobra opcija. Ako jedva da jede, bolje ostat na jedinici jer je dvojka i zasitnija
Aha AD, ja mislim prec na 2 sada. Ako beba jede puno mlijeka, 2 je dobra opcija. Ako jedva da jede, bolje ostat na jedinici jer je dvojka i zasitnija
Pa moj bebac jede kako kada...sada mu planiram uvesti drugi cvrsti obrok i kontam da li da predjem na br 2...jer kada mu uvedem 2 cvrsta obroka to je odma 2 flasice manje mlijeka...i nece mi moci popiti kolicinu koju treba da popije u 24h...pa razmisljam da uzmem br 2 jer je jaca formula i bogatija vitaminima i svime 🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
E curke, kolko vasi popiju boca iz cvrsti obrok? I kolko su velike boce ofc 🤭
Inace dns sam napipala nas prvi zubic 🥰
Cestitkee na 🦷🥳🥳
Moj bebac uz jedan cvrsti obrok popije 5 flasica od 170ml...
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Sanjalica5 to i ja cijelo vrijeme razmisljam dali ostati na 1 ili uzeti 2🤷♀️ ona meni pojede jedan cvrsti obrok i 4-5 bocica kako kada nekada 170 ml nekada 210 napravim,210 rijetko popije sve ali nekada i zna pogotovo ujutro jer spava cijelu noc pa ogladni. Bas nisam pametna sta kupiti sljedeci put🥴
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Cestitam na prvom zubicu🥳
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sanjalica5 to i ja cijelo vrijeme razmisljam dali ostati na 1 ili uzeti 2🤷♀️ ona meni pojede jedan cvrsti obrok i 4-5 bocica kako kada nekada 170 ml nekada 210 napravim,210 rijetko popije sve ali nekada i zna pogotovo ujutro jer spava cijelu noc pa ogladni. Bas nisam pametna sta kupiti sljedeci put🥴
Daaaaa ni ja ne znam 🤷♀️ moja babica kaze mozes preci na 2 ali i ne moras...mada ja mislim da je 2 za vece bebe i jaca formula i sa vise vitamina 🤷♀️ ali de ga znaj sada 🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Ok, onda smo ok, mi smo na 4 boce + kruti militraza ko i vecina tu. Ja cu preci na 2, vec kupil. Realno obzirom da nije na mm onda idem onak kak preporucuju, ak je bogatije vitaminima zakaj ne.
Pozdrav, cure 😊
Pročitam vas, ali ne pišem puno.
-
Jana25 - nisam se javljala za kavu. Mi se vratili tek u subotu. U nedjelju sam bila na misi u 11. Čula sam Karlovo ime 😊 bila sam na dnu crkve, pa nisam ništa vidjela. Baš je bila gužva.
Sretno i blagoslovljeno krštenje! ❤ nadam se da se vidimo sljedeći put kad dođete 😊
-
I mi smo kupili AS ko i Buhtlica34. Danas stigla, mintirali smo.je. išli na probnu vožnju. Sviđa mu se, vidi kroz prozor pa mu zanimljivo 😊 Prerastao je jaje, baš mu je usko i vožnje nisu nimalo ugodne, plače, znoji se jako. U ramenima mu baš fali mjesta. Probali smo nekoliko sjedalica. Pošto je i visok i krupan, ova nam je super sjela.
Ima rotaciju, super lako za smjestit ga. Baš olakšanje u odnosu na jaje 😊
-
Kupili i hranilicu - Kinderkraft Fini. Nije se posjeo i nema dobru kontrolu trupa, tako da će sačekati još.
-
Bili smo mjesec dana kod mojih u Hercegovini. Stalno smo imali goste, ljudi se izmijenjivali. Ispočetka se plašio i zaplakao bi. Kasnije se navikao na nova lica, pa je bilo dobro.-
Bila sam se malo odvikla od kuhanja, jer je dolje mama većinom sve radila oko ručka. Ali brzo smo se vratili u našu rutinu 😄
-
Ostalo sve klasika. Zubi još nema na vidiku. Rotira se, al samo na lijevo. Morat ćemo malo poticati i na desno.
Nema namjeru još se posjest.
Kašice jedemo nekih mjesec dana. Uvodim po 2 ili 3 dana. Bit ću opreznija sa alergenima i uvodit više dana.
Super jede. Količina mlijeka nam je i dalje ista. Ne smanjuje baš.
I dalje smo na Novalacu 1. Naručila sam sad par kutija.
Nismo još išli na kontrolu i cijepljenje sa 6mj. Kad odemo ću se konzultirati sa pedijatricom oko eventualnog prelaska, iako nisam planirala.
-
Eto, ne pišem često. Onda pretjeram 😅😅
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Pozdrav, cure 😊
Pročitam vas, ali ne pišem puno.
-
Jana25 - nisam se javljala za kavu. Mi se vratili tek u subotu. U nedjelju sam bila na misi u 11. Čula sam Karlovo ime 😊 bila sam na dnu crkve, pa nisam ništa vidjela. Baš je bila gužva.
Sretno i blagoslovljeno krštenje! ❤ nadam se da se vidimo sljedeći put kad dođete 😊
-
I mi smo kupili AS ko i Buhtlica34. Danas stigla, mintirali smo.je. išli na probnu vožnju. Sviđa mu se, vidi kroz prozor pa mu zanimljivo 😊 Prerastao je jaje, baš mu je usko i vožnje nisu nimalo ugodne, plače, znoji se jako. U ramenima mu baš fali mjesta. Probali smo nekoliko sjedalica. Pošto je i visok i krupan, ova nam je super sjela.
Ima rotaciju, super lako za smjestit ga. Baš olakšanje u odnosu na jaje 😊
-
Kupili i hranilicu - Kinderkraft Fini. Nije se posjeo i nema dobru kontrolu trupa, tako da će sačekati još.
-
Bili smo mjesec dana kod mojih u Hercegovini. Stalno smo imali goste, ljudi se izmijenjivali. Ispočetka se plašio i zaplakao bi. Kasnije se navikao na nova lica, pa je bilo dobro.-
Bila sam se malo odvikla od kuhanja, jer je dolje mama većinom sve radila oko ručka. Ali brzo smo se vratili u našu rutinu 😄
-
Ostalo sve klasika. Zubi još nema na vidiku. Rotira se, al samo na lijevo. Morat ćemo malo poticati i na desno.
Nema namjeru još se posjest.
Kašice jedemo nekih mjesec dana. Uvodim po 2 ili 3 dana. Bit ću opreznija sa alergenima i uvodit više dana.
Super jede. Količina mlijeka nam je i dalje ista. Ne smanjuje baš.
I dalje smo na Novalacu 1. Naručila sam sad par kutija.
Nismo još išli na kontrolu i cijepljenje sa 6mj. Kad odemo ću se konzultirati sa pedijatricom oko eventualnog prelaska, iako nisam planirala.
-
Eto, ne pišem često. Onda pretjeram 😅😅
Ah🥺 bila si na Karlovom krstenju ❤ nadam se da se vidimo drugi put 🤞
Evo da nam vidite manekena malo 📸😁
https://ibb.co/4fcbGd0
https://ibb.co/nfrZpvv
https://ibb.co/tcwqdyF
https://ibb.co/YPwFgWH
https://ibb.co/cwqDFRp
https://ibb.co/ydL2kbT
Ako hoce netko Bebimil 2 vicite. Jos je u roku. Uatvorena kutija. 🎁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji