🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    28. Travanj 2022. 23:32

Jackie27 ma samo ti pisi kako stignes,vi ste se dobro opremili moram i ja tu hranilicu uzeti
    Jana25 Karlo je prekrasan,kao i vi,jedna divna obitelj a fotke su mrak😍
    AD-  sada kada citam vas mislim da cu i ja kada potrosim zalihu 1 poceti postepeno uvoditi 2.
    Mi imamo prijaviti da je pocela evo rotirati se i s trbuha na leđa,sada je gotovo samo se okrece s jedne strane podloge na drugu ,vrti se u krug🤣 

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• ponosna.mama
    29. Travanj 2022. 06:30

Jutro cure 😊
    Sretni minici svim bebicama 🥰
    Jana25 sretno kršenje 🙏
     Prelipi ste mi, bas skladna obitelj, a Karlo je prekrasan 😍
    Lara spava malo bolje, najcesce imamo 3 buđenja. Dnevna dojenja su se isto produzila, napokon smo dosli na 3h razmaka. Uvodim joj hranu vec dva tjedna totalno bezuspjesno, apsolutno nista joj se ne sviđa 😏
    Okrece se leđa-trbuh na obe strane, a s trbuha na leđa kako kad. Stoji vec poprilicno dugo na trbuhu na skroz ispruzenim rukama (na dlanovima) i okrece se u krug dok hvata igracke, al jos nista od pokusaja puzanja. Pocela je stavljat nogice u usta 😍
    Zubice jos nemamo iako ih ja umisljam da stizu vec dva miseca 🙈
    Eto, raspisala sam se, a jos je rana ura 😆

daniella2207
    29. Travanj 2022. 07:38

Angelly sretan 6.minic🥳🥳🥳
    Nosiljka- do sada sam imala jednu do 9kg buduci da smo blizu ta nam je postala bas uska nekako.
    Sada gledam kupiti jednu jer ce mi trebati, dali ima tko Discover - Tula Half Buckle Baby Carrier,to je ona koja donji dio ima na kopcanje i dvije trake popreko koje se vezu kao marama?

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjarka88
    30. Travanj 2022. 06:55

Jutro ekipica , bas mi je drago da se forum malo aktivirao 🙂

Mi smo dobro, trenutno zdravi al tko zna do kada jer nam se opet Korona približila 🙄 vidit ćemo.
    L, je ok. I dalje je tiši nego inače, bas je prestao s brbljanjem 
    A svašta je blebetao. Nadam se da je to samo takva faza 
    Intezivno se pokušava odgurivati na trbuhu prema naprijed, zadnja 2 dana se i uspije i pomaknuti i dođe do igračke na bližim udaljenostima, i dalje se rotira samo leđa-trbuh. Desi se i obrnuto al nije to to. 
    Noga je isto pronašla put do usta, no namrštio se i vise nije pokušao 😂
    Danas smo na jednoj krizmi, dani su predivni vani bas bas je ugrijalo. 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    30. Travanj 2022. 07:09

Daniella kako uživate vas dvi 🥰 i bravo za rotiranje 👏🏻👏🏻👏🏻
    Ad2 nisam razmišljala za sada neću , pa ćemo vidit. Moj ima dosta boca i dalje jer pije manje a češće no ukupno popije oko 900ml uz jedan kruti obrok.
    Buhtlica nek vam skok prođe čim prije i bezbolnije 💪🏻
    Mateja uf napali vas zubići …. Bravo za rotiranje 👏🏻👏🏻
    SamoMalo joj nemoj mi o sređenosti kuće, znaci užas. Doslovno mi se place na dane koliko malo i slabo stignem. 
    O pa vi svašta papate 🥰 i mi ćemo uskoro meso, ribu i žumanjak, 🙂
    Angelly čestitke na prvom zubicu 🥳 i sretnih velikih 6️⃣🥳🥰
    Jackie 😘
    Jana čestitke na krštenju! 😇 Karlo je predivan bio! Pravi mali gospodin 😊 
    Vidim i ti si puna mlade kose 😅 jel ti prestala opadat? Meni još dosta al se konačno smanjuje, zadnja 2mj nije bilo humano to je u pramenovima padalo 😱
    Ponosnamama kako je nama nevista to lipo sve svladala za čas 😎😊💪🏻👏🏻👏🏻

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    30. Travanj 2022. 08:12

Jutroo curkeee...sretnii miniciii ako danas imamoo koji 😊
    Mi imaamo za prijaviti da je bebac prosjedio...jos je nestabilan ali sjedi 😊 sve ostalo po starom 😊 
    Pozdrav veliki 😊❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Sanjarka88
    30. Travanj 2022. 08:52

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙

Jutroo curkeee…sretnii miniciii ako danas imamoo koji 😊
    Mi imaamo za prijaviti da je bebac prosjedio…jos je nestabilan ali sjedi 😊 sve ostalo po starom 😊
    Pozdrav veliki 😊❤

Ma bravo dečko 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

• sunce7
    30. Travanj 2022. 10:01

Heej cure
    Jana sretno krstenje divni ste svi😍
    Sanjarka koji komad,koja torta😍😍 velikih sest😍 nek ide korona sto dalje🙄
    Danilella koja ljepota😍
    Sanjalica posjeoo se? Bravo 😍Na koji nacin? S boka ili s leda?
    Kod nas jos toga nema na vidiku😂
    Trenutno pljeskanje na sve pjesmice,rotacije,balansiranje, nema gdje je nema😂
    Inace borba sa alergijama,cini mi se i da je alergicna na pelud jer cim se vratimo iz vanka svrbez ociju,crvene oci,zacepljen nosic
    Atopijski isto 
    Non stop novi ekcem
    Jana kako vi sa stopijskim? Biovitalis nam je pogorsala stanje🤦‍♀️ Mislim da joj avokado ne odg, evo sad koristimo Bepanthen sensiderm. 
    Imam osjecaj i da joj sva hrana smeta
    I tako u krug😂
    Cekamo pregled kod dermatologa.
    Nadam se da cemo otkrit uzrok.
    Hrana,jede kako sta,malo vise slatke kasice,al nije to nista znacajno😂

Jana25
    30. Travanj 2022. 12:52

Sanjarka, ne brini zbog toga jer je šutljiv. Ne mogu razvijati u isto vrijeme motoriku i vokabular. To sam služila tek sad. Došla sam kod svojih početkom travnja, mama mi govori jel sve ok, on nista ne brblja. I stvarno, skroz tih. Nit bi vrisnuo nit ta ta ta ta ko sto je prije bilo. Kad odjednom on se posjeo 😳 nakon 2 dana od kad se posjeo, nemos zaustavit brbljanje...zna sjest u kreveticu oko 4 ujutro i ne prestaje mljet 🙄🤣
    Sto se tice mlade kose, ajme meni...koju god friziru da napravim cupava sam 🤣 pogotovo to kod čela. Valjda ce izrast brzo. Meni je isto opadala toliko da sam uspjela wc začepit. Sad se smirila, nije tako jako, ali jos opada. Nisam koristia nista posebno, nego sam uzela od afrodite litru sampona od cesnjaka. Nis posebno al opadanje se smanjilo.
    Sunce7 Karlo definitivno reagira na mlijeko. Sad kad sam bila kod mame bas je ona pazila da ne jedem nista mlijecno. Cak niti kockicu cokolade(ni kolace za Uskrs) nisam pojela vise od 2 tjedna, on ti vise nigdje nema dermatitis. Mazala malo bepanthen-om i hvala bogu, proslo. Kavu pijem sa zobenim mlijekom 😖

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    30. Travanj 2022. 17:16

sunce7

Heej cure
    Jana sretno krstenje divni ste svi😍
    Sanjarkakoji komad,koja torta😍😍velikih sest😍nek ide korona sto dalje🙄
    Danilella koja ljepota😍
    Sanjalica posjeoo se? Bravo😍Na koji nacin? S boka ili s leda?
    Kod nas jos toga nema na vidiku😂
    Trenutno pljeskanje na sve pjesmice,rotacije,balansiranje, nema gdje je nema😂
    Inace borba sa alergijama,cini mi se i da je alergicna na pelud jer cim se vratimo iz vanka svrbez ociju,crvene oci,zacepljen nosic
    Atopijski isto
    Non stop novi ekcem
    Janakako vi sa stopijskim? Biovitalis nam je pogorsala stanje🤦‍♀️ Mislim da joj avokado ne odg, evo sad koristimo Bepanthen sensiderm.
    Imam osjecaj i da joj sva hrana smeta
    I tako u krug😂
    Cekamo pregled kod dermatologa.
    Nadam se da cemo otkrit uzrok.
    Hrana,jede kako sta,malo vise slatke kasice,al nije to nista znacajno😂

Pokusavai se dici s ledja da sjedne ali mu nije uspjelo..pokusavao iz polozaja za puzanje,i savije nogicu ali ne zna da sjedne...i ja ga posjela i on sjedi 🤷‍♀️😊 sada cekam kada ce sam naci nacin da sjedne...uglavnom prosjedio je heheh

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.