Sanjarka, ne brini zbog toga jer je šutljiv. Ne mogu razvijati u isto vrijeme motoriku i vokabular. To sam služila tek sad. Došla sam kod svojih početkom travnja, mama mi govori jel sve ok, on nista ne brblja. I stvarno, skroz tih. Nit bi vrisnuo nit ta ta ta ta ko sto je prije bilo. Kad odjednom on se posjeo 😳 nakon 2 dana od kad se posjeo, nemos zaustavit brbljanje…zna sjest u kreveticu oko 4 ujutro i ne prestaje mljet 🙄🤣
Sto se tice mlade kose, ajme meni…koju god friziru da napravim cupava sam 🤣 pogotovo to kod čela. Valjda ce izrast brzo. Meni je isto opadala toliko da sam uspjela wc začepit. Sad se smirila, nije tako jako, ali jos opada. Nisam koristia nista posebno, nego sam uzela od afrodite litru sampona od cesnjaka. Nis posebno al opadanje se smanjilo.
Sunce7Karlo definitivno reagira na mlijeko. Sad kad sam bila kod mame bas je ona pazila da ne jedem nista mlijecno. Cak niti kockicu cokolade(ni kolace za Uskrs) nisam pojela vise od 2 tjedna, on ti vise nigdje nema dermatitis. Mazala malo bepanthen-om i hvala bogu, proslo. Kavu pijem sa zobenim mlijekom 😖
Moj Teo ima dermatitis najviše izrazen po licu,zar moguće da može smetati mu ono sto ja pojedem,jer sisa?
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Jutrooo cureeee...
Mi imamoo za prijaviti da smo uveli i drugi kruti obrok 💪 papamooo supeer hehe...
Sreta 6. Minic nasem LEONU (Sanja0508) i sviim bebaaamaa koje slave danaas 🥳🥳🥳
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sanjarka, ne brini zbog toga jer je šutljiv. Ne mogu razvijati u isto vrijeme motoriku i vokabular. To sam služila tek sad. Došla sam kod svojih početkom travnja, mama mi govori jel sve ok, on nista ne brblja. I stvarno, skroz tih. Nit bi vrisnuo nit ta ta ta ta ko sto je prije bilo. Kad odjednom on se posjeo 😳 nakon 2 dana od kad se posjeo, nemos zaustavit brbljanje…zna sjest u kreveticu oko 4 ujutro i ne prestaje mljet 🙄🤣
Sto se tice mlade kose, ajme meni…koju god friziru da napravim cupava sam 🤣 pogotovo to kod čela. Valjda ce izrast brzo. Meni je isto opadala toliko da sam uspjela wc začepit. Sad se smirila, nije tako jako, ali jos opada. Nisam koristia nista posebno, nego sam uzela od afrodite litru sampona od cesnjaka. Nis posebno al opadanje se smanjilo.
Sunce7Karlo definitivno reagira na mlijeko. Sad kad sam bila kod mame bas je ona pazila da ne jedem nista mlijecno. Cak niti kockicu cokolade(ni kolace za Uskrs) nisam pojela vise od 2 tjedna, on ti vise nigdje nema dermatitis. Mazala malo bepanthen-om i hvala bogu, proslo. Kavu pijem sa zobenim mlijekom 😖
Moj Teo ima dermatitis najviše izrazen po licu,zar moguće da može smetati mu ono sto ja pojedem,jer sisa?
Moguce,ali i ne mora biti. Karlo ke imao po cijelom tijelu i tek nakon 3-4 tkedna se smirilo i povuklo. Mozes probat sistemom eliminacije. Ako si samo obrazi obrati pažnju jesu li mu mokri cesto ako gura rukice u usta, vjetar? Svasta moze biti. Kad se pojavilo? Uveli ste kasice?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Pozdrav cure.
Jana, čestitke na krštenju prekrasni ste.
Čestitam vam na zubićima kojima su izbili 🥳🥳
I svi rastu ajme za čas će doći godina dana.
Curke čije bebe imaju zubić koliko je trebalo da izbiju gornje jedinice? Moj je jedan dan bio baš nervozan lagana temperatura i idući dan proljev baš ko i kod prvog zubića a sad nikako jedinice gornje da izbiju
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Hello curke!
Sretni minići, zubići I krštenja svim bebicama 🥰💞🥰💞
Mi smo preksinoć završili na hitnoj jer je Mila povratila 6 puta u sat vremena i izbio joj je osip. Izgleda da je to bila reakcija na kombinaciju špinat banana (odvojeno ih je već bila jela), jer sad više ni ne povraća niti ima proljev ili povišenu temp. Zadnja dva dana joj po preporuci liječnika jmne dajem dohranu, nego je samo na mom mlijeku dok osip skroz ne prođe. Bilo me strah da je pokupila neki virus, jadna je baš izmučena od tog povraćanja bila.
Ali evo vratila se na staro zadnja dva dana.
Nadam se da se lijepo zabavljate na ovaj praznik rada 🎉🎊
Jutrooo cureeee…
Mi imamoo za prijaviti da smo uveli i drugi kruti obrok 💪 papamooo supeer hehe…
Sreta 6. Minic nasem LEONU (Sanja0508) i sviim bebaaamaa koje slave danaas 🥳🥳🥳
Leon šalje puse svom prijatelju za njegov 7 minic 😍❤
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
https://ibb.co/xgzdZ66
https://ibb.co/hML73V5
Evo da se javimo. Imali smo virozu, išli na hitnu jer je bio petak. Uz silne pretrage ispalo je malo crveno uho i dobili smo antibiotik. 2 dana prije je gornja desna jedinica izašla. Kroz ovih 10 dana je izbila lijeva dvojka pa desna dvojka tako da imamo 5 zubi trenutno. Čekamo i jedinicu. Nije ni čudo što ga je sve sastavilo. Danas je zadnji dan antibiotika. Napokon su noći malo bolje. Ima 2 buđenja. Valjda su nevolje iza nas.
Postao je jako aktivan i glasan. Ustaje se na noge al ga vraćamo na pod jer nije još to pravilno.
Počeo je jest. Uvodimo i drugi obrok i tako
Moguce,ali i ne mora biti. Karlo ke imao po cijelom tijelu i tek nakon 3-4 tkedna se smirilo i povuklo. Mozes probat sistemom eliminacije. Ako si samo obrazi obrati pažnju jesu li mu mokri cesto ako gura rukice u usta, vjetar? Svasta moze biti. Kad se pojavilo? Uveli ste kasice?
Pojavilo se malo s 3 mj(zima) a u proljeće buknulo po licu, budu kao sitne točkice i onda s vremenom hrapavo..I prije kašica se pojavilo,ruke stalno trpa i brada mu uvijek mokra,zubići izbijaju gore i jedinice i dvojke u isto vrijeme.
https://ibb.co/kyPSgVP
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Curke evo i mene nakon sto godina. Mi smo odlicno, krenili nam zubici prosli tjedan, slikala bi vam, ali ne da bas Matej. 😁😂
Sad za 6.mj kad je imao kontrolu je 7440 i 68 cm, pravi mali gospodin vec. Samo se smije i trkelja i belji se strasno puno. Svakome se smije, uopce se ne boji ni ljudi ni zivotinja hahah.
A sto nam se zubica tice njemu su donje jedinice i dvojke krenile, sva 4 odjednom, nije puno ni nervozan, imao je temperaturu zasad samo 2 noci zaredom i to 2 tjedna prije nego sto su izbili, iako se vec duze vremena vidjelo da ce van. 😁 A mene zanima nesto, kad mi bebicama pocinjemo zubice prati? Paste znam da ima posebne i cetkice, to stoji, ali kada ste vi mame pocinjale sa pranjem?
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
I papamo 6 do 7 obroka na dan, noc prespava cijelu. 3 su mlijecna i 3 su ili kasice sva 3, ili bude i voca i povrca umjesto kasice.
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji