🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SweetDream15
    27. Travanj 2022. 22:24

Sretni minićii bebama lješnjak, lorre i sanjarki 🥳
    Sanjarka torta izgleda odlično 😍 i slasno 🤤
    Kod nas ništa nešto novo, i dalje svaki dan super rsspoloženi Bogu fala 🙏  nervoza samo nekad pred san. Danas iskoristili jutro šetnjom, popodne igra i onda od 17-19 h zaspale obadvi. Bila budna do prije par min i evo san je opet prevladao. 😎 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

daniella2207
    27. Travanj 2022. 23:15

Sanjarka predobra je torta svaka cast,a ovaj natpis je zakon nisam ni znala da ima za kupiti,bas ste lijepo proslavili ovaj 6.minic🤗
    Neznam kako vi cure ali mi smo danas bas uzivale u ovom lijepom danu a i Korina je bila sretna,cijeli dan smo skitale okolo😁evo da vidite kako nam je bilo fino😊
    https://ibb.co/PZfpN9N
    https://ibb.co/2dbWKvQ
    Zelim svima mirnu i prospavanu noc😘

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    28. Travanj 2022. 02:49

Sanjarka svaka cast na idejii😍 nikada mi tonne bi palo na pamet 🤣 cuj pola torte 😍😍 predobroo
    Adaptirano mlijeko broj 2 trebali preci na br 2?? Zasto DA? zasto NE? 🤷‍♀️🙄🤔
    bebac je nervozan na najjace,kakii vise nego uobicajno...ni kao maloj bebiii mu nije propustala pelena kada se ukakii aa evo zadnja 4 dana non stop🤷‍♀️ da li poslije toga slijedi 🦷? Ilii smo u skoku 🤷‍♀️🙄 pojma nemam sta je,sta god da jee,za ne izdrzat je😭🙄
    Svim bebama koje danas slave minice neka je sretnooo 🥳🥳❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• buhtlica34
    28. Travanj 2022. 08:19

Jutro cure!
    Prvo sretni minići svim malim slavljenicima 🎉
    🎊
    Baš brzo vrijeme leti, neki dan sam dobila rješenje za rodiljni, pa piše da je povratak napisao 3.11!!! Uh, ne. Ogu zamisliti da, se moram vratiti, za čas će to proletit🥴🥴
    Mila maaaaaaaalo bolje spava, ja sam dobila prvu mengu nakon poroda, eto nakon skoro 6 mjeseci, iako dojim još na veliko. A mogla je bar pričekati do iza ljeta hehehe
    Posto je moja beba velika, išli smo neki dan kupiti novu AS, uzeli smo Britax Romer Dualfix M i-size, i usput sam joj uzela hranilicu Maxi Cosi Moa. Danas treba doći, a prekjučer sam naručila 😎🎉
    Mi smo u nemilom skoku, ako joj nisam u vidokrugu samo 3 sekunde to je plač i jecanje na najjače. Tako da je stalno negdje oko mene. Gmiže na veliko, o slanja se na dlanove. I dalje se samo slučajno prebaci sa trbuha na leđa. Forsiram okret sa leđa na trbuh preko desne strane. Radi i to, ali ipak joj je lijeva milija.
    Daniella baš vam je lijepo, vidi se da uživate 🥰🥰
    Sanjalica5, ja nažalost ne mogu pomoći. Kao kaže da bebe mogu cijelo vrijeme biti na jedinici jer je ono najsličnije majčinom mlijeku. Ali. Ja osobno nisam sigurna u to. Bebama nakon 6 mjeseci značajno opada željezo u krvi, i iako tad jedu i hranu, mislim da je ovo adaptiran br 2 isto bogatije od jedinice što se tiče vitamina i minerala koji su potrebni nakon 6.mjeseci. Kažem ja ne koristim ad pa ne znam, nadam se da će ti se javiti neka cura koja koristi sa boljim savjetom 😊🙈
    A što se tiče stolice, možda je i do kašica, možda si mu davala nešto novo ili neko povrce/voće kojeima takav učinak na stolicu? 

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    28. Travanj 2022. 09:30

buhtlica34

Jutro cure!
    Prvo sretni minići svim malim slavljenicima 🎉
    🎊
    Baš brzo vrijeme leti, neki dan sam dobila rješenje za rodiljni, pa piše da je povratak napisao 3.11!!! Uh, ne. Ogu zamisliti da, se moram vratiti, za čas će to proletit🥴🥴
    Mila maaaaaaaalo bolje spava, ja sam dobila prvu mengu nakon poroda, eto nakon skoro 6 mjeseci, iako dojim još na veliko. A mogla je bar pričekati do iza ljeta hehehe
    Posto je moja beba velika, išli smo neki dan kupiti novu AS, uzeli smo Britax Romer Dualfix M i-size, i usput sam joj uzela hranilicu Maxi Cosi Moa. Danas treba doći, a prekjučer sam naručila 😎🎉
    Mi smo u nemilom skoku, ako joj nisam u vidokrugu samo 3 sekunde to je plač i jecanje na najjače. Tako da je stalno negdje oko mene. Gmiže na veliko, o slanja se na dlanove. I dalje se samo slučajno prebaci sa trbuha na leđa. Forsiram okret sa leđa na trbuh preko desne strane. Radi i to, ali ipak joj je lijeva milija.
    Daniella baš vam je lijepo, vidi se da uživate 🥰🥰
    Sanjalica5, ja nažalost ne mogu pomoći. Kao kaže da bebe mogu cijelo vrijeme biti na jedinici jer je ono najsličnije majčinom mlijeku. Ali. Ja osobno nisam sigurna u to. Bebama nakon 6 mjeseci značajno opada željezo u krvi, i iako tad jedu i hranu, mislim da je ovo adaptiran br 2 isto bogatije od jedinice što se tiče vitamina i minerala koji su potrebni nakon 6.mjeseci. Kažem ja ne koristim ad pa ne znam, nadam se da će ti se javiti neka cura koja koristi sa boljim savjetom 😊🙈
    A što se tiče stolice, možda je i do kašica, možda si mu davala nešto novo ili neko povrce/voće kojeima takav učinak na stolicu?

Znam da je broj 1 najslicniji majcinom...ali majcino mlijeko je majcino mlijeko,a formula je formula...broj 2 je za bebe od 6mj i ima vise i vitamina i sve sto je potrebno starijim bebama...tako da ni sama ne znam 🤷‍♀️

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

Mateja32
    28. Travanj 2022. 09:39

Jutro,sretni minici bebama... Nama Evo izbijaju i gornje dvojke uz jedinice, nervozan i place,samo bi u ruke.. prevrce se na trbuh sve više.

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

SamoMalo
    28. Travanj 2022. 10:02

Evo da se i mi malo javimo :)

Dohrana nam ide super, jede vec sve, i ribu i meso, zitarice, povrce. Sa vocem smo malo slabi jer nije sezona nicega valjda ali doci ce uskoro.

Spavanje je kaos (opet) imam osjecaj da se u krug vrtimo. Malo dobro pa malo uzasno.

Separacijska anksioznost ga udara na najjace, nedajboze da vidi kak izlazim iz prostorije, krokodilske suze 

Sanjarka, divim ti se kak uz troje djece imas vremena i za tortu a i uvijek sve izgleda cisto i uredno kod tebe 

SamoMalo
    28. Travanj 2022. 10:03

Aha AD, ja mislim prec na 2 sada. Ako beba jede puno mlijeka, 2 je dobra opcija. Ako jedva da jede, bolje ostat na jedinici jer je dvojka i zasitnija

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    28. Travanj 2022. 12:13

SamoMalo

Aha AD, ja mislim prec na 2 sada. Ako beba jede puno mlijeka, 2 je dobra opcija. Ako jedva da jede, bolje ostat na jedinici jer je dvojka i zasitnija

Pa moj bebac jede kako kada...sada mu planiram uvesti drugi cvrsti obrok i kontam da li da predjem na br 2...jer kada mu uvedem 2 cvrsta obroka to je odma 2 flasice manje mlijeka...i nece mi moci popiti kolicinu koju treba da popije u 24h...pa razmisljam da uzmem br 2 jer je jaca formula i bogatija vitaminima i svime 🤷‍♀️

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.

Angelly
    28. Travanj 2022. 14:58

E curke, kolko vasi popiju boca iz cvrsti obrok? I kolko su velike boce ofc 🤭
    Inace dns sam napipala nas prvi zubic 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.