🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    daniella2207
    17. Travanj 2022. 22:58

Sanjarka88 🤍

Evo malo uskršnjih fotki

https://ibb.co/yV6W649

Užasno je nervozan cili dan i jedva sam i ovo slikala

Frajer u kosulji😀🥰

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

sanja0508
    18. Travanj 2022. 10:57

Ej cure da vam se malo javimo da ne mislite da smo vas zaboravile. Prvo zelim svima sretan Uskrs koje ga slavite. Mi smo evo za blagadane pobjegli kod mojih mame i tate na more, pa se ovih dana šetamo po Rijeci i Crkvenici. Baka i dida su ga toliko razmazili da ima da jedno 3 dana kukam kada dodemo kuci 😂 
    Vecinu vremena frajer je na podlozi, igra se, vrti se u krug ko mala kornjaca, ali puzanje ne. 
    Ivkica da te utjesim malo i moj je sletio sa kutne, vise sam ja plakala nego on 🤦
    Kasice trudimo se, ali pljuje dosta. Batat za sada obozava, tikvicu nikako, otkrivamo okuse dalje, ali boca i dalje broj 1. 😂
    Spavanje nam je za sada super, ili cijelu noc ili jedno budenje, s tim da mislim da sreca nece dugo potrajati mislim da zubi krecu. Slini, nervozan je svaki dan gledam jel ima koji, ali nista jos.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

daniella2207
    19. Travanj 2022. 04:51

Sunce7 nasoj curi Evi sretan 7.minic🥳🥳🥳
    Mi smo se probudili papati😁

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• sunce7
    19. Travanj 2022. 12:43

Sanjarka med!😍
    Svim curama koje su slavile nek je sretan Uskrs🥰
    Danilella hvalaa i nasoj Korini velikih 7😍
    Mi smo dobili prvi zubic prije 7dana, cak i nije bila toliko nervozna.🥰

• buhtlica34
    19. Travanj 2022. 14:40

Pozdrav društvo!
    Nisam se javljala neko vrijeme, mi smo bili u Dalmaciji kod mojih pa nisam stigla. Baš smo uživali, u lipom vremenu (iako je dosta puhalo), u hrani i druženju sa obitelji. Mila je bila izvrsna, dolje je spavala po cijelu noć, uz jedno dva kratka ili čak i nijedno buđenje. Ali zato je doma sve nadoknadila, noćas je užasno spavala i opet bila budna od 2 do 4. Tako da je mama danas strgana.
    Ona se okreće leđa trbuh ima sigurno misec dana ali samo preko lijeve strane, u krug se isto tako okreće uma misec dana, a jučer je pokušala puzati. Šteka joj okretanje preko desne, iako i to zadnjih par dana pokušava.
    Ma sve je to dobro ja kontam ako je uspila na jednu stranu i na drugu će 😂

daniella2207
    19. Travanj 2022. 21:04

Sunce7 cestitam na zubicu,super da je proslo tako nadam se da ce i nama izaci bez puno nervoze,kod nas jos nista na vidiku..posalji nam slikicu📸
    Buhtlica34 pozz,neka ste uzivali malo, nadam se da cete veceras bolje spavati a sto se tice okretanja nauciti ce ona sigurno,moja niti ne pokusava kad joj dosadi biti na trbuhu digne ruke i noge u zrak i pocne tuliti🤣
    Evo par slikica od danas:😀
    https://ibb.co/4S5TX3P
    https://ibb.co/yPS25sm
    https://ibb.co/wS9NjCq
    Sanjarka kako ste vi,ste ozdravili?

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Endzrue
    19. Travanj 2022. 23:31

I mi se javljamo. Gospodin je počeo sve jest. Izbila nam je gornja jedinica tako da sad ima 3 zuba. Prvi je bio s 5mjeseci. Ima ga svuda po stanu. Trudi se pravilno propuzati ali za sada je na sve 4 pa se rukama pogura naprijed pa na prsa pa opet sve 4 pa na prsa, pa malo vojnički. Dobar je, ima volje. Ustaje se na koljena pa na stopala al ja prakticiram šta nam je fizijatar s prvom malenom savjetovao a to je vratite ga nazad na puzanje, što više i duže puzaju tim bolje za buduće. Em za kralježnicu em za hod. Moja malena nikad nije razbila nos, jako rijetko iti koljena, zahvaljujući upravo puzanju i samostalnom ustajanju i hodanju. Ak će nekom pomoć eto.. Pravilno ustajanje je samo uz iskorak i dizanje bez da se vuku rukama, sve ostalo ne valja i treba vraćat nazad na pod.
    https://ibb.co/0CnzSX8

Sanjarka88
    20. Travanj 2022. 15:28

Korina i Eva nek vam je sretan veliki 7. Minic ❤️❤️
    Korina je preslatka, frizura top 🥰
    Lollypop i tvom Velikom dečku  nek je sretan polurođo 🥳
    Endzrue kako je on lip 🥰😍🥰

Sanja nek si se javila malo 🙂 bravo za velikog dečka koji odlično spava i sretno sa zubićima 

Mi nemamo ništa pametno za prijavit. Drugi zub samo sta nije , vrhunac skoka smo i kao šlag na kraju pokupio je od brata laringitis . Ukratko, veselo nam je 😅
    I da ne voli žitarice, palenta nula bodova, proso nula bodova hahha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

daniella2207
    20. Travanj 2022. 16:20

Endzrue

I mi se javljamo. Gospodin je počeo sve jest. Izbila nam je gornja jedinica tako da sad ima 3 zuba. Prvi je bio s 5mjeseci. Ima ga svuda po stanu. Trudi se pravilno propuzati ali za sada je na sve 4 pa se rukama pogura naprijed pa na prsa pa opet sve 4 pa na prsa, pa malo vojnički. Dobar je, ima volje. Ustaje se na koljena pa na stopala al ja prakticiram šta nam je fizijatar s prvom malenom savjetovao a to je vratite ga nazad na puzanje, što više i duže puzaju tim bolje za buduće. Em za kralježnicu em za hod. Moja malena nikad nije razbila nos, jako rijetko iti koljena, zahvaljujući upravo puzanju i samostalnom ustajanju i hodanju. Ak će nekom pomoć eto.. Pravilno ustajanje je samo uz iskorak i dizanje bez da se vuku rukama, sve ostalo ne valja i treba vraćat nazad na pod.
    https://ibb.co/0CnzSX8

Presladak, koje okice😍

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    20. Travanj 2022. 16:25

Sanjarka88 🤍

Korina i Eva nek vam je sretan veliki 7. Minic ❤️❤️
    Korina je preslatka, frizura top 🥰
    Lollypop i tvom Velikom dečku nek je sretan polurođo 🥳
    Endzrue kako je on lip 🥰😍🥰

Sanjanek si se javila malo 🙂 bravo za velikog dečka koji odlično spava i sretno sa zubićima

Mi nemamo ništa pametno za prijavit. Drugi zub samo sta nije , vrhunac skoka smo i kao šlag na kraju pokupio je od brata laringitis . Ukratko, veselo nam je 😅
    I da ne voli žitarice, palenta nula bodova, proso nula bodova hahha

A bas vam je veselo,kad ce vise to ljeto nekako uvijek ima manje tih bolestina ljeti😒 ja jos nisam probala proso, palentu i amarant voli. Ali mi smo danas probale sparoge😁 negdje sam citala od 6 mj da se moze negdje pise od 8 uglavnom danas ih je jela s batatom i tikvom i super joj je bilo,reakcije nema za sada osim smrdljive pisaline🤣

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani