Sanjarka med!😍
Svim curama koje su slavile nek je sretan Uskrs🥰
Danilella hvalaa i nasoj Korini velikih 7😍
Mi smo dobili prvi zubic prije 7dana, cak i nije bila toliko nervozna.🥰
Pozdrav društvo!
Nisam se javljala neko vrijeme, mi smo bili u Dalmaciji kod mojih pa nisam stigla. Baš smo uživali, u lipom vremenu (iako je dosta puhalo), u hrani i druženju sa obitelji. Mila je bila izvrsna, dolje je spavala po cijelu noć, uz jedno dva kratka ili čak i nijedno buđenje. Ali zato je doma sve nadoknadila, noćas je užasno spavala i opet bila budna od 2 do 4. Tako da je mama danas strgana.
Ona se okreće leđa trbuh ima sigurno misec dana ali samo preko lijeve strane, u krug se isto tako okreće uma misec dana, a jučer je pokušala puzati. Šteka joj okretanje preko desne, iako i to zadnjih par dana pokušava.
Ma sve je to dobro ja kontam ako je uspila na jednu stranu i na drugu će 😂
Sunce7 cestitam na zubicu,super da je proslo tako nadam se da ce i nama izaci bez puno nervoze,kod nas jos nista na vidiku..posalji nam slikicu📸
Buhtlica34 pozz,neka ste uzivali malo, nadam se da cete veceras bolje spavati a sto se tice okretanja nauciti ce ona sigurno,moja niti ne pokusava kad joj dosadi biti na trbuhu digne ruke i noge u zrak i pocne tuliti🤣
Evo par slikica od danas:😀
https://ibb.co/4S5TX3P
https://ibb.co/yPS25sm
https://ibb.co/wS9NjCq
Sanjarka kako ste vi,ste ozdravili?
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
I mi se javljamo. Gospodin je počeo sve jest. Izbila nam je gornja jedinica tako da sad ima 3 zuba. Prvi je bio s 5mjeseci. Ima ga svuda po stanu. Trudi se pravilno propuzati ali za sada je na sve 4 pa se rukama pogura naprijed pa na prsa pa opet sve 4 pa na prsa, pa malo vojnički. Dobar je, ima volje. Ustaje se na koljena pa na stopala al ja prakticiram šta nam je fizijatar s prvom malenom savjetovao a to je vratite ga nazad na puzanje, što više i duže puzaju tim bolje za buduće. Em za kralježnicu em za hod. Moja malena nikad nije razbila nos, jako rijetko iti koljena, zahvaljujući upravo puzanju i samostalnom ustajanju i hodanju. Ak će nekom pomoć eto.. Pravilno ustajanje je samo uz iskorak i dizanje bez da se vuku rukama, sve ostalo ne valja i treba vraćat nazad na pod.
https://ibb.co/0CnzSX8
Korina i Eva nek vam je sretan veliki 7. Minic ❤️❤️
Korina je preslatka, frizura top 🥰
Lollypop i tvom Velikom dečku nek je sretan polurođo 🥳
Endzrue kako je on lip 🥰😍🥰
Sanja nek si se javila malo 🙂 bravo za velikog dečka koji odlično spava i sretno sa zubićima
Mi nemamo ništa pametno za prijavit. Drugi zub samo sta nije , vrhunac skoka smo i kao šlag na kraju pokupio je od brata laringitis . Ukratko, veselo nam je 😅
I da ne voli žitarice, palenta nula bodova, proso nula bodova hahha
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
I mi se javljamo. Gospodin je počeo sve jest. Izbila nam je gornja jedinica tako da sad ima 3 zuba. Prvi je bio s 5mjeseci. Ima ga svuda po stanu. Trudi se pravilno propuzati ali za sada je na sve 4 pa se rukama pogura naprijed pa na prsa pa opet sve 4 pa na prsa, pa malo vojnički. Dobar je, ima volje. Ustaje se na koljena pa na stopala al ja prakticiram šta nam je fizijatar s prvom malenom savjetovao a to je vratite ga nazad na puzanje, što više i duže puzaju tim bolje za buduće. Em za kralježnicu em za hod. Moja malena nikad nije razbila nos, jako rijetko iti koljena, zahvaljujući upravo puzanju i samostalnom ustajanju i hodanju. Ak će nekom pomoć eto.. Pravilno ustajanje je samo uz iskorak i dizanje bez da se vuku rukama, sve ostalo ne valja i treba vraćat nazad na pod.
https://ibb.co/0CnzSX8
Presladak, koje okice😍
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Korina i Eva nek vam je sretan veliki 7. Minic ❤️❤️
Korina je preslatka, frizura top 🥰
Lollypop i tvom Velikom dečku nek je sretan polurođo 🥳
Endzrue kako je on lip 🥰😍🥰
Sanjanek si se javila malo 🙂 bravo za velikog dečka koji odlično spava i sretno sa zubićima
Mi nemamo ništa pametno za prijavit. Drugi zub samo sta nije , vrhunac skoka smo i kao šlag na kraju pokupio je od brata laringitis . Ukratko, veselo nam je 😅
I da ne voli žitarice, palenta nula bodova, proso nula bodova hahha
A bas vam je veselo,kad ce vise to ljeto nekako uvijek ima manje tih bolestina ljeti😒 ja jos nisam probala proso, palentu i amarant voli. Ali mi smo danas probale sparoge😁 negdje sam citala od 6 mj da se moze negdje pise od 8 uglavnom danas ih je jela s batatom i tikvom i super joj je bilo,reakcije nema za sada osim smrdljive pisaline🤣
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Danielle, baš ti je preslatka Korina 🥰 sretan vam minić sa malim zakašnjenjem 🙈
Nakon koliko ste uveli uopće žitarice? Ja se za dohranu nisam uopće pripremala 😂 onako stihijski sam krenula, do sad smo jeli tikvicu, tikvu, batat, blitvu, bananu I suhu šljivu. Njoj se sve sviđa, i želi sama jesti. Ako joj ja dajem prosvjeduje, ali ako joj dam žlicicu u ruke, ili još bolje da sama uzme iz zdjelice, njupa ko velika. Ne moram vam reći na šta to liči, hrane ima posvuda, obe se moramo tuširati nakon jela, ali ajde, ovo je i tako neki početak pa ne forsiram ništa. Još moram i hranilicu kupiti, jedva čekam kad će moći u njoj biti.. Koje hranilice vi imate? Ja ću njoj najvjerojatnije uzeti kinderkraft fini, a za kod bake pokušavam već mjesecima onu ikei u antilopa kupiti, ali to nikako ne dolazi na stanje, a kad dodje dok ja vidim na mailu da mi je došla obavijest ona se već proda 🙄
I ako netko zna koja je (osim cijene) razlika izmedju kinderkraft fini i finix?? Ja pokušavam skontati ali nisam vidjela ništa bitno, a fini je jeftinija.
Još mi u obzir dolazi i njihova enock. Ajme kako sam neodlučna. Mala će već za stolom sjedit dok ja kupim hranilicu..
I tako ja krenula pohvaliti Endzrue tvog bebača, napisala pismo a njega zaboravila 🤦♀️
Baš je predivan, jadne cure s njim jednog dana, limit će srca na veliko 🙈
Danielle, baš ti je preslatka Korina 🥰 sretan vam minić sa malim zakašnjenjem 🙈
Nakon koliko ste uveli uopće žitarice? Ja se za dohranu nisam uopće pripremala 😂 onako stihijski sam krenula, do sad smo jeli tikvicu, tikvu, batat, blitvu, bananu I suhu šljivu. Njoj se sve sviđa, i želi sama jesti. Ako joj ja dajem prosvjeduje, ali ako joj dam žlicicu u ruke, ili još bolje da sama uzme iz zdjelice, njupa ko velika. Ne moram vam reći na šta to liči, hrane ima posvuda, obe se moramo tuširati nakon jela, ali ajde, ovo je i tako neki početak pa ne forsiram ništa. Još moram i hranilicu kupiti, jedva čekam kad će moći u njoj biti.. Koje hranilice vi imate? Ja ću njoj najvjerojatnije uzeti kinderkraft fini, a za kod bake pokušavam već mjesecima onu ikei u antilopa kupiti, ali to nikako ne dolazi na stanje, a kad dodje dok ja vidim na mailu da mi je došla obavijest ona se već proda 🙄
I ako netko zna koja je (osim cijene) razlika izmedju kinderkraft fini i finix?? Ja pokušavam skontati ali nisam vidjela ništa bitno, a fini je jeftinija.
Još mi u obzir dolazi i njihova enock. Ajme kako sam neodlučna. Mala će već za stolom sjedit dok ja kupim hranilicu..
Hvala😘
Pa ja sam amarant vec 6 dan cca,zobeni griz i palentu nakon 15 dana,a sutra cemo probati proso,to je to od zitarica sto smo do sada.Niti ja se nisam pripremala sve ima vremena🤣 tako da nemam ni ja jos hranilicu,za sada je hranim u lezaljci/njihalci koja ima i sjedeci polozaj i polusjedeci,jedino je dosta nisko.I ja sam gledala koja je razlika i ne kuzim ,planiram uzeti i ja tu a za kod svekrve ikeinu i naravno i ja vidim mail sljedeci dan pa je vec rasprodana🤭 prijateljica mi ima samo ikeinu i hvali je i govori mi da ne kupujem bezveze da je ta ikeina super pa sada sam neodlucna sta napraviti😒
Samo neka ona papa, dobro da sve voli ali vjerujem da hrane bude posvuda🤣😅👍nama su i sparuge evo prosle bez ikakve reakcije🤗
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Sortiraj odgovore
Najstariji