🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SamoMalo
    12. Travanj 2022. 22:03

Ne mjerim gramazu, nisam ni s prvim. Ne znam zasto je to bitno zapravo, jede kolko hoce 
    Jel se neka beba posjela? To mi je prekretnica, nemrem docekat. Moj se okrece leda trbuh, obratno ne ide ali fizijatrica kaze da bi mogao, samo ocito ne voli biti na ledima 

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    13. Travanj 2022. 07:32

Vaganje kasice ja imam jednu malu teglicu od 125gr,i kada mu napravim napunim tu jednu malu teglicu iii znam da ne pojeo 125gr (kazu da im je to dovoljno,za pocetak)...medjutim mom bude malo pa ja dam jos par kasikica....nekada povrati a nekada ne...ja vagam tj. Mjerim jer da znam da mi je pojeo jedan lijep obrok, jer ipak je zamjena za jednu flasicu 🤷‍♀️
    Posjedanje zeliii da sjedne ali jos ne zna...ja ga posjednem i drzim ga za prstice i sav je veseo i smije se...a kada ga pustim on ide punoo prema nogicama i onda ga vracam hehe...u hranilici vec je u sjedecem polozaju jer u polusjedeci ne zeli,dize glavuu i napinje stomacic kada je u polusjedecem 🤦‍♀️🤷‍♀️

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

daniella2207
    13. Travanj 2022. 08:52

sunce7

Daniella sretno na cijepljenju. 🥰
    Daj mi reci kad joj ti ubacis dorucak s obzirom da Korina voli duze biti u krevetu.🥰 imam osjecaj da uvijek trcim da sve stignem a budi se do 7🤣 poigra se, popije bocu i onda malo opet spavanac.

Cijepljenje proslo super,ovaj put u jednu nogicu samo, tako da nije ni zaplakala, nije ni temperaturu dobila. Imamo 66 cm i 8kg,sve ok sada do godinu dana smo mirni.
    Pa ona ti se meni ide leci oko 20:30-21:00 i onda se pocne vrtiti oko 4 -5 ujutro i ja joj odmah dam cicu pa malo pojede i nastavi spavati  do 9,onda opet jede i nastavi spavati do 11 uvijek....nekada se probudi i tek oko 7:30 ,kako kada.
    Pa ja ne trcim🤣 ,ona bude mirna i kada se probudi i strpljivo ceka da se pripremi boca, jedino bas sam razmisljala kada joj budem bas uvela dorucak ce biti teze spremati to,ovako bocu lako spremim🤣😅

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    13. Travanj 2022. 08:56

SweetDream15

Daniela je i mi smo se našetale i uskoro idemo opet, danas do slapa sa kumom krštenom dan je još lipši tako da 😊
    Jutros do 9 spavale, danas joj došla podloga za pod pa je ona po podu dok sam ja rješila po kući i pojela. Onda smo sjele vani pustila pse da se igraju i pila kavu ☕ milina. 👌
    Sad je pojela malo kašice pa mlijeka i spavanac, sad ja odmaram 🤣

Ma super samo uzivajte,ja sam jucer toliko setala da me sve bolilo navecer zaspala sam skupa s njom u 9 navecer🤣 zdjelica me bolila od hodanja ko u trudnoci,krenula sam svaki dan hodati 15km cca pa je to sok za tijelo🤣😅🤣

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

daniella2207
    13. Travanj 2022. 09:05

Sunce ma ja nis ne vazem napravim ovako otprilike ,uvijek previse naravno i pustim da pojedem koliko hoce.
    Samomalo moja se nije posjela,dize se ali nikako ona bi se posjela s leda pa je okrecem na bok ali nis jos od toga,isto tako s leda na trbuh da obrnuto ne,pitala sam pedijatricu ona kaze do 8.mjeseca da bi trebali.
    Sanjalica da to je ok tako s tom teglicom,ja niti ne vazem jer ona pojede sigurno tu teglicu od 125g nekad se samo bojim da joj nije previse jer ona bas jede🤣
    Jucer smo uveli i korabu,vise neznam sta bi kombinirala🤪
    Natalija sretan 7.minic velikoj curi🥳

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Endzrue
    13. Travanj 2022. 23:38

SamoMalo

Ne mjerim gramazu, nisam ni s prvim. Ne znam zasto je to bitno zapravo, jede kolko hoce
    Jel se neka beba posjela? To mi je prekretnica, nemrem docekat. Moj se okrece leda trbuh, obratno ne ide ali fizijatrica kaze da bi mogao, samo ocito ne voli biti na ledima

Moj još nije. Sestra mu je sa 6.5 propuzala a sa 8 sjela

Endzrue
    13. Travanj 2022. 23:41

Nisam vagala nikad. Prva je jela koliko može a malac je na 5-10 žlica po obroku plus komadi koliko si sam pojede(2-3 prutića) 

Natalija91
    14. Travanj 2022. 05:11

Hvala daniella2207.♥️
    Fotku nemamo, obavit cemo za Uskrs.
    Livia je jucer imala pregled i cijepljenje, dobro je proslo kako je znalo biti.😅
    Duga je 69,5 cm i teska 8800. Polako klopamo, jede sve, ali mi se cini kako vise voli voce od povrca. 😄
    Posjela se nije, dosta mi je tu jos onak…
    A sve rotacije ima i pivotira. Nista ne forsiramo, tako da ne ide u hranilicu dok se samostalno ne posjedne.

daniella2207
    14. Travanj 2022. 07:55

Natalija91

Hvala daniella2207.♥️
    Fotku nemamo, obavit cemo za Uskrs.
    Livia je jucer imala pregled i cijepljenje, dobro je proslo kako je znalo biti.😅
    Duga je 69,5 cm i teska 8800. Polako klopamo, jede sve, ali mi se cini kako vise voli voce od povrca. 😄
    Posjela se nije, dosta mi je tu jos onak…
    A sve rotacije ima i pivotira. Nista ne forsiramo, tako da ne ide u hranilicu dok se samostalno ne posjedne.

Ma super bas lijepo napreduje, a naravno voce je svima bolje tako i Korini, ali jucer smo probali spinat i to je tako pojela brzo bas joj se svidio😂 pa imaju vremena za posjest se niti ja ne forsiram hranim je u onoj ljuljacki samo je podignem malo.

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Lollypop
    14. Travanj 2022. 10:21

Mi imamo i drugi zubić, grize ko pas mali, kasice papa, vofa mu je super. Ma sav je super 🤭😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.