🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mia38
    17. Travanj 2022. 10:15

Sretan Uskrs svima 🐣🐰
    Mi vas pratimo, al ne stigneml pisat..
    Daniela preslatko!

Sanjarka88
    17. Travanj 2022. 11:48

Sretan i blagoslovljen Uskrs drage moje ženice 🐰 provedite ga sa svojim najmilijima ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    17. Travanj 2022. 11:55

Missy a bas je frajerica 🥰😎
    Daniella joj ma kakvo vježbanje tko bi i to još stigao , Luki mi je dovoljan imam manje kg nego prije trudnoće, a to sta sam mlitava tko me pita 😂. Slike predivne kao i oblekica 🥰🥰🥰
    Ivkica imenjak nam bude prvi prohodao u grupi 😎

Sanjarka88
    17. Travanj 2022. 11:56

Mia38

Sretan Uskrs svima 🐣🐰
    Daniela preslatko!

Kad idete u neuropedijatra? 

• Mia38
    17. Travanj 2022. 19:27

Sanjarka88 🤍

Mia38

Sretan Uskrs svima 🐣🐰
    Daniela preslatko!

Trebali smo vec ici al sam razgovarala s nasom pedicom. Ona kaze da je sve ok da je to normalno pa sam otkazala termin međutim muci me to ipak pa mislim da cu ipak otici da budem mirna.
    Nego, kako se vase bebe glasaju? Sanjarka vi ste tu kao mi otprilike... jel guguce? Mi smo jos u testiranju glasa. Ne vristi vise jako al vise uopce ne guguce 🤔. Sad bi trebao kao pocet spajat slogove al bas sam razmisljala da vec dugo ne guguce... samo "hmmm" i tako neartikulirano...

Sanjarka88
    17. Travanj 2022. 21:57

Mia38

Sanjarka88 🤍

Mia38

Sretan Uskrs svima 🐣🐰
    Daniela preslatko!

Trebali smo vec ici al sam razgovarala s nasom pedicom. Ona kaze da je sve ok da je to normalno pa sam otkazala termin međutim muci me to ipak pa mislim da cu ipak otici da budem mirna.
    Nego, kako se vase bebe glasaju? Sanjarka vi ste tu kao mi otprilike… jel guguce? Mi smo jos u testiranju glasa. Ne vristi vise jako al vise uopce ne guguce 🤔. Sad bi trebao kao pocet spajat slogove al bas sam razmisljala da vec dugo ne guguce… samo "hmmm" i tako neartikulirano…

Ne znam sta točno misliš pod gugutanje al ako ti je motorički napredniji ništa čudno….
    Moj je brbljav na periode , nekad jaaako a onda usuti par dana, sad je užasno šutljiv al je i u skoku
    Inače svašta nešto melje najčešće da da , ja ja…
    Par dana je “govorio” ajde , presmiješno je bilo
    Al još čekam famozno ba ba , ma ma i slično 

Sanjarka88
    17. Travanj 2022. 21:59

Evo malo uskršnjih fotki 

https://ibb.co/yV6W649

Užasno je nervozan cili dan i jedva sam i ovo slikala 

daniella2207
    17. Travanj 2022. 22:58

Sanjarka88 🤍

Evo malo uskršnjih fotki

https://ibb.co/yV6W649

Užasno je nervozan cili dan i jedva sam i ovo slikala

Frajer u kosulji😀🥰

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

sanja0508
    18. Travanj 2022. 10:57

Ej cure da vam se malo javimo da ne mislite da smo vas zaboravile. Prvo zelim svima sretan Uskrs koje ga slavite. Mi smo evo za blagadane pobjegli kod mojih mame i tate na more, pa se ovih dana šetamo po Rijeci i Crkvenici. Baka i dida su ga toliko razmazili da ima da jedno 3 dana kukam kada dodemo kuci 😂 
    Vecinu vremena frajer je na podlozi, igra se, vrti se u krug ko mala kornjaca, ali puzanje ne. 
    Ivkica da te utjesim malo i moj je sletio sa kutne, vise sam ja plakala nego on 🤦
    Kasice trudimo se, ali pljuje dosta. Batat za sada obozava, tikvicu nikako, otkrivamo okuse dalje, ali boca i dalje broj 1. 😂
    Spavanje nam je za sada super, ili cijelu noc ili jedno budenje, s tim da mislim da sreca nece dugo potrajati mislim da zubi krecu. Slini, nervozan je svaki dan gledam jel ima koji, ali nista jos.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

daniella2207
    19. Travanj 2022. 04:51

Sunce7 nasoj curi Evi sretan 7.minic🥳🥳🥳
    Mi smo se probudili papati😁

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.