Ma to vam je skok u razvoju ili zubici, nema druge.
Ima koja mama da doji i uvela bebi kašice? Mi smo krenuli , jabuka,mrkva,šljiva.Dok je samo na sisi bio, stolicu bi jednom tjedno imao, nakon kasice treći dan pokakio se..Danas je treci dan i ništa
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Ja sam svom bebcu uvela hapicu/kasicu mrkvu, pa sam dala puretinu i povrce....ja svom bebcu za pocetak dajem samo povrce a ne voce i to kupujem teglice od 4mj...
Voce planiram dati nekada kasnije dok mi prihvati povrce...kakio mi je juce normalna stolica sa ostatcima mrkvice 🤣🤣 narandzaste mrljee 💩 aa danas istoo krenuo ali vidim da mu je vec cvrsca stolica 🤷♀️
Kada krenes sa kasicama bebama treba voda,caj,sokic...najbolje vodaaa...mozda ti ne kakii jer mu fali tecnosti 🤷♀️
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Ja sam svom bebcu uvela hapicu/kasicu mrkvu, pa sam dala puretinu i povrce….ja svom bebcu za pocetak dajem samo povrce a ne voce i to kupujem teglice od 4mj…
Voce planiram dati nekada kasnije dok mi prihvati povrce…kakio mi je juce normalna stolica sa ostatcima mrkvice 🤣🤣 narandzaste mrljee 💩 aa danas istoo krenuo ali vidim da mu je vec cvrsca stolica 🤷♀️
Kada krenes sa kasicama bebama treba voda,caj,sokic…najbolje vodaaa…mozda ti ne kakii jer mu fali tecnosti 🤷♀️
Da se ubacim - čaj i sokovi se ne preporučuju do godine dana. Samo voda i dojenje/AD 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Ja sam svom bebcu uvela hapicu/kasicu mrkvu, pa sam dala puretinu i povrce….ja svom bebcu za pocetak dajem samo povrce a ne voce i to kupujem teglice od 4mj…
Voce planiram dati nekada kasnije dok mi prihvati povrce…kakio mi je juce normalna stolica sa ostatcima mrkvice 🤣🤣 narandzaste mrljee 💩 aa danas istoo krenuo ali vidim da mu je vec cvrsca stolica 🤷♀️
Kada krenes sa kasicama bebama treba voda,caj,sokic…najbolje vodaaa…mozda ti ne kakii jer mu fali tecnosti 🤷♀️
Da se ubacim - čaj i sokovi se ne preporučuju do godine dana. Samo voda i dojenje/AD 😊
Ja sam svojoj davala čaj kamilicu i ništa joj nije, zbog grčića i zbog njenog natezanja za kakit joj je dobrodošlo. Inače preporučuju po žlicu vode tako da beba i brže počne gugakat i tako .. Mamini savjeti koja je odgojila nas 4 i izrasli smo u divnu djecu 😀
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Slazem se za vodu.
Nama je dr. Na prvom pregledu jos rekla da krenemo s vodom i čajem 🤦🏻♀️
Vodu će dobiti s dohranom, a čaj i sokiće pogotovo ne u prvoj godini.
Od 9 ga uspavljujem,tj zaspe , ja ga spustim kroz par minuta se budi kroz plač i tako u krug... 😟 Ovo će bit uzas od noći.
Prehladio se pa ne znam jel ga boli šta. ...diše normalno ker sam ga inhalirala prije spavanja
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozz cure 🤗
Sretni minići svima koji slave 😁🥳
Mateja koliko je ona meni slatka!! Baš je divna predivna 💜
Sanjarka, Buhtlica, Mia baš mi vas je žao sa dnevnim nervozama 🥺 nadam se da će što prije proć 🥺 mi još nismo imali fazu baš jake dnevne nervoze, on se iživcira tipa kad ne može puzati, ali sve je to kratkotrajno. Zato me ti zubići muče što nas čekaju😁
Sanjarka nadam se da si uspila uspavati Lukija i da napokon spava malo duže 😘 možda je kod njega kao kod J, kad je krenuo bit motorički aktivan i otkrije nešto novo kao sad L onda puno nemirnije spava i smiri se nakon par noći. Držim fige da noć ipak bude ok (javi što aplikacija kaže 😛)!
.
Kod nas eksperimentiranje s prebacivanjem Jakova u njegov krevetić umjesto da spava s nama jer se počeo previše ritati, sinoć je usred noći došao skroz do ruba kreveta. Odspavao je od 22 do ponoći i sad je prošlo hranjenje i vraćanje u krevetić, držite fige da ne bude standardno tisuću buđenja jer ću odustati i vratiti ga, a nama kupit zaštitu za krevet 😌
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Update: čim sam ovo napisala probudio se opet plačući, nahranila ga i vratila u krevetić kad je zaspao, probudio se opet za manje od minute neutješan s ustima ko ribica traži cicu. Evo ga u krevetu između nas na staroj poziciji, cucla uz pokoji šmrc😅😅
Jakov vs mama i tata = 1:0 😏
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sanjarka regresija sigurno🙈 nas je dotukla😂 al eto prode i to.
Zara zna Jakov gdje mu je najbolje😂
I nasa cesto zavrsi kod nas.
Mateja meni su moje cure za zatvorenost rekle amarant i sljiva, znam da on moze od 6 mj sigurno pa sad za pet treba vidjeti.
Moja mama davala meni i bratu ( blizancima) i caj i sokice od 4mj..pa evoo nas,nemamo ni secer,ni problema sa zubima niti smo ikada imali....potpuno smo zdrave dvije odrasle osobe 🤣🤣da se ne preporucuje mislim da ne bi ni bili u prodaji...ali naravno,najbolja je voda...i svaka majka zna najbolje za svoje dijete....😊 ako cemo gledati na vocne sokice od 4mj ( jabuka,mrkva,kruska....) onda ne bi trebalo te vockice ni kao kasicu da dajemo 🤷♀️ vocni secer?
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Dobro jutro mamasite
Kao sta sam i mislila katastrofa od noći. Do ponoći stalno plakanje i budenje
A onda ako sam dobro zapamtila, 1ipo,2ipo,3ipo,5ipo,7
Nista ne pomaze nego boca ili da ga dignem na sebe i ljuljam...
Ful je prehladen pa idemo danas na pregled čisto nek mu pregleda grlo, uši...s obzirom na količinu plakanja 😏
Zara aplikacija je umrla skupa s menom oko 23.30 🤣
Sunce 😓 kako je kod vas izgledala regresija i koliko je trajala?
Jana tvom Karlu nek je sretan veliki 6. Minić joj 🥺💙
Mateja malac ti je pre sladak 😍
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji