hvala cure na cestitkama. Jos je jedna imala rodendan, Mateja ti jel? 😂
sretan sa zakasnjenjem 😍
i ovaj moj mali nisam ga slikala za 4 mjeseca, sutra cu. zeznuo me datum, gosti i prekratak mjesec 😂😂
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sanjarka daa da zvone zvone 🤭 hvalaa ti
Mateja nije zaspala s minnie već se igra, tj vodi borbu 🤣 malo se povuklo nije više onako strašno, sad ima flekice na par mjesta. Pedijatrica nam je prepisala kremu neku belderm u belobazi i fenistil kapi pa ćemo to 5-6 dana koristit i taman smo onda na pregledu kod naše pa vidjeti oće li se povući.
Malena ti je prava slatkica 🥰🥰🥰❤️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Opet sam prva u podne ccc
Mi smo u koma fazi. Pije po 8 boca dnevno, bljucka, nervozan, ne smije se, ne priča totalno ga nesto uhvatilo
O noćima neću , zadnje 2 najgore ikad. Budenje svako uru, dvi. Znači koma sam.
Ste vi bolje? 🤭
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kako postaviti lilypie kalendar, imala sam normalno sliku cijelu trudnoću,kad sam rodila pravila novi,i kad kopiram kod i zaljepim u profil,nece bit slika kalendara,samo ootpis dolje…Teo je rođen 23.9 ulazimo u 6 mj,za sada ima 2 zuba, 8kg i 68 cm
Kopiraj kod za forume
Znači forums pa bbcode
Evo mi dns imali pikice, nadam se da nece bit nuspojava. Sad ima 66cm i 8kg 🤭 moram priznat da mi je ovih 4mj dosta brzo proslo
Proslo sve ok? 😊
Evo mi dns imali pikice, nadam se da nece bit nuspojava. Sad ima 66cm i 8kg 🤭 moram priznat da mi je ovih 4mj dosta brzo proslo
Proslo sve ok? 😊
Evo za sada je 🥰
Opet sam prva u podne ccc
Mi smo u koma fazi. Pije po 8 boca dnevno, bljucka, nervozan, ne smije se, ne priča totalno ga nesto uhvatilo
O noćima neću , zadnje 2 najgore ikad. Budenje svako uru, dvi. Znači koma sam.
Ste vi bolje? 🤭
Mi nismo.. isto nervoza na najjace a buđenje zadnjih noci po 5-6 puta i samo trazi cicu i zaspi nazad...
Bas se vratili iz setnje. Izdrzali pol sata i krenula dernjava i cviljenje i tada ne pomaze nista, ni nosanje ni duda ni igracka. Stvarno se nadam da nam proljece donosi bolje raspolozenje inace cu zavrsit na vijestima kao najgora mama koja je pustila da djete histericno place na cesti.
Ja ću se samo kratko pridružiti klubu histerične, gladne i nervoze djece 😵🤣😭
Sve isto ko kod Sanjarka, i isto je ne mogu nikako osim sisom smiriti ko Mia38.
Eto, ne znam, samo molit boga da prođe brzo..
Mia, Buhtlice sestre moje po muci 🤗😓
Mia, Buhtlice sestre moje po muci 🤗😓
Ista stvar i kod Lare, al ona je takva od rođenja 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji