🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    28. Veljača 2022. 18:41

ej cure da vas malo pozdravim samo. Cijeli vikend trcim imam goste. Napet mi je tjedan. 😂
    Sto se okreta tice uspije samo sa stomaka na leđa. i sa boka na stomak, ali vecinom se vrti u krug. 🤣 Ostavim ga na podlozi da gleda u jednu stranu, dodem za 2 minute on gleda na drugu stranu😂
    Spava ok i ako ga tesko uspavam. Jednu vecer sam isla sa muzem na veceru mama moja ga pazila tih par sati, kaze da im je bilo bas veselo do trena kada je bio spreman za spavanje, onda plakanje i plakanje, ali na kraju je odustao i zaspao.
    To vam je to od nas. 😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• ponosna.mama
    28. Veljača 2022. 20:09

Vecer ekipa, Lara taman zaspala. Cili dan je grintava, morat cu i ja sutra kuckat da vidim jesu zubici 😏

SweetDream15
    28. Veljača 2022. 21:18

Sanja dobroo je to, moja je tek počela okretat se na bok al nemože još na stomak pa se izvrti u krug 🤣 lopuže kad sw bore sa snom pa zezaju, al dobro je na kraju da je zaspao 😘
    Ponosna mama  s obzirom da joj se bliži 4 mj, moguće, današnja dica su prenapredna 😀
    Jooj cure ja vam inače nekad imam zanimaciju igrat ove nagradne igre na fejsu i instagramu, i baš prije koji tjedan sam igrala za masažu ili tretman lica u našem salonu i danas objave dobitnika mene znate koja sreća 🤩 birala sam masažu cijelog tijela, znači ima da se namasiram samo tako. Baš će mi dobro doći nakon poroda i svega. Baš sam u zadnje vrijeme razmišljala da bih se tribala naručiti jer me baš bole leđa i evo na kraju pare će ostat u đepu 😅

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

SweetDream15
    28. Veljača 2022. 22:40

https://ibb.co/FbXs9qq Lana i Minnie u "borbi" 😅 zabava prije spavanja, laku noooć mame ❤️

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

Endzrue
    01. Ožujak 2022. 00:43

Mi smo tek krenuli sa dohranom jučer. Tikvica ništ. Reko ajmo butternut tikvu.. I ona je bljak hahahah al aj nešt je kao probao malo više. Možda bude sutra bolji dan :D. Vodu smo isto uveli, nju otima da popije. Zasad na čašu i žlicu 

Sanjarka88
    01. Ožujak 2022. 12:28

Hello mamasite 🙌
    Šetate li? Mi ne, bura ne popušta evo 4. Dan već 😓
    Nervoza se nastavlja, a imali smo jednu od lošijih noći.... nemam pojma sta mu je 🙄
    Angelly bravo za rotiranje, odličan je 🙌
    SweetDream su odzvonili zubići? 🥰 Bravo za pokusaje okretanja 🙌
    Čestitam na odličnoj nagradi 🥰
    Sanja wow pa super on to, bravooo 🙌
    Endzrue sretno s dohranom , samo jako 💪
    Joj koliko preskočenih minića u ovoj veljači 😅
    Angelly, Mia, Mateja, Sanja pa nek im je sretan veliki 4. 💙💙💜💙
    Sanjalice tvom dečku sretan veliki 5. 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Angelly
    01. Ožujak 2022. 16:02

Evo mi dns imali pikice, nadam se da nece bit nuspojava. Sad ima 66cm i 8kg 🤭 moram priznat da mi je ovih 4mj dosta brzo proslo

Mateja32
    01. Ožujak 2022. 17:44

Kako postaviti lilypie kalendar, imala sam normalno sliku cijelu trudnoću,kad sam rodila pravila novi,i kad kopiram kod i zaljepim u profil,nece bit slika kalendara,samo ootpis dolje...Teo je rođen 23.9 ulazimo u 6 mj,za sada ima 2 zuba, 8kg i 68 cm

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Mateja2602
    01. Ožujak 2022. 18:05

Pozdrav žene 🤗 
    Hvala na čestitkama Zara i Sunce 🥰❤️😘 
    Sanjarka88, morat ćemo probati taj sportski dio čini mi se. Baš ću javiti kako je reagirala i dal je bio pogodak ili ne. 🤭 Nadam se da će nam to pomoći jer sam baš očajna što sve lijepe dane provedemo u kući. 🙄 
    I hvala za čestitke za minić. 😘❤️ Bome smo u veljači ostali bez datuma. 🥲 https://ibb.co/qjjK2yL evo slikice. 
    Endzrue, čestitke na vašem velikom miniću! 🤩🥳 Tvoj A. zbilja prekrasan dečkić već. 🥰😍 
    SweetDream, malecka je preslatka, kako je samo zaspala sa Minnie. ❤️🤭 Imamo i mi takvu, samo moja neće nikada tako zaspati. 😤🥲 Kako joj je sad ona alergija na nogicama ? Jel joj se povuklo bar malo ? I mi imamo sličnih problema. Mojoj je to po trbuhu i taman kad sam mislila da se počelo povlačiti, sad joj opet izbija. Pedijatrica nam je dala kortikosteriodnu kremu. 😔
    Daniella, joj tvoja malecka je isto preslatka. 🥰❤️ Čestitamo i vama minić sa zakašnjenjem. 🥳🤩 
    Ponosnamama, predivne, i ti i tvoja malecka mišica. Baš ste će-će. ❤️🥰 
    Jana, baš mi je drago da si nam se javila. Tipkaj nam češće. 🤗 I Karlo je bome baš pravi dečko. Bravo za kašice i šta papa kao veliki. 🥳 
    Sanja, sretan i tebi rođendanko! Sve najbolje i najljepše ti želim. 😄🥳 Najbolji poklončić već imaš. 🥰
    Sretni minići curke vašim bebicama Angelly, Mia i Sanja i Sanjalica. 🤩🥳❤️
    Sanjalica, držim fige da stiže još jedna beba! 🤗🙌🏻 Javi nam. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    01. Ožujak 2022. 19:24

Mateja2602

Pozdrav žene 🤗
    Hvala na čestitkama Zara i Sunce 🥰❤️😘
    Sanjarka88, morat ćemo probati taj sportski dio čini mi se. Baš ću javiti kako je reagirala i dal je bio pogodak ili ne. 🤭 Nadam se da će nam to pomoći jer sam baš očajna što sve lijepe dane provedemo u kući. 🙄
    I hvala za čestitke za minić. 😘❤️ Bome smo u veljači ostali bez datuma. 🥲https://ibb.co/qjjK2yLevo slikice.
    Endzrue, čestitke na vašem velikom miniću! 🤩🥳 Tvoj A. zbilja prekrasan dečkić već. 🥰😍
    SweetDream, malecka je preslatka, kako je samo zaspala sa Minnie. ❤️🤭 Imamo i mi takvu, samo moja neće nikada tako zaspati. 😤🥲 Kako joj je sad ona alergija na nogicama ? Jel joj se povuklo bar malo ? I mi imamo sličnih problema. Mojoj je to po trbuhu i taman kad sam mislila da se počelo povlačiti, sad joj opet izbija. Pedijatrica nam je dala kortikosteriodnu kremu. 😔
    Daniella, joj tvoja malecka je isto preslatka. 🥰❤️ Čestitamo i vama minić sa zakašnjenjem. 🥳🤩
    Ponosnamama, predivne, i ti i tvoja malecka mišica. Baš ste će-će. ❤️🥰
    Jana, baš mi je drago da si nam se javila. Tipkaj nam češće. 🤗 I Karlo je bome baš pravi dečko. Bravo za kašice i šta papa kao veliki. 🥳
    Sanja, sretan i tebi rođendanko! Sve najbolje i najljepše ti želim. 😄🥳 Najbolji poklončić već imaš. 🥰
    Sretni minići curke vašim bebicamaAngelly, Mia i Sanja i Sanjalica. 🤩🥳❤️
    ISanjalica, držim fige da stiže još jedna beba! 🤗🙌🏻 Javi nam.

Hvalaaaaa 😍🥰😍🥰😍
    Javiiim kada bude bebi broj 2 👼🙏🥰

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.