Evo ga dns uspio se sam okrenut s ledja na busu 😊 malo se jos muci al uspjelo mu par puta 😎 i da on je isto teska kategorija beba 😝 al uspijeva sve
Ovo za vodu i dohranu - Sanjarka je u pravu. Ja sam se zbunila 🙈 nakon 6 mj voda se ne mora prokuhavati ako je zdravstveno ispravna i ostali ukućani je koriste za piće.
Mi našu vodu pijemo s česme, ali je toliko užasno puna kamenca. Doslovno u džezvi pliva po vrhu i taloži se na dnu, vodu mu onda za AD profiltriramo kroz filter da se eliminiraju te čestice.
Tako da ako ne budem prokuhavala nakon 6 mj, onda ću svakako za početak filtrirati. Iako stručnjaci kažu da kamenac u vodi nema veze sa stvaranjem kamenaca u organizmu. Ali ono, da sam na miru 🙈🙈
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Aaaa daaaaj?! Stvarno iz DGO?! Pa ja mislila vi iz Retfale 🤣🤣 mi smo isto iz DGO 😁😁 to smo ti autom dosli do tvrde i spustili se do Bastiona, morala sam mu pokazat gdje se nekad izlazilo 😅
Zezaaaš?? 🙈🙈 ja sam mislila da ste vi iz centra ili Retfale 🙈😃
Meni se uopće ne da u auto, pa do grada 😂 on je previše nestrpljiv i živac za to haha čekamo toplije dane 🙈
-
Mi smo u biti granica DGO i ZP. Glavni đir nam je do Kockice na tržnici ili do Donjogradske caffeterie 😂 i popit kavu s nogu. Nekad ne uspijemo ni do tu stić haha
Evo mislila s njim u šetnju kad se probudi i jede, ali sprema se neki pljusak pa nećemo 😃
Ajde još sad da ispadne da smo susjedi 🙈🙈
Mi smo kod Balota 🙉🙈 tramvajska stanica poslje trznice, odnosno kockice 😁 jedva cekam ljuljat ga u onoj ljulji za bebe 😄😅 svakako se vidimo, makar u kockici pa se sudarimo s kolicima 🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sanjarka ❤🥰
Luki je predivan 😍
Ponosna mama prekrasne ste 😍😍😍
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Aaaa daaaaj?! Stvarno iz DGO?! Pa ja mislila vi iz Retfale 🤣🤣 mi smo isto iz DGO 😁😁 to smo ti autom dosli do tvrde i spustili se do Bastiona, morala sam mu pokazat gdje se nekad izlazilo 😅
Meni se uopće ne da u auto, pa do grada 😂 on je previše nestrpljiv i živac za to haha čekamo toplije dane 🙈
-
Mi smo u biti granica DGO i ZP. Glavni đir nam je do Kockice na tržnici ili do Donjogradske caffeterie 😂 i popit kavu s nogu. Nekad ne uspijemo ni do tu stić haha
Evo mislila s njim u šetnju kad se probudi i jede, ali sprema se neki pljusak pa nećemo 😃
Mi smo kod Balota 🙉🙈 tramvajska stanica poslje trznice, odnosno kockice 😁 jedva cekam ljuljat ga u onoj ljulji za bebe 😄😅 svakako se vidimo, makar u kockici pa se sudarimo s kolicima 🥰
Mi smo sad kraj zadnje tramvajske 😃 a prije ovog stana smo živjeli u tvojoj ulici, samo na početku na broju 19 🙈🙈
Onda Karla krstite tu u DGO ili? 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Jedno pitanje, zanima me dali je vasa beba cjepivo s 4 mjeseca dobila u jednu nogu ili u obje?
U obje….jer je primio koktel 6u1 u jednu nogu i pneumokok drugu.
Mi smo u jednu nogu, razlog je taj što nije bilo tog cijepiva za 4 mj sto ide u obje,pa cemo s 6mj onda ovo sto ide s 4..
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Mi prijavljujemo jako velku volju danas za okretanjee naa stomaak 🤣 danass se Lana cili dan koprca i oće se okrenit al naravno još joj ne ide baš al zato se otkoprca skroz u krug 😅 i mi smo kuckali žlicom ii zubiići su u pitanju 🙈
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
-
Mi smo sad kraj zadnje tramvajske 😃 a prije ovog stana smo živjeli u tvojoj ulici, samo na početku na broju 19 🙈🙈
Ajme, sto je svijet mali 🤣😅 stvarno smo bile susjede po brojevima 🙈 a ni sad nismo daleko.
Da, krstimo ga u DGO, tamo smo se i vjencali🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
-
Ajme, sto je svijet mali 🤣😅 stvarno smo bile susjede po brojevima 🙈 a ni sad nismo daleko.
Da, krstimo ga u DGO, tamo smo se i vjencali🥰
Eto vidiiiiš 🙈🙈
I mi smo M krstili 21.11. u DGO 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Jedno pitanje, zanima me dali je vasa beba cjepivo s 4 mjeseca dobila u jednu nogu ili u obje?
U obje….jer je primio koktel 6u1 u jednu nogu i pneumokok drugu.
Mi smo u jednu nogu, razlog je taj što nije bilo tog cijepiva za 4 mj sto ide u obje,pa cemo s 6mj onda ovo sto ide s 4..
Moj sin je cijepljen sa Hexacima cjepivom (6u1) i Synflorix (pneumokok).
Vjerojatno je primio jedno od tog dvoje, a ovo će naknadno. Npr. U Osijeku nedavno nije bilo Synflorixa, pa je prijateljica išla cijepiti malog naknadno.
Vjerojatno je tvoj primio Hexacimu, a ovaj za pneumokok će sa 6 mjeseci kad bude i treća doza 6u1 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji