CarpeDiem si testirala curu mozda?
Vidim ga korona poharala vrtić a crijevne tegobe u koroni su česte u djece
Jesu na brzi prije par dana kod dr. bila je negativna. Možda joj danas urade pcr, pa ćemo vidjeti. Malo ne buni što recimo temperature nema
Nije ni Luka imao temp 🤷🏻♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure,evo mi smo se vratile s cijepljenja proslo je ok. Sistematski nismo imali kaze da smo imali s 3 i da tek sa 7 opet,malo mi je to bilo cudno mislila sam da svaki dolazak ih bar izvazu i malo pogledaju,jer i tako svaka 2 mj dodemo, pa sam zamolila sestru da je bar izvazemo i izmjerimo 63 cm i 7250 g okvirno jer ju je vagala obucenu i oduzela 200g😕
Sada se nadam da cemo proci bez febre🤞🤞
Sanjarka bas mi je drago da tako brzo napreduje,doci ce i okretanje na red,Korina se pocela okretati i sada nikako opet,kao da mi je malo i buckasta pa nemoze🤣😅
CarpeDiem prestrasno je to,nadam se da ce se prijateljica brzo oporaviti i da ce Ellie ubrzo biti bolje.
Plavabosanka👍to vrijeme za sebe je sada bas dragocijeno,ne sjecam se ni ja kada sam zadnji put lakirala nokte🤣
LadyD nadam se da ce Andro probuditi se veseo😀
Buhtlica34 odmorite i ako bude nervozna najbolje da malo odote u goste😆
Velika je cura nasa Korina 🥰
Nek cjepljenje prode bez nuspojava 🤞🤞🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
CarpeDiem si testirala curu mozda?
Vidim ga korona poharala vrtić a crijevne tegobe u koroni su česte u djece
Jesu na brzi prije par dana kod dr. bila je negativna. Možda joj danas urade pcr, pa ćemo vidjeti. Malo ne buni što recimo temperature nema
Nije ni Luka imao temp 🤷🏻♀️
Testirali su je, sad čekamo. Nema nitko simptoma od nas. A i da bude pozitivan rezultat, onda bi bilo "konačno", mi se baš svagdje krećemo, ne pazimo se pretjerano i još nismo bili pozitivni ni mi ni djeca od pocetka ove pandemije. Pa valjda nas ne bi trebalo obici s obzirom na broj zarazenih oko nas. Ne znam jel mi gori strah od šta ako ili da se "radujem" da više prevazidjemo i prebolimo i to...
😵💫😵💫
Ako bude negativna sutra idem svakako u svoje osiguranje da popunim formular za banju i vodim obje cure da malo odmorimo. Tamo je vec organizirano da neki odredjen tretman na kojem budem preuzmu i djecu.
Malo mi je sve ovo što se desavalo u zadnje vrijeme psihofizičko opterecenje i stres...
Vjerujem da ćemo otici kroz nekih 14 dana i jedva čekam 🧘♀️💆♀️
url=https://lilypie.com]
Jutro cure,evo mi smo se vratile s cijepljenja proslo je ok. Sistematski nismo imali kaze da smo imali s 3 i da tek sa 7 opet,malo mi je to bilo cudno mislila sam da svaki dolazak ih bar izvazu i malo pogledaju,jer i tako svaka 2 mj dodemo, pa sam zamolila sestru da je bar izvazemo i izmjerimo 63 cm i 7250 g okvirno jer ju je vagala obucenu i oduzela 200g😕
Sada se nadam da cemo proci bez febre🤞🤞
Sanjarka bas mi je drago da tako brzo napreduje,doci ce i okretanje na red,Korina se pocela okretati i sada nikako opet,kao da mi je malo i buckasta pa nemoze🤣😅
CarpeDiem prestrasno je to,nadam se da ce se prijateljica brzo oporaviti i da ce Ellie ubrzo biti bolje.
Plavabosanka👍to vrijeme za sebe je sada bas dragocijeno,ne sjecam se ni ja kada sam zadnji put lakirala nokte🤣
LadyD nadam se da ce Andro probuditi se veseo😀
Buhtlica34 odmorite i ako bude nervozna najbolje da malo odote u goste😆
🤞🤞 da porodjete bez povišene temperature. I da bude što manje razdrazljiva danas 🙌
Evo nas sa cijepljenja😊
Super je prošlo. 2 pikice u nogu i druga doze Rote oralno.
Plakao je, ali se smirio brzo. Odmah u čekaonici bočica i ko novi 😃
8400 g i 67 cm 🎉🎉 napredak točno 2 kg u 2 mj i 7 cm narastao. Prošlu kontrolu je bio 6400 i 60 cm.
Vidim da prerasta robicu samo tako haha 😂 morat ću ovaj tjedan u H&M po bodije kratkih rukava 80 veličina.
Motorički sve super. Kaže pedijatricada nema veze što se još ne okreće leđa, trbuh, bok Ima vremena. Sve mu je simetrično. Pluća, srce uredni. Doktorica zadovoljna. I mi isto 😃
15.4 opet kontrola i 1 vakcina (osim ako ne odemo kod mljih jer je to taman prije Uskrsa, onda ćemo pomjeriti) 😊
-
Ovo crvenilo i ljuskanje na licu i desnom uhu, ima malo nekog crvenila i po ruci rekla je da je to okej. Da nema znakova gljivica i da ne treba nikakva jača terapija. Samo mazati običnom kremom, čak onom za guzu 🤷♀️ spomenula je da bi mogla biti pitirijaza. I da to traje do nekih 7, 8 mjeseci. Ali očito nije gljivična, kad nema znakova gljivica.
-
Dječak evo zaspao u autu, pa smo napravili još par krugova okolo 😃 jer će se sigurno probuditi čim iziđemo iz auta 🙈🙈
-
Puse svima od nas 😘😘❤
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Daniella drzim fige da prodje bez temp. 🍀 ali bas mi je to cudno da ju sami nisu vagali i mjerili, kod moje pedijatrice nije tako. Svako cijepljenje podrazumijeva kompletan pregled i mjerenja.
Jackie naravno isto - da prodje bez temp i sa sto manje nervoze. 🤗🍀
____
Nego, cure moje, mi danas krenuli s dohranom. 😆 prva na meniju je bila muskatna tikva i svidjelo joj se, da se nju pitalo sve bi pojela. 😆 dala sam joj i da se igra sa zlicicom pa se sama “hranila”. 🙂🙂🙂
Zara je dosta ličimo 😊
Sanjarka pa jesam , mogu ti reć da mi je bilo dosta sna 🤣
Mi evo ručali oko 13h, beba zaspala tad. Ja i muž pogledali film uru i onda svi do 17h spavanje, Lana još uvik spava 🤭 baš smo se lijepo odmorili
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
Carpe ne znam sta reci stvarno.. prestrasno…strah me korone ali isto toliko i cijepiva.. i ja sanjam o nekim banjama,al trenutno bez covid passa mogu samo sanjati😂
Cure nadam se da ce proci bez temp, nama je oba puta proslo bez.
Misic znaci krenulo se😍 vazan trenutak🥰 bravo za curu! Ja sam zapisala da krecem 12.3 😂
Pa da i meni je bilo cudno,uvijek jedva docekam da prode tih 2 mjeseca da dodem da je pogleda ali evo nista,sada jos 2 mjeseca moramo cekati na sistematski...mislim da to ovisi o pedijatru jer evo imam dvije frendice koje su rodile sada sve smo tu negdje i one imaju svaki put pregled prije cijepljenja...
Super 👍čestitam na prvoj papici ,i nama je to blizu moram se spremiti za to nemam jos nista od opreme za papice😁
Dali ima tko onu termu posudu iz mullera?
Za sada smo bez febre i jako veseli😁
https://ibb.co/SdT5j50
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Carpene znam sta reci stvarno.. prestrasno…strah me korone ali isto toliko i cijepiva..i ja sanjam o nekim banjama,al trenutno bez covid passa mogu samo sanjati😂
Cure nadam se da ce proci bez temp, nama je oba puta proslo bez.
Misic znaci krenulo se😍 vazan trenutak🥰 bravo za curu! Ja sam zapisala da krecem 12.3 😂
Mi smo ista pokrajina Bw ili?
Kod nas su ukinuli Müler, butike i ostalo šta je bilo zabranjeno ulaz bez kovid pasa, za banje ne znam ali riješila sam to svakako pa mi i nevažno. Nadam se da će pomalo početi ukidati sve, nema smisla recimo u Edeku udjes normalno, a za Müler ti treba pass... a šta ako se taj ne vakcinisani iz Edeke i netko sretnu u parku , banci, negdje gdje ne traže pass... apsolutno besmislene mjere. 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji