🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CarpeDiem.
    14. Veljača 2022. 19:52

daniella2207

Pa da i meni je bilo cudno,uvijek jedva docekam da prode tih 2 mjeseca da dodem da je pogleda ali evo nista,sada jos 2 mjeseca moramo cekati na sistematski…mislim da to ovisi o pedijatru jer evo imam dvije frendice koje su rodile sada sve smo tu negdje i one imaju svaki put pregled prije cijepljenja…

Super 👍čestitam na prvoj papici ,i nama je to blizu moram se spremiti za to nemam jos nista od opreme za papice😁

Dali ima tko onu termu posudu iz mullera?

Za sada smo bez febre i jako veseli😁

https://ibb.co/SdT5j50

Mrvica 💕💕

url=https://lilypie.com]

DadaRi
    14. Veljača 2022. 22:23

Cure da li je kod vaših bebica još prisutan moorov refleks? 
    Kod nas je pa me fizioterapeutica danas samo preplašila kad je rekla da je već trebao nestati. A sve preglede je prošao uredno pedijatar , neuropedijatar. 
    Čak je rekla da bi trebao stalno imati noge u zraku a ne na podlozi da je to priprema za rotiranje na trbuh i sl. Kako je kod vas vršnjaka?

I kako se vaši bebači zabavljaju na podu na podlozi s obzirom da mome malenom baby gym uopće nije privlačan ? 

SweetDream15
    14. Veljača 2022. 22:31

DadaRi

Kod nas je pa me fizioterapeutica danas samo preplašila kad je rekla da je već trebao nestati. A sve preglede je prošao uredno pedijatar , neuropedijatar.
    Čak je rekla da bi trebao stalno imati noge u zraku a ne na podlozi da je to priprema za rotiranje na trbuh i sl. Kako je kod vas vršnjaka?

I kako se vaši bebači zabavljaju na podu na podlozi s obzirom da mome malenom baby gym uopće nije privlačan ?

Kod nas je prisutan, i ne brini bzvz te preplašila jer to kod beba traje do 5-6mj tako da 😊 
    Moja nema baš stalno noge u zraku al di god ih diže i igra se , pogotovo kad je skinem u pelene i bodi samo. Moja leži na podlozi baby gym-a  i zabavlja se igračkama koje vise, ili ako joj to dojadi onda se ja uvatim vježbati s njom i usput se smijemo jer joj uvik neke grimse radim, ili joj stavim barbarin oko vrata pa se ona sama igra prezanimljivo joj je to stavljat sebi na facu i cuclat 🤣 ili ima u krevetiću igračke sa strane koje hvata rukama i trese i usput se smije glazbenom vrtuljku 😄 i usput ju malo u njihaljku i tako dok sve izmjeni, izvježba se malo, pojede i spava po par sati pa sam ja na miru 😊

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

CarpeDiem.
    15. Veljača 2022. 07:35

DadaRi

Kod nas nije prisutan sigurno mjesec i pol dana i jeste da treba s vremenom prestati,  ali nije kod svake bebe isto. Svaka beba se razvija individualano bez obzira na knjige, uviijek treba uzeti s rezervom odredjene statistike i dati mjesec čak dva prostora za bilo kakvo odstupanje. Tako da se nemoj sekirati još neko odredjeno vrijeme, sigurno će nestati.
    Što se tiče baby gym  isto se nemoj pretjerano brinuti,  moja curica ima 4 mjeseca, korigirano 3 jer je rodjena ranije i gym joj nije bio pretjerano zanimljiv,  onda je odjednom pokazala interes za igračkice, počela bolje i dizati glavicu, uzimati igrackice u ruke pa u usta, gledati okolo sve kad je nosim. Uglavnom joj na baby bjorn zakacim i puno igrackica, prvo je gledala u njih pa ih sada pomjera itd
    Probaj malo da ga animiras u baby gym-u, pokazujucu šarene,  šuškajuce igrackice,  knjige za njegovu dob, i slično. Doći će i to, ne sekiraj se.

Sanjarka88
    15. Veljača 2022. 09:09

Jutro ekipica ♥️

Sta se radi? Mi na prvom spavancu
    Noćas se budio već u 2 jest pa opet u 5 🤷🏻‍♀️
    Nema nikakvog pravila kod njega 
    Evo sad spava na meni, pa planiram kosu oprati kad se probudi, njega u kolica sa sobom. Boze pomozi da ne dobijem upalu mozga 😅
    Jackie wow koji veliki dečko ♥️ ni on se jos ne okreće leđa-bok? 
    Daniella preslatka je 🥰 kosa joj je hit 🤩
    DadaRi nisam primjetila morov refleks da nam je više prisutan otkad je ovladao koristenjem rukica. No nebi se brinula puno, imate jos fore da to nestane...
    Sta se tiče nogica, prvi put čujem. Luki ih često dize al da se non stop u zraku bome nisu. 
    Baby gym je moj zavolio otkad rukicama hvata igračke, do tad nije bio nesto zainteresiran. Doduse i sad ga zanima max 15 minuta.... Al takvo dijete. Kakav je Karlo s rukicama?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Veljača 2022. 09:10

Sanjarka88 🤍

Bumac ajde maaaail tebe jos cekamo 😁

X 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

DadaRi
    15. Veljača 2022. 10:27

Sanjarka88 🤍

Jutro ekipica ♥️

Sta se radi? Mi na prvom spavancu
    Noćas se budio već u 2 jest pa opet u 5 🤷🏻‍♀️
    Nema nikakvog pravila kod njega
    Evo sad spava na meni, pa planiram kosu oprati kad se probudi, njega u kolica sa sobom. Boze pomozi da ne dobijem upalu mozga 😅
    Jackie wow koji veliki dečko ♥️ ni on se jos ne okreće leđa-bok?
    Daniella preslatka je 🥰 kosa joj je hit 🤩
    DadaRi nisam primjetila morov refleks da nam je više prisutan otkad je ovladao koristenjem rukica. No nebi se brinula puno, imate jos fore da to nestane…
    Sta se tiče nogica, prvi put čujem. Luki ih često dize al da se non stop u zraku bome nisu.
    Baby gym je moj zavolio otkad rukicama hvata igračke, do tad nije bio nesto zainteresiran. Doduse i sad ga zanima max 15 minuta…. Al takvo dijete. Kakav je Karlo s rukicama?

Karlo rukama hvata sve živo to nije problem i okreće se do boka ali po njoj bi već trebao rotirat se na trbuh (???) 
    Kod nje smo po uputi fizijatrice jer je po rođenju imao blago krvarenje na mozgu koje nije ostavilo posljedica ali ga moraju pratiti fizijatar i neuropedijatar. 

• sunce7
    15. Veljača 2022. 11:12

Carpe
    Jee, i ja sam BW, Bodenseekreis. Kod nas nije bilo ogranicenja za npr Muller, samo za trgovine odijecom, sad su i to ukinuli.
    Moji gore sjevernije su platili potvrdu da su se cijepili🤦‍♀️
    Dadari pa mojoj ce sada pet mj i ne okrece se aktivno, par puta se aktivno okrenula. Ali npr ima mj dana hvata nogice, skida carapice, prebacuje iz ruke u ruku, pedijatrica nam je rekla da je svaka beba posebna i da ne moze svaka sve isto u isto vrijeme raditi.. 
    Daniela smijesko 🥰
    Nama opet curi nosic🤦‍♀️ Nadam se da ce na tome ostati.

• sunce7
    15. Veljača 2022. 11:25

I sto se tice Babygyma probaj je negdje stavit da se gleda u ogledalo, moja obozava veliko ogledalo u sobi i tako dok se gleda joj je sve zanimljivo.😂

bumac95
    15. Veljača 2022. 13:31

Ajmeeee cure ja se ispričavam šta me čekate. Šaljem odmah mejl Sanjarki pa pišem dalje :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.