🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    15. Veljača 2022. 13:42

Evo rjeseno :D
    Ugl par dana opet kaos. Došli nam bratići s dvoje djece iste dobi ko moji. Znaci 4 dana nas četvero odraslih i 4 djece (od čega dvije bebe) u 70 kvadrata. Ludnica na kvadrat 😂
    U svemu tome sam u subotu dobila prve prave stvari i to je kaaaaaaaos. Brufene svakih 6 sati rokam koliko boli. O curenju da ne pričam 🙄 uopće mi nisu falile :( 
    Niko još kašlje ali nije ništa ozbiljnije za sad. Ped kaže da je sve gore i nije se spustilo na pluća ☺️
    On i dalje jede bas puno i mislim da ću mu sljedeći tjedan uvest jedan kruti obrok jer ima jednu bočicu viska dnevno. 
    Puzat je krenuo sve vise. Prođe cijeli stan ali samo u Nazad 😂 onda kad dođe do stepenica place jer ne može dalje 😂
    I dalje je naporan 😅 mora ga de zabavljat stalno, osim kad puže. Pomirila sam se s činjenicom da je društveno dijete 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    15. Veljača 2022. 14:33

Btw jel koristi koja mama Babylove dohranu? I ako imate kakav prijedlog koju uzeti umjesto nje?

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• buhtlica34
    15. Veljača 2022. 14:42

Hej cure, 
    Ja malo što stignem od Mile danas, jednostavno ženska hoće bit samo za moju cicu zalipljena i to je to. Imale smo pokušaj šetnje, koji je završio nošenjem.. Krenula ručak kuhat, ona krenula urlikat, pa sam je morala stavit u bjornicu, pustit crtiće (ali moje dite to ne gleda), i plesati oko nje. A drugom rukom okrićat meso. A eto, trening sam odradila. Pa je bilo pola ure hodanja i onda sam upalila napu na najjače, i mala zaspala. Sad mene napa izluđuje, strah me izvadit da se ne probudi 😂😂😂

Sanjarka88
    15. Veljača 2022. 14:50

Ko padobranac 

Idite na mail i izvučite ime kumčeta 😁

U wish listu napišite svoje podatke i šifru tiska ako vam je tako zgodnije
    I broj robice bebača 🎉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Veljača 2022. 14:53

Do 1.4 najkasnije šaljete poklon no mozete i ranije naravno 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mišić
    15. Veljača 2022. 15:31

Sunce daaa, krenulo se! 😁 i sve mi je cudno da smo vec dosle do toga 🥺🥺🥺
    Daniella mislis na termo posudh za hranu ili? Ako da, imam twistshakeovu i ok mi je.

CarpeDiem.
    15. Veljača 2022. 16:12

sunce7

Carpe
    Jee, i ja sam BW, Bodenseekreis. Kod nas nije bilo ogranicenja za npr Muller, samo za trgovine odijecom, sad su i to ukinuli.
    Moji gore sjevernije su platili potvrdu da su se cijepili🤦‍♀️
    Dadari pa mojoj ce sada pet mj i ne okrece se aktivno, par puta se aktivno okrenula. Ali npr ima mj dana hvata nogice, skida carapice, prebacuje iz ruke u ruku, pedijatrica nam je rekla da je svaka beba posebna i da ne moze svaka sve isto u isto vrijeme raditi..
    Daniela smijesko 🥰
    Nama opet curi nosic🤦‍♀️ Nadam se da ce na tome ostati.

Jesu ti tvoji malo i moji 🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Fritula
    15. Veljača 2022. 17:38

Pozdrav cure, 

Čitati i stignem ali komentirati slabije 😅
    Kod dojenja mi samo jedna ruka slobodna, a velik mobitel 😅

DadaRi - meni se čini da ona prerano očekuje okretanje. Navodno je ocekivani period od 4 do 7 mjeseca. Moj M se okrenuo sa točno 4 mjeseca ali znam više cak malo stariji beba da još nisu. Taj dan se okretao toliko da mi je dosadilo vraćati ga na leđa jer čim bi bio na trbuhu malo počeo bi plakati, slijedeci par dana ljenčarenje, uopce se nije okretao pa je onda opet krenuo. Uglavnom bez brige, bude već kad odluči 😊

M je sad u fazi papanja nožnih prstića i to mi je tako slatko 😍  samo nikako da dobru sliku ulovim. 

Ko da mi dojenje nije dovoljno tesko sad nas jos i soor zeza. Dobili terapiju. 

S pozitivne strane sinoc je odspavao od 20 do 8h s dva buđenja 🥳 sve mi se čini da je regresija iza nas, sad ce sigurno nesto drugo… zubi možda…

daniella2207
    15. Veljača 2022. 17:47

Mišić

Sunce daaa, krenulo se! 😁 i sve mi je cudno da smo vec dosle do toga 🥺🥺🥺
    Daniella mislis na termo posudh za hranu ili? Ako da, imam twistshakeovu i ok mi je.

Da na to sam mislila,znaci tebi je dobra njihova👍planirala sam uzeti tu posudu i jos par stvari jer imaju popuste pa sam procitala par komentara,neke su cure dosta popljuvale njihove bocice da im pustaju... 

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

Tratinčica12
    15. Veljača 2022. 20:48

Sanjarka88 🤍

Jutro ekipica ♥️

Sta se radi? Mi na prvom spavancu
    Noćas se budio već u 2 jest pa opet u 5 🤷🏻‍♀️
    Nema nikakvog pravila kod njega
    Evo sad spava na meni, pa planiram kosu oprati kad se probudi, njega u kolica sa sobom. Boze pomozi da ne dobijem upalu mozga 😅
    Jackie wow koji veliki dečko ♥️ ni on se jos ne okreće leđa-bok?
    Daniella preslatka je 🥰 kosa joj je hit 🤩
    DadaRi nisam primjetila morov refleks da nam je više prisutan otkad je ovladao koristenjem rukica. No nebi se brinula puno, imate jos fore da to nestane…
    Sta se tiče nogica, prvi put čujem. Luki ih često dize al da se non stop u zraku bome nisu.
    Baby gym je moj zavolio otkad rukicama hvata igračke, do tad nije bio nesto zainteresiran. Doduse i sad ga zanima max 15 minuta…. Al takvo dijete. Kakav je Karlo s rukicama?

Ne okreće se još nikako haha.
    Evo danas malo primijetim ko da se kad je na leđima naginje bočno. Ali ništa značajno 🙈
    -
    Mi se od sinoć borimo s temperaturom koja se snizi i opet povisi.
    Opće stanje mu je nekad ko i uvijek. Smije se, veseo, guguče. Nekad ajme. Plačljiv, nervozan. Ono baš se vidi da mu je nešto 😔😔
    Danas se popodne probudio toliko vrišteći i plačući d aga je samo bočica smirila.
    Uspavljivanje maloprije je trajalo i trajalo. 
    Opet opće stanje onako. Samo cvili, plače. Spava mu se, a nikako. Zaspe, držim ga, spustim. Probudi se i plače. I tako jedno 10 puta.
    Baš sam se osjećala nemoćno što mu ne mogu više pomoći 😔
    Sad spava. Nadam se da će biti bolje 😊
    -

E još da dodam za jučerašnji pregled - pitala sam pedijatricu ima li ikakvih znakova hiper/hipotonusa. Zbog podizanja glave u Baby Bjornu, a s druge strane toga što se ne okreće još. Rekla je da u nijednoj provjeri koju je radila nije pokazao nikakvo odstupanje. Da nema nijedan znak. I da ne brinem za okretanje, da će sigurno krenut da ima vremena 😃

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.