🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sunce7
    15. Veljača 2022. 11:12

Carpe
    Jee, i ja sam BW, Bodenseekreis. Kod nas nije bilo ogranicenja za npr Muller, samo za trgovine odijecom, sad su i to ukinuli.
    Moji gore sjevernije su platili potvrdu da su se cijepili🤦‍♀️
    Dadari pa mojoj ce sada pet mj i ne okrece se aktivno, par puta se aktivno okrenula. Ali npr ima mj dana hvata nogice, skida carapice, prebacuje iz ruke u ruku, pedijatrica nam je rekla da je svaka beba posebna i da ne moze svaka sve isto u isto vrijeme raditi.. 
    Daniela smijesko 🥰
    Nama opet curi nosic🤦‍♀️ Nadam se da ce na tome ostati.

• sunce7
    15. Veljača 2022. 11:25

I sto se tice Babygyma probaj je negdje stavit da se gleda u ogledalo, moja obozava veliko ogledalo u sobi i tako dok se gleda joj je sve zanimljivo.😂

bumac95
    15. Veljača 2022. 13:31

Ajmeeee cure ja se ispričavam šta me čekate. Šaljem odmah mejl Sanjarki pa pišem dalje :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    15. Veljača 2022. 13:42

Evo rjeseno :D
    Ugl par dana opet kaos. Došli nam bratići s dvoje djece iste dobi ko moji. Znaci 4 dana nas četvero odraslih i 4 djece (od čega dvije bebe) u 70 kvadrata. Ludnica na kvadrat 😂
    U svemu tome sam u subotu dobila prve prave stvari i to je kaaaaaaaos. Brufene svakih 6 sati rokam koliko boli. O curenju da ne pričam 🙄 uopće mi nisu falile :( 
    Niko još kašlje ali nije ništa ozbiljnije za sad. Ped kaže da je sve gore i nije se spustilo na pluća ☺️
    On i dalje jede bas puno i mislim da ću mu sljedeći tjedan uvest jedan kruti obrok jer ima jednu bočicu viska dnevno. 
    Puzat je krenuo sve vise. Prođe cijeli stan ali samo u Nazad 😂 onda kad dođe do stepenica place jer ne može dalje 😂
    I dalje je naporan 😅 mora ga de zabavljat stalno, osim kad puže. Pomirila sam se s činjenicom da je društveno dijete 😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    15. Veljača 2022. 14:33

Btw jel koristi koja mama Babylove dohranu? I ako imate kakav prijedlog koju uzeti umjesto nje?

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• buhtlica34
    15. Veljača 2022. 14:42

Hej cure, 
    Ja malo što stignem od Mile danas, jednostavno ženska hoće bit samo za moju cicu zalipljena i to je to. Imale smo pokušaj šetnje, koji je završio nošenjem.. Krenula ručak kuhat, ona krenula urlikat, pa sam je morala stavit u bjornicu, pustit crtiće (ali moje dite to ne gleda), i plesati oko nje. A drugom rukom okrićat meso. A eto, trening sam odradila. Pa je bilo pola ure hodanja i onda sam upalila napu na najjače, i mala zaspala. Sad mene napa izluđuje, strah me izvadit da se ne probudi 😂😂😂

Sanjarka88
    15. Veljača 2022. 14:50

Ko padobranac 

Idite na mail i izvučite ime kumčeta 😁

U wish listu napišite svoje podatke i šifru tiska ako vam je tako zgodnije
    I broj robice bebača 🎉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    15. Veljača 2022. 14:53

Do 1.4 najkasnije šaljete poklon no mozete i ranije naravno 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mišić
    15. Veljača 2022. 15:31

Sunce daaa, krenulo se! 😁 i sve mi je cudno da smo vec dosle do toga 🥺🥺🥺
    Daniella mislis na termo posudh za hranu ili? Ako da, imam twistshakeovu i ok mi je.

CarpeDiem.
    15. Veljača 2022. 16:12

sunce7

Carpe
    Jee, i ja sam BW, Bodenseekreis. Kod nas nije bilo ogranicenja za npr Muller, samo za trgovine odijecom, sad su i to ukinuli.
    Moji gore sjevernije su platili potvrdu da su se cijepili🤦‍♀️
    Dadari pa mojoj ce sada pet mj i ne okrece se aktivno, par puta se aktivno okrenula. Ali npr ima mj dana hvata nogice, skida carapice, prebacuje iz ruke u ruku, pedijatrica nam je rekla da je svaka beba posebna i da ne moze svaka sve isto u isto vrijeme raditi..
    Daniela smijesko 🥰
    Nama opet curi nosic🤦‍♀️ Nadam se da ce na tome ostati.

Jesu ti tvoji malo i moji 🤣🤣🤣

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani