Evo nam ažurirane liste
Sad kad vidim koliko nas je bilo 🥰
Pa evo u nadi da nas čitaju i da će se javit pozdravljam Dannnu, Milu, Jeksi, Jambicu,MadameI,Haru , Mokosh,Muffin, Bebuskhu,Mateju,aAnchy, AneŠi, Plavu bosansku,Ritu,Lovely, Japanku, Bilju, Bubicu, Lisu, Orhideju, Littlebaby, Love, MonaLisa, bubabublica, Mala Ive, Ivona, Lollypop,Tienna, Cordiso, Lilm, Lyra, Minnie, Ani92,Veky, Marea, Pregolife, Poklončić, Johnny,Andjelina, Tonkica,Ana, Nikkas i njihove bebice 💜💙
Javite se cure, makar za WhatsApp grupu da vas malo čujemo i vidimo
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Da mi je Kaufland pri ruci bas bi probala te pelene
Mia veliki dečkooo 💙 nek cjepivo prode bez reakcije 🤞🤞🤞
Ja sam bas danas Lukija mjerila i ima nekih 5.7kg i 64cm 😊
Angelly super sto je napokon bolje!! 🥳
Jackie sretan minic! 🤗
Sanjarka woohooo, novi milestone! 😄 ja sam zaboravila prijaviti da je A bas pocela brbljati. Isto nije bas od prevelikog okretanja, vidim da ce to ici drugacijim tempom kod nje nego kod prvorodjenog, ali zato artikulira i brblja sve u 16. 😆
Bravo za malu brbljavicu 🥰
Jel već priča ba ba ili ta ta? 😊
Moj stariji je baš bio brbljavac i on je prije 6mj počeo sa ba ba pa samo nastavio dalje redom .
Sa 13mj je slagao jednostavne rečenice 😊
SanjarkaNapisem ti kako je jucer jeo tj. u koliko s tim da nije svaki dan isti (4:40, 9:15, 13:40, 18:00, 22:30) nije da gledam da mora biti tocno, hranim ga kada trazi. Ali ako se igra, seta po vani ili spava izdrzi dosta. Kada je jeo 150ml jeo je po 6 ili cak 7 puta i znao bljuckati to van. I nakon jela je bio plac hoce jos, sada je mir. (za sada)
Jackie-i ja sam nedavno gledala slike i sva se rastopila jos sam radila albume i pisala radosnicu i gledam totalno drugacija beba. Bas mi fali kada je bio takva mala mrvica od par centimetara sada svaki dan sve veci i jaci (Bogu hvala) ali dode mi da mi fali ono malo cudo koje sam mogla maziti stalno, sada ga uzmem maziti, a on samo glavu dize i gleda gdje su mu igracke i okrece glavu i mrci se kada ga ljubim hahahahaha
vise nema ni spavanja po 2,3 sata preko dana. odmori frajer 20 minuta do pola sata i ajmo dalje.
Meni danas prvi pregled nakon poroda, malo kasnim, ali narucila se prvi put ginekolog u izolaciji (privatno idem pa ga nitko nije mjenjao), prebaci mi termin, dobijem mengu, dogovorimo novi termin ja dobijem koronu, tako da evo danas idem da to vise obavim i da sam mirna. Nervozna sam bas, ne radi pregleda vjerujem da je sve ok, ali kada udem tamo sjetiti cu se trudnoce i poroda 😂😂
Uh pa on bas ima velike razmake među obrocima.
Nama je plafon 3h razmaka 😅
Što se tiče pregleda,
Mi smo prvi pregled obavili privatno u Zg jer nismo u St uspjeli naći pedijatra u tih prvih mjesec dana.
Za pregled sa 2mj smo imali pedijatra, dan prije smo obavili uzv kukića i na pregledu se i cijepili.
Cijepljenje nam je prošlo s temperaturom u noći, pa smo po uputi pedijatrice dali 3ml sirup panadol, i temp je pala,sutradan nam je bila relativno ok i drugi dan se sve vratilo u normalu.
Naručeni smo i na pregled sa 3mj, samo na vaganje i mjerenje. Vjerujem da je to zato što nismo kod njih imali pregled s mjesec dana.
AD (aptamil 1 ar) dajemo 150ml+prah ako je razmak izmedju hranjenja 4h i više, ako je manji onda dajem 120ml +prah i to nam za sada funkcionira.
A da se osvrnem i na ovu trenutnu situaciju, covida i porod jer je islo jedno s drugim.
Ja sam dobila pozitivan nalaz u 38tt. Simptomi su mi bili temperatura, glavobolja i kasalj. Tri dana sam imala temperaturu i glavobolja, pila sam lupocet, a onda mi je ostao samo kasalj.
Rodila sam u izolaciji na Svetom duhu u Zg. Porod je prosao super ( u 5h ujutro puknuo vodenjak, došla u bolnici oko pola 7, otvorena 9cm, rodila u 9:38h, 3 šavića samo iznutra). Korana je bila 2h nakon poroda samnom i onda kreće agonija, zbog moje izolacije koja je bila jos dva dana, bebu nisam dobila dok nismo pusteni iz bolnice.
Dakle, rodila u cetvrtak ujutro, u subotu oko 14h smo išli kući. Za to vrijeme sam bila sama kao pas u izolaciji. Samo su se sestre mijenjale svaka 4h do subotu ujutro. Tad vise ni sestre nije bilo jer mi je zavrsila izolacija, pa su mi ostavile samo telefon i rekle ako trebam nesto da ih zovem. Dr nisam za to vrijeme niti vidjela. A za bebu me pedijatrica sa odjela nazvala dva puta, i to drugi puta jer sam rekla da mi nitko nista za dijete ne govori.
Kad smo isli kuci, mene su izveli iz bolnice,a po bebe je tata isao unutra.
Uglavnom, porod super, a iskustvo kasnije grozno, al nastojimo zaboraviti 😅
🙋🏻♀️ 33g 🙋🏻♂️ 41g 👧🏼 3g
SanjarkaNapisem ti kako je jucer jeo tj. u koliko s tim da nije svaki dan isti (4:40, 9:15, 13:40, 18:00, 22:30) nije da gledam da mora biti tocno, hranim ga kada trazi. Ali ako se igra, seta po vani ili spava izdrzi dosta. Kada je jeo 150ml jeo je po 6 ili cak 7 puta i znao bljuckati to van. I nakon jela je bio plac hoce jos, sada je mir. (za sada)
Jackie-i ja sam nedavno gledala slike i sva se rastopila jos sam radila albume i pisala radosnicu i gledam totalno drugacija beba. Bas mi fali kada je bio takva mala mrvica od par centimetara sada svaki dan sve veci i jaci (Bogu hvala) ali dode mi da mi fali ono malo cudo koje sam mogla maziti stalno, sada ga uzmem maziti, a on samo glavu dize i gleda gdje su mu igracke i okrece glavu i mrci se kada ga ljubim hahahahaha
vise nema ni spavanja po 2,3 sata preko dana. odmori frajer 20 minuta do pola sata i ajmo dalje.
Meni danas prvi pregled nakon poroda, malo kasnim, ali narucila se prvi put ginekolog u izolaciji (privatno idem pa ga nitko nije mjenjao), prebaci mi termin, dobijem mengu, dogovorimo novi termin ja dobijem koronu, tako da evo danas idem da to vise obavim i da sam mirna. Nervozna sam bas, ne radi pregleda vjerujem da je sve ok, ali kada udem tamo sjetiti cu se trudnoce i poroda 😂😂
Uh pa on bas ima velike razmake među obrocima.
Nama je plafon 3h razmaka 😅
joj i nama je bilo tako. svaka 2 i pol do 3 sata, preko noci 4 i to jedva. I samo odjednom se nesto okrenulo prije mozda 10 dana. Vjeruj mi da mi tada kada je pocelo to biti tako da sam mu cak htjela davati jesti bez da trazi od straha da mu je ne znam sta. Na kraju nisam, pustila da vidim kako ce se ponasati i nista. Super mu je. Sto ne znaci da ce tako ostati.
Svaki dan nesto novo s njim. Do prekjucer je popodne spavao po 2,3 sata. Sada po pola sata.
Tako da ce i ovo vjerovatno postati drugacije.
Ajme bas nas je nekada punooo bilo. Javite se cure da cujemo kako ste.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Uhhh sad sam svega napisala, nadam se da je donekle shvatljivo.
🙋🏻♀️ 33g 🙋🏻♂️ 41g 👧🏼 3g
Evo nam ažurirane liste
Sad kad vidim koliko nas je bilo 🥰
Pa evo u nadi da nas čitaju i da će se javit pozdravljam Dannnu, Milu, Jeksi, Jambicu,MadameI,Haru , Mokosh,Muffin, Bebuskhu,Mateju,aAnchy, AneŠi, Plavu bosansku,Ritu,Lovely, Japanku, Bilju, Bubicu, Lisu, Orhideju, Littlebaby, Love, MonaLisa, bubabublica, Mala Ive, Ivona, Lollypop,Tienna, Cordiso, Lilm, Lyra, Minnie, Ani92,Veky, Marea, Pregolife, Poklončić, Johnny,Andjelina, Tonkica,Ana, Nikkas i njihove bebice 💜💙Javite se cure, makar za WhatsApp grupu da vas malo čujemo i vidimo
Joooj baš sam i ja pomislila kad sam vidila popis, koliko nas je bilo! Pozdravljam i ja sve cure i bebač i nadam se da su svi dobro, zdravo i da će se ponekad javiti 🥰
DadaRi i Maza2010, dobrodosle u nasu malu grupicu. 🤗😊
Fritula, tvoj djecak je prava jesenska beba. Imali smo puno cure koje su rodile vec u 8. mjesecu, malo prije termina.
Sto se tice spavanja..mi se ne mozemo pohvaliti bas nekim dobrim dnevnim spavanjem. Tu i tamo ako uhvati po 20 min, pola sata. Jedino u setnji spava koliko god smo vani. To je najcesce 2, 2 i po sata. I najrađe bi bila i duze...al me strah da ce se iz sna probuditi ljuta glada, a ja vani s njim. 😄
Sanjarka, kako Luki brzo raste! Svaki dan neka nova vjestina. Bravo! 👏
Jackie27, sretan 4. minic! 🥳
Sanja0508, sretno na pregledu! No stress! 😊
DadaRi, moj malac je isto poceo galamiti. Citala sam u onoj knjizi "cudesni tjedni" da nekako sa tri mjeseca otkriju vristanje, pa onda isprobavaju koliko glasni mogu biti. Samo sto kod mog to vristanje zvuci kao cendranje 😂
Mia38, drzim fige da prođete bez temperature. I ja sam planirala do kauflanda prosetati po te pelene za probu.
I ja sam neki dan gledala listu beba. Bas puno cura vise ne pise. 😕
Jutro cure
Karlo je sad u nekoj fazi da vrišti kad je gladan, pospan ili mu nesto nije po volji🤪. Čim mu nestanem iz vidokruga cijuče haha.
Nemogu vjerovat da cu ovo rec ali radije bi da plače nego da vrišti pa se nadam da će ta faza brzo proć.
Ima li još neka beba da je već počela bit galamit 🙃?DadaRi kad radis ovaj ticker za potpis onda kopiras onaj kod forums pa bbcode 😊
Sanjarka ajd molim te kao za dumies... kakve kodove?
Sortiraj odgovore
Najstariji