Nama je pedijatar rekao ne dirat pišulinca do godine. Oprat i to je to
Svi sa drugačijim savjetima 🙈🙈
Ja ponekad počistim oko bijelo što se nakupi i malo navučem. Ali njemu se već skoro do kraja prevlači, pa ni nema potrebe previše čačkat 🙈
Eto nama naša ped rekla kod svakog kupanja prevući ili čak svaki dan je rekla, zaboravila sam 🙈
A na tečaju kod patronažnih mošta prije 6 mj...a naša patronažna što je dolazila kući mislim da je rekla kod kupanja.
-
Radim onako kako mislim da je najbolje za njega. 😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Ništa prije 6 mj* 😂
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Pozdrav cure,
Evo i nas opet 😁
Sretan minić curkama koje slave 😁
Za pišulinca nama je isto pedijatrica rekla da čistimo svaki put kod kupanja, a patronažna čak svaki dan, pa sad ti budi pametan 🤷🏼♀️
M se sinoć probudio samo jednom. Nakon 3 tjedna ustajanja na svako pola sata/sat. Nadam se da je to kraj regresije sna sa 4 mjeseca. Baš sam mislila kako ću prolupati od umora. Tako da cure s trenutno istim problemom, držite se, proći će 💪🏻😁
Ima koja mama da ne može dugo zaspati nakon noćnog ustajanja? Sinoć nakon dojenja mi je trebalo 2h da opet zaspem, s tim da namjerno nisam čačkala po mobitelu da me ne bi razbudilo. Nema spavanja ni kad je bebač dobar 😅
Pozdrav cure,
Evo i nas opet 😁
Za pišulinca nama je isto pedijatrica rekla da čistimo svaki put kod kupanja, a patronažna čak svaki dan, pa sad ti budi pametan 🤷🏼♀️
M se sinoć probudio samo jednom. Nakon 3 tjedna ustajanja na svako pola sata/sat. Nadam se da je to kraj regresije sna sa 4 mjeseca. Baš sam mislila kako ću prolupati od umora. Tako da cure s trenutno istim problemom, držite se, proći će 💪🏻😁
Ima koja mama da ne može dugo zaspati nakon noćnog ustajanja? Sinoć nakon dojenja mi je trebalo 2h da opet zaspem, s tim da namjerno nisam čačkala po mobitelu da me ne bi razbudilo. Nema spavanja ni kad je bebač dobar 😅
Bravo za malca i spavanje. Nadam se da je to kraj regresije.🙌
Probaj citati knjigu, na ne prejakom svjetlu uz caj, mene to dosta brzo uspava ako se razbudim.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Endzrue, čestitke na novom zubiću. Jel imao temperaturu, proljev? Što se tiče prevlačenja kožice, nama je pedijatar rekao da čekamo do 9 mj. Ali od susjede kćer je tako čekala i evo mali je sa 4 godine morao ići na operaciju da mu režu to. Pedijatrica u bolnici je rekla da se može početi pomalo prevlačiti odmah kod svakog kupanja pa da se i očisti. Mi smo počeli sa 2,5 mj i prevukli kožicu.
Fritula, zato moj muž uvijek preuzima noćnu smjenu jer on zaspe za tren 😂. Tak smo se dogovorili odmah na početku, tj. on je zahtijevao to
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Pozdrav cure,
Evo i nas opet 😁
Mene umelo, ja ne znam dokle ću ja ovako moć, svako sat ipo vremena buđenje, a kao spava od 21 do 06 ujutro cca ali svako ur, uru ipo komešanje pa na sisu 5-10 min jer jedino tako nastavi spavat bez da se razbudi... Držim fige da je tome uskoro kraj. Ne znam jel refluks, kiselina ili regresija ali traje predugo već.
Jutroooo 😊
Ajmo buđenje! Tko je vidio spavati uz malu bebu 😅
Opet smo se budili 3-6.... Ja nemam pojma zasto se ovo nazadovanje sa spavanjem dogadja ali ista stvar je bila i sa starijim. Od bebe koja prespava cilu noć do bebe koja jede 2puta noću 🤦🏻♀️
Jučer smo bili kod svekrića na ručak. Pa smo ja i mm pobigli na kavu i njemu kupili odijelo za krstenje. Ugl. Malo ispusnog ventila 🤟
SweetDream kako je samo slata Minne mala 🥰 a kosa tek 🤩
Buhtlice super da nam je Mila postala dobrica 💜 sta se tiče hvatanja igračaka sad to krene kroz ovaj 4.mj tako da ne kasni nista 😊
Jackie pa dosta popije ... koliko ti onda obroka pije dnevno kad predje 1l? 🤔
Mišić oko 800-820ml. Ali popio bi on i vise da mu radim vise. Nekako se trudim održat ga na nekoj normalnoj količini dnevno. Pa me uvik strah da ga izgladnjujem 😅
Endzrue čestitke na jos jednom zubicu 🎉
Fritula drago mi je sta je doslo do poboljšanja u spavanju 💪 nek tako i ostane! I meni ss često desi da swće razbudim i ne mogu zaspati brzo 😩 jos ako uzmem mob u ruke 🤦🏻♀️
Pišulinca ne diramo
Danas nam naša prva beba ima pola godine 😳 Missy javi nam se malo 💜
Malamaka i Leah sretan 5. I 3. Minić bebačima 😍📸
Bumac ako sam dobro zapamtila danas je tvom Leonu 5. Ročkas 🥰 pa nek mu je sretan, najsretniji 🎉 nadam se da stavlja tecu po planu 🎂🧁🍭🥧🍰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Endzrue jeeej i za drugi zubic! 🥳🤩 nama jos nista, a sliiini li ga slini i grize sve zivo.
Fritula ima nas, ima. 😅 i ja imam takva razdoblja kad jako tesko opet zaspem. Umorna sam, htjela bih spavati, ali neeee. 😆
Tracy uf… bome vesele noci, ali suosjecam. Moj stariji se do druge godine tako staalno budio, max bi u komadu odspavao 2, 2.5 h. 🙈
Endzrue jeeej i za drugi zubic! 🥳🤩 nama jos nista, a sliiini li ga slini i grize sve zivo.
Fritula ima nas, ima. 😅 i ja imam takva razdoblja kad jako tesko opet zaspem. Umorna sam, htjela bih spavati, ali neeee. 😆
Tracy uf… bome vesele noci, ali suosjecam. Moj stariji se do druge godine tako staalno budio, max bi u komadu odspavao 2, 2.5 h. 🙈
Do drugog rođendana?!? 😭😭😭 Ajme. Ahaha
Zaboraviti prijavit da se Luki počeo smijati na glas, preslatko 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji