Imam i dobar recept za cheesecake on se stvarno brzo i jednostavno napravi.
-3 kisela vrhnja
-3 vanilin secera
-240 g petit keksa(1 red)
-125 g maslaca
-500 g vivis ili philadelphia sira
-3 zumanjka
-100 g secera
kekse samljeti i umijesiti s otopljenim maslacem na sobnoj temperaturi,smjesu istresti u kalup za tortu promjera 26-28 cm i rukama malo pritisnuti.
Zuta krema:
Pjenasto izmiksati 3 zumanjka s 100 g secera i 2 vanilin secera,potom dodati 500 g vivis ili philadelphia sira i miksati jos 1-2 minute.Smjesu izliti i peci na 180°c 20 minuta. Kad je pecen pustiti da se ohladi malo.pripremiti bijelu kremu.
Bijela krema:
Izmiksati 3 kisela vrhnja po 180ml s 20%masnoce,3 zlice secera i 1 vanilin secer. Izliti u kalup i peci jos 10 min na 180°c. Najbolje napraviti dan prije da se stigne ohladiti😉
👱♀️1987 🧑1982
19.09.2021.
It's a girl💞👣 Korina
Hello žene! 🤗
Da vas i ja malo pozdravim.
Ponosna.mama - nadam se da će curke biti dobro i da će brzo proći ta bolest. Neka brzo ozdrave! 🙌🏻😊
Sunce7 - baš si zgodnica! 😊❤️ Sviđa mi se kombinacija, i ja sam nekako u zadnje vrijeme više za hlače na crtu i košuljice.
Sanjarka88 - ima u Zari fora tih poslovnih hlača. Ja ih stalno gledam, sigurno ćeš nešto naći. 💪🏻🤗
Evo ideje. Ja sam sebi uzela baby plave prošle godine i odlične su mi.
https://www.zara.com/hr/hr/share/-p07901432.html?utm_campaign=productShare&utm_medium=mobile_sharing_iOS&utm_source=red_social_movil&v1=158641623
Mišić - ideje za igračke su ti genijalne. Morat ću i ja svojoj bebolini nešto takvo složiti. 😊
Kad smo već kod igračaka - moja Vita je počela navlačiti i gurati košaru (u njoj su mi kreme i pelene, i te neke stvari koje koristim kod prematanja) koja mi stoji kod prematalice. 🤦🏼♀️ Uglavnom, neće se s ničim drugim igrati nego samo sa tom košarom dok je na presvlačenju. Ima još koja beba da tako nešta radi ? 🤨
Inhalator - curke koje inhalatore vi imate ? Treba mi preporuka jer se mučimo sa nekim tvrdoglavim zaštopanim nosićom. 😤
Jacki i Bumac95 - neka ste uživale i uzele vrijeme za sebe! Živjeli takvi dan. 🧖🏼♀️💅🏻🧘🏼♀️🥂 Ja slavim uskoro ročkas pa se baš veselim večeri sa curkama (ove godine je okrugli i prvi sa malenom). 🥳
Zara7 - ako budemo u Zadru pišem vam. 🤗 Mislili smo opet na Wings ove godine ali vidjet ćemo kako će biti sa maleckom. 🏃🏼♀️
Ne znam ni sama šta sam još htjela iskomentirati. Kad krenem pisati pola toga zaboravim. 🤦🏼♀️
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Hej, evo da se i mi malo javimo. Malo smo se bili maknuli s foruma, ali čitamo vas koliko stignemo. Nama je početak godine bio loš, maleni je imao temperaturu pa jedan dan nije nikako padala pa smo išli na hitnu gdje su odmah pitali jel vam to prvo dijete 🙄 uglavnom, maleni je dobro sad već mjesec dana se ko pravi maher prebacuje s trbuha na leđa, pa bude na sve četiri zagega se guzicom i baci se prema naprijed, nekad čak sjedne sam ali onaj polusjedeći položaj. Čekamo nestrpljivo da zubić izbije jer evo 2 mjeseca slini baš jako, sve stavlja u usta što god dotakne. Uveli smo čak i kašice. U fazi je sad kad npr ručno svi skupa svekar svekrva, muž i ja mali gleda kako jedemo počne plakati a jeo je već ali mora i on jesti kad mi jedemo 😂 kako ste vi ostale? Jeste uvele kakvu dohranu? Jel tko od vas počeo prakticirati trening spavanja?
https://ibb.co/0KbPGXZ
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Mateja hvala ti! 😁 i moja A sve povlaci kad je na prematalici, stalno se igra s kukicama na kojima visi sugamanic (one ikeine) , hvata podlogu i izvlaci rubove. Inhalator - imam Omron Nami cat i prezadovoljna sam. Wings - i ja sam se tako radovala da cu trcati i ove god, ali sad jos ne smijem pa sam bas zalosna 😣. Druge godine, hehehe. I svakako nam se javi kad budes u Zd 😁☕️
Ivkica presladak je!!! 😍 evo ja jos nisam uvela dohranu, cekat cu jos kojih desetak dana da bude sto blize 6 mj
Jackie27-super si ti to napravila. kod nas je isto obicaj hrpa ljudi tako da nisam pametna, a i sto kazes isto sam antitalent za neke dekoracije. Od muza sestra voli sredivati i uredivati i ima nos za to, pa mozda sve te pripreme oko toga prepustim njom. Nju to veseli, mene zamara....grozna sam, ali ajde.
Ja cu birati robu sebi i malome, muž neka obuce ono u cemu se ženio hahahhahahaha
I ako realno muka mi kada pomislim sta obuci, nemam pojma kako vi, ali ja muku mucim sa kilazom. Imam 77kg sto je 10kg vise nego prije poroda i luda sam. Nikako dolje. Izvlaci me jedino visina jer imam 1.77, ali sva sam si ogromna, ko mala bundeva si izgledam, vise ne mogu ni ogledalo krivi da uvecava kada u nista ne stanem 😂 🤦. Kada idem na kavu i trebam se obuci to su zivcani ispadi ispred ormara. Pogotovo jer sam nakon poroda imala 72, i kako sam natukla jos ovih 5 nemam pojma.
Evo od krstenja do probelma sa garderobom....tipicno zensko 😂😂
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Mateja2602 ja sam neki dan uzela philipsov, onaj Sami tuljan. Stvarno mi je super. I kada malog inhaliram on lize tu masku i smije se. hahahahah
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Jackie27 pregled prošao kao i tebi . Rekla mi je da nije dermatitis i dala kremu... kaže da je to od hladnijem vremena 🤷♀️
Mazat ću i čekati da vidim hoće li biti bolje ako ne idemo dermatologu. Za sada nisam primjetila da joj jako smeta pa mogu sacekati.
Bravo i za dan za sebe 🙌
Sunce7 da nam nije tvoja frendica zajednicka ili bar poznanica ?🙈😁
Ako imaš zelju a preskočila si taj dio pridruži nam se i na whapu.
Danijela hvala za recept screen-ala sam 🙌
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Dosta mi ove zime 😫 mali mi se razbolio...znaci bas jako hroplje i nos zastopan...nece jest...pojede takvu mizeriju da to nisu istine...kaj je najgore bili i na hitnoj i 2x kod pedice i kao samo inhalirat, cistit nos...crp uredan, nije se spustilo na pluca....al on nece jest 😔 kaj da radim...sjetila sam se onih vjezbi od Carpe al sumnjam da ce mi dat obzirom da je sad vec veci dosta...luda sam vise...
Sanja i ja imam takav problem, bas ko bundeva hahah 65 kg i 162 visoka. Meni je to koma 😂
Ne želim imat krštenje dok se malo ne smiri ova situacija. Do kad ću cekat, nemam pojma. Barem malo manje zaraženih 😩
Angelly točno znam kako ti je, i zao mi je šta kroz to prolaziš. Moj Niko je u 11. mjesecu imao bronhiolitis i od tada još uvijek hropce i nosic mu je “pun”.
Jedino sta on normalno jede, ja bi čak rekla i previše 🙄
Bitno da nije na pluća otišlo, odmah je lakše.
Kasice još nisam krenula iako mi se ovih dana čini da bi za dva tri tjedna mogla krenut. On je toliko nervozan i ljut kad se jede ispred njega da se sav zavcrveni. Djeluje mi kao da bi cijeli stol najrađe pojeo 😂
Ugl, svakako čekam bar još dva tri tjedna :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji